NK Široki Brijeg

starigrad
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la starigrad » 11 nov 2010, 17:14

20.000 km kazne i jedna tekma bez publike :roll:
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 11 nov 2010, 17:30

Možete nam lupiti kaznu od 500.000 KM, opet nas nećete uništiti niti nam možete ista, jadni ste svi,patite na naš uspjeh u nogemetu i u košarci.....

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 11 nov 2010, 17:31

Dosta velika kazna.Ali nek se bodovi ne uzimaju to je najbitnije.Zao mi ovog delegata,6 mjeseci kazne,nebi da je silovao nekoga.Sramota!!!!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 11 nov 2010, 17:32

Ubismo se od patnje pa vi nikad necete biti kao Sarajevo,Zeljo,Borac,Velez....... ovi klubovi imaju historiju a sta je klub bez historije ?!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 11 nov 2010, 17:36

george town je napisao/la:Možete nam lupiti kaznu od 500.000 KM, opet nas nećete uništiti niti nam možete ista, jadni ste svi,patite na naš uspjeh u nogemetu i u košarci.....
Glupo ti je to druze sto opravdavas ovakve gluposti i kazna ja sasvim zasluzena, a da bodove vam neko oduzme bi bilo nesto najgluplje sto bi se moglo desiti, jer nisu igraci krivi.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 11 nov 2010, 17:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ubismo se od patnje pa vi nikad necete biti kao Sarajevo,Zeljo,Borac,Velez....... ovi klubovi imaju historiju a sta je klub bez historije ?!
Jake vam povjesti

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 17:36

kksiroki je napisao/la:Molio bi pojasnjenje za brisanje mojih postova , zato sto sam rekao da smo sa FKs Barcelona , zato sto sam napisao da kompleksi rastu . samo vi pustite ove pljuvace Sirokog Brijega a nas koji napisemo da smo bolji od FKs-a brisete bez obzira na ove zadnje 3 tekme koje su to i potvrdile , , tema je SB i valjda bi se smijelo pohvalno pisati o istom .
ja cu ti pojasniti - niko ne pljuje na grad široki Brijeg, ni na šporstki klub Široki. Samo pljujem na miseve koji postanu kukavice - i sakrivaj se iza hrvatstva - to nema veze s ponasanjem na vasim tribinama. Ponavljam - Hrvatskoj sve najbolje a i hrvatima koji se tako osjecaju a smognu snage da i svoj glavni grad ne naziva Teheranom.
Neces vjerovati a i ne moras - cak iz Zagreba dolaze neki ljudi koji su protjerani iz Posavine i zajedno s nama navijaju za BiH na BP i Kosevu. Necu te pitati da ste ih vi zrvovali. Iz sjajnog Splita su pored mene na Bilino Polju sjedila dvojica Torcidasa iz Splita kad smo igrali baraz s Porugalom i koji su cjelim srcem navijali za nasu domovinu. Gdje ste tu vi ? Nazalost vas nema. A inace ni to nemoras vjerovati - ja uvijek navijam za CRO kad se igra neka tekma - a gdje ste tu vi ?

Ali zato ja imam dvojicu Hrvata iz Splita i dosta njih u Zagrenu, koji me uvijek prime sirokih ruku a gdje ste tu vi ? Sve se to srcem i ljudskoscu zasluzi a ne s onim sto vi iznosite na tribine. Nesto simbolizuje zlo - dobronamjernima to smeta....
pozdrav iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 17:37

Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 17:38

george town je napisao/la:Možete nam lupiti kaznu od 500.000 KM, opet nas nećete uništiti niti nam možete ista, jadni ste svi,patite na naš uspjeh u nogemetu i u košarci.....
Želim Širokom sve uspjehe a da tebe kazne 500 000 KM, kako nebi doobri ispastali ludilo ludih.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 17:40

kksiroki je napisao/la:Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
Sa ovakvim ponasanjem vasih pojedinaca nikad,a mozda ni tad.
Sto pitas.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2010, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 17:40

bparena je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi pojasnjenje za brisanje mojih postova , zato sto sam rekao da smo sa FKs Barcelona , zato sto sam napisao da kompleksi rastu . samo vi pustite ove pljuvace Sirokog Brijega a nas koji napisemo da smo bolji od FKs-a brisete bez obzira na ove zadnje 3 tekme koje su to i potvrdile , , tema je SB i valjda bi se smijelo pohvalno pisati o istom .
ja cu ti pojasniti - niko ne pljuje na grad široki Brijeg, ni na šporstki klub Široki. Samo pljujem na miseve koji postanu kukavice - i sakrivaj se iza hrvatstva - to nema veze s ponasanjem na vasim tribinama. Ponavljam - Hrvatskoj sve najbolje a i hrvatima koji se tako osjecaju a smognu snage da i svoj glavni grad ne naziva Teheranom.
Neces vjerovati a i ne moras - cak iz Zagreba dolaze neki ljudi koji su protjerani iz Posavine i zajedno s nama navijaju za BiH na BP i Kosevu. Necu te pitati da ste ih vi zrvovali. Iz sjajnog Splita su pored mene na Bilino Polju sjedila dvojica Torcidasa iz Splita kad smo igrali baraz s Porugalom i koji su cjelim srcem navijali za nasu domovinu. Gdje ste tu vi ? Nazalost vas nema. A inace ni to nemoras vjerovati - ja uvijek navijam za CRO kad se igra neka tekma - a gdje ste tu vi ?

