Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
kimich je samo solidan bek nista vise
baci ga u neki slabiji tim nece se izdvajati ni sekunde u tome je poenta
lik je solidan igrac koji igra u bayernu i na sve nacine ga pokusavaju napraviti novim lahmom
lik je solidan igrac koji igra u bayernu i na sve nacine ga pokusavaju napraviti novim lahmom
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
ItsRamiz je napisao/la:ne mozes napisati kvalitetan tim i poceti sa Kimmichom ali nikako
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kimmich, Sule, Gnabry.Saurman je napisao/la:Njemačka je i dalje sila samo je vrijeme za promjenu selektora, imaju mlad i kvalitetan tim : Kimmich,Sule,Gnraby,Sane,Havertz,Werner uz par iskusnih top klasa opet mogu daleko.
Pa sa takvim igracima se ne mogu nositi sa Francuzima i Spancima vec sa reprezentacijama nizeg nivoa.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Bayern@heart
- Kontakt:
Rahmize pogledaj pa reci nestoItsRamiz je napisao/la:kimich je samo solidan bek nista vise
Tko zna da ne zna najveći je.Justin je napisao/la:Kimmich, Sule, Gnabry.Saurman je napisao/la:Njemačka je i dalje sila samo je vrijeme za promjenu selektora, imaju mlad i kvalitetan tim : Kimmich,Sule,Gnraby,Sane,Havertz,Werner uz par iskusnih top klasa opet mogu daleko.![]()
Pa sa takvim igracima se ne mogu nositi sa Francuzima i Spancima vec sa reprezentacijama nizeg nivoa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kakve su sanse ceske protiv kosova, jel opravdano da su digli kvotu toliku na cehe...
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Češka jeste favorit ali Kosovo nije nimalo naivno, preskočio bi ovaj par da san na tvom mjestu.KEC je napisao/la:Kakve su sanse ceske protiv kosova, jel opravdano da su digli kvotu toliku na cehe...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako Hrvati razbiše Slovake u bitnoj utakmici, onda neko kaže da je sreća prošlogodišnji rezultat u Rusiji, i to igraju sa prilično drugačijom reprezentacijom i novim igračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bez pretjerivanja top 3 utakmice koje je Hrvatska odigrala. Napadački talent je bolestan.Raonffa je napisao/la:Kako Hrvati razbiše Slovake u bitnoj utakmici, onda neko kaže da je sreća prošlogodišnji rezultat u Rusiji, i to igraju sa prilično drugačijom reprezentacijom i novim igračima.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Status sile Njemacka je izgubila na SP, a tu agoniju je produzila ona blamaza iz Lige nacija.
Kao slag na tortu imamo i ovaj podatak.
Kao slag na tortu imamo i ovaj podatak.
Nekada je ekipa Bayerna ovu repku opremala sa 6 - 7 klasnih igraca, dok trenutno jednim Neuerom, cija je forma vec duze vrijeme takodjer upitna.Netherlands scored four goals against Germany away from home for the first time in the nation's history.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Istog smo misljenja Al nisam mogao preskočiti 2.3 pa kud puklo da puklo bolje prvu mašit nego zadnjuMortemHz je napisao/la:Češka jeste favorit ali Kosovo nije nimalo naivno, preskočio bi ovaj par da san na tvom mjestu.KEC je napisao/la:Kakve su sanse ceske protiv kosova, jel opravdano da su digli kvotu toliku na cehe...
Fali Kosovu najbolji igrač, Rashica iz Werdera, neka povreda je u pitanju.
Al' imaju oni nezgodnu ekipu, vidi se da mogu napatiti dosta reprezentacija.
Al' imaju oni nezgodnu ekipu, vidi se da mogu napatiti dosta reprezentacija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zamisli to da Kosovo ode na Euro a mi ne...
- invincible1921
- Kontakt:
Sta su ovo na SK prstali govorit "Rep FS Kosova"
Btw joj dresova ja konto mi igramo
=\_1921_/=
Nije da pomno slušam komentatora, al' nisam upratio da je ijednom tokom prenosa rekao "Kosovo", obično kaže "domaći" ili "domaći tim".
- invincible1921
- Kontakt:
Maloprije je reko kod korneraRaonffa je napisao/la:Nije da pomno slušam komentatora, al' nisam upratio da je ijednom tokom prenosa rekao "Kosovo", obično kaže "domaći" ili "domaći tim".
=\_1921_/=
Vremenom će to doći na svoje jbg, u vakat neki srpski i hrvatski komentatