NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: NFL
Odron od utakmice...malo sam spavao, malo gledao xD Mede imaju disbalans - prejaku odbranu i prelos napad. Tako to ne ide...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Joj Trube mati mila hahahaha.Jos najvise uplata u vegasu za mvp dobio.Pa Lamar od prosle godine je bolje bacao nego on sinoc
Ako odbrana ne ponovi ko prosle godine kad su bili turnover masina sa njihovom divizijom ja ih ne vidim u playoffuMig_Mig je napisao/la:Sramotni bersi. Sto bi se reklo, nemaju poena u rukama. Rb/WR/TE ne zna se gdje su tanji. 7-9work je napisao/la:Napad Bearsa
Žalost je da ne mogu 2 poštena ofanzivca naći na ovakvu odbranu.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nije to do napada Bersa već do odbrane Pekersa 

Donekle da ali odbrana pekersa je rubna top 10 odbrana nije sad bas elitna.Rodji bi bar 20 poena na nju baciosljivo je napisao/la:Nije to do napada Bersa već do odbrane Pekersa
Ovakva odbrana za Rodju skoro garantuje SBMElloo je napisao/la:Donekle da ali odbrana pekersa je rubna top 10 odbrana nije sad bas elitna.Rodji bi bar 20 poena na nju baciosljivo je napisao/la:Nije to do napada Bersa već do odbrane Pekersa
Odbrana jeste puno bolja, pogotovo prvi red koji je radio strasan pritisak, ali jednostavno su bersi bili jednodimenzionalni.alemsa je napisao/la:Ovakva odbrana za Rodju skoro garantuje SBMElloo je napisao/la:Donekle da ali odbrana pekersa je rubna top 10 odbrana nije sad bas elitna.Rodji bi bar 20 poena na nju baciosljivo je napisao/la:Nije to do napada Bersa već do odbrane Pekersa
Max Allegri
Slazem se, takodje normalno da nece drzat ekipe na 3 poena, i to je ok. Ali ako im odbrana bude na nivou konstatno, Rodji se najvise vjeruje u nfc, jer po meni on nikad nije bio kriv za njihove neuspjehe. Zadnji put kad je imao dobru odbranu uzeli su. Upravu je i @jesta da nije izgledao kao onaj Aaron ali treba sacekat da covjek udje u formu, nije igrao cijelu proslu sezonu, barem 3-5 kola mu datiMig_Mig je napisao/la:Odbrana jeste puno bolja, pogotovo prvi red koji je radio strasan pritisak, ali jednostavno su bersi bili jednodimenzionalni.alemsa je napisao/la:Ovakva odbrana za Rodju skoro garantuje SBMElloo je napisao/la: Donekle da ali odbrana pekersa je rubna top 10 odbrana nije sad bas elitna.Rodji bi bar 20 poena na nju bacio
to stoji ali nije mu baš OL bila na visini (mada je teško to ocijeniti jer je čikago DL jaka ko zemlja) a i predugo je držao loptu za moj ukus, time maksuz priziva povredu!
vidjećemo, sad sirevi imaju 4 kući u naradnih 5, mogli bi oni i poletjeti!
ja ako budem stvarno išao u minny u oktobru razmišljam uzeti auto i otići na packers-lions, to je ponedjeljak, dakle puno lakše i za dobiti kartu za normalne pare a može se i negdje usput prespavati u povratku, ne mora biti green bay, tamo svakako i nema ništa!
vidjećemo, sad sirevi imaju 4 kući u naradnih 5, mogli bi oni i poletjeti!
ja ako budem stvarno išao u minny u oktobru razmišljam uzeti auto i otići na packers-lions, to je ponedjeljak, dakle puno lakše i za dobiti kartu za normalne pare a može se i negdje usput prespavati u povratku, ne mora biti green bay, tamo svakako i nema ništa!
Zao mi ljudi sto su uplacivali da ce Teubinsky bit mvp
Bas nesto gledam, Brisetova statistika iz 2017 je skoro bolja od lanjske njegove.MElloo je napisao/la:Zao mi ljudi sto su uplacivali da ce Teubinsky bit mvp
Max Allegri
Najviše navijača u regiji imaju:
New England Patriots 20%
GB 15%
Pittsburgh 8%
Seattle 6%
Phila 5%
Dallas 4%
Giants 4%
Browns 3,5%
Jets 3,5%
Saintsi 3%....
Bearsi 2,7%...
Colts 1.2%...
New England Patriots 20%
GB 15%
Pittsburgh 8%
Seattle 6%
Phila 5%
Dallas 4%
Giants 4%
Browns 3,5%
Jets 3,5%
Saintsi 3%....
Bearsi 2,7%...
Colts 1.2%...
Ma kakav ovaj, masi receivere za najmanje secundu, svaki put kad je bacio preko 20 yardi, najmanje je za citavu secundu prebacioMig_Mig je napisao/la:Bas nesto gledam, Brisetova statistika iz 2017 je skoro bolja od lanjske njegove.MElloo je napisao/la:Zao mi ljudi sto su uplacivali da ce Teubinsky bit mvp
u kojoj regiji?sljivo je napisao/la:Najviše navijača u regiji imaju:
New England Patriots 20%
GB 15%
Pittsburgh 8%
Seattle 6%
Phila 5%
Dallas 4%
Giants 4%
Browns 3,5%
Jets 3,5%
Saintsi 3%....
Bearsi 2,7%...
Colts 1.2%...
ako misliš na ex-yu odakle taj podatak?
Mislim da sam za ovo glasanje navijača u regiji upratio na onoj stranici na fb-u NFL Balkan , pa je sa te stranice sljivo prenio ove podatke. Negdje oko 1100 glasova je bilo zabilježeno otprilike...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa i ne gkeda vas viseMaestro^^ je napisao/la:Mislim da sam za ovo glasanje navijača u regiji upratio na onoj stranici na fb-u NFL Balkan , pa je sa te stranice sljivo prenio ove podatke. Negdje oko 1100 glasova je bilo zabilježeno otprilike...