Ali zato ja imam dvojicu Hrvata iz Splita i dosta njih u Zagrenu, koji me uvijek prime sirokih ruku a gdje ste tu vi ? Sve se to srcem i ljudskoscu zasluzi a ne s onim sto vi iznosite na tribine. Nesto simbolizuje zlo - dobronamjernima to smeta....
pozdrav iz Zenice
Ti si mene pomjesao s nekim , kakav Teheran ti spominjes , a to za koga ti navijas me apsolutno ne zanima a ni tebe za koga ja.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

ma nemogu vjerovati
Kontakt:

Post Postao/la ma nemogu vjerovati » 11 nov 2010, 17:42

bparena je napisao/la:

svaka cast na na postu....

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 11 nov 2010, 17:45

Samo F.K.S !! je napisao/la:
george town je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Ubismo se od patnje pa vi nikad necete biti kao Sarajevo,Zeljo,Borac,Velez....... ovi klubovi imaju historiju a sta je klub bez historije ?!
Jake vam povjesti
Hahahahahahahahha jao jao pa povijest govori da smo najuspjesniji klub u BiH ;)

kklistica kad ce te postat klub ? pa kad vam navijaci budu normalni i kad postignete nesto vrijedno pomena a to nije prolazak u drugo pretkolo nekog takmicenja :lol:
ajd bolan odhebi sa tom sugavom pricom jugonostalicaru,jebla te ta povjest imas temu svoju i pisi o njoj pusti ljude da diskutiraju...ako imas komentirat kaznu komentiraj za ostalo imas druge teme! ako neznas cijenit uspjehe NK Široki Brijeg i HKK Široki onda neznas ni svoje,malo postovanja prema sporskom gigantu u BIH i organiziranosti ovih klubova

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 17:45

Jake vam povjesti

kklistica kad ce te postat klub ? pa kad vam navijaci budu normalni i kad postignete nesto vrijedno pomena a to nije prolazak u drugo pretkolo nekog takmicenja :lol:
A vi ste kao normalni , naganjajuc svoje i protivnicke igrace po kosevu ,razbijajuci inventar na gradskom stadionu itd.to se zovu normalni navijaci .

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 11 nov 2010, 17:47

Jake vam povjesti

Kad ti navijač grupe koja mlati svoje igrače,redare koji imaju 300 km placu,rusi zgradu federacije,udara i tuđe igrače,rusi druge gradove,koja je kriva za smrt svog clana,koja rusi stadion na kojem igra a koji nije njihov ima pravo da kaze da mi nismo normalni????Stvarno se trebamo zapitati.Pa jesi smjesan majko mila.Oprostite svi za bilo kakvu uvredu ali da mi navijač sarajeva kaze da nismo normalni a oni kao da jesu???!!!Pa kakvi su onda ovi nenormalni ako ste vi normalni?????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 17:48

kksiroki je napisao/la:Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio. Kada se budete nosili rame uz rame s HSV Hamburgom kao sto je to cinilo Sarajevo. Kada ispadnete u polufinalu kupa UEFA kao Zeljo a u finalu igrali Real-Inter... Pa Velez, Borac itd... To je jaro istorija i to se ne postize preko noci.... samo rezultati koji su nazalost sad daleko od svih nas... I Sarajeva i Celika, Zelje, Širokog, Borca.... ali bice jednog dana nadam se ...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 11 nov 2010, 17:49

Jake vam povjesti

ako su ijedni navijaci nenormalni to ste onda vi,di god dodjete djeca cvjeca nered prave

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 17:52

bparena je napisao/la:
Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio. Kada se budete nosili rame uz rame s HSV Hamburgom kao sto je to cinilo Sarajevo. Kada ispadnete u polufinalu kupa UEFA kao Zeljo a u finalu igrali Real-Inter... Pa Velez, Borac itd... To je jaro istorija i to se ne postize preko noci.... samo rezultati koji su nazalost sad daleko od svih nas... I Sarajeva i Celika, Zelje, Širokog, Borca.... ali bice jednog dana nadam se ...
Znaci to su uvjeti eto hvala ja do danas zivio u zabludi :x

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 17:53

Jake vam povjesti
HAH jao eto nek vi imate povijest! Neko sa Man Utd,sa HSV-om,pored Zvezde,Dinama,Partizana 2 puta prvaci a vi kup borovnica hahah!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 17:53

harishp je napisao/la:
Sa ovakvim ponasanjem vasih pojedinaca nikad,a mozda ni tad.
Sto pitas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, AVNOJ, EastMadness, Grk1234, jurisicduska, supervizor i 51 gost.