Realno.alemsa je napisao/la:Pa i ne gkeda vas viseMaestro^^ je napisao/la:Mislim da sam za ovo glasanje navijača u regiji upratio na onoj stranici na fb-u NFL Balkan , pa je sa te stranice sljivo prenio ove podatke. Negdje oko 1100 glasova je bilo zabilježeno otprilike...Ja u Sarajevu trazio da mi stavi tekmu u kaficu, stavio lik/konobar, i svako malo kae kako mos ovo gledat

99% ljudi na Balkanu razmišlja kao taj konobar kod koga si bio u kafiću zasigurno.
Srećom po mene , prijatelj mi radi u jednom kafiću , a i on je veliki ljubitelj NFL-a , pa nemam problema s tim gdje gledati utakmicu , ako mi se gleda u gradu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa ne razumije raja, svatam ja to, oni koji skontaju malo vide da je beton. Bio je tu lik od rodjaka poznanik, bio u Iraku s Amerima i gledo, skonto pravila sve ono kad su Ravensi uzeli, navija za Ravense, kaze kad je sezona 3 tekme nedeljom fercera, sve bolovanja sto ima na poslu ispuca ponedeljkomMaestro^^ je napisao/la:Realno.alemsa je napisao/la:Pa i ne gkeda vas viseMaestro^^ je napisao/la:Mislim da sam za ovo glasanje navijača u regiji upratio na onoj stranici na fb-u NFL Balkan , pa je sa te stranice sljivo prenio ove podatke. Negdje oko 1100 glasova je bilo zabilježeno otprilike...Ja u Sarajevu trazio da mi stavi tekmu u kaficu, stavio lik/konobar, i svako malo kae kako mos ovo gledat
![]()
99% ljudi na Balkanu razmišlja kao taj konobar kod koga si bio u kafiću zasigurno.
Srećom po mene , prijatelj mi radi u jednom kafiću , a i on je veliki ljubitelj NFL-a , pa nemam problema s tim gdje gledati utakmicu , ako mi se gleda u gradu.

Sva sreca pa Ravensi nisu popularni i nemaju puno primetime utskmica haha
Realno najbolja liga za pratit
Realno najbolja liga za pratit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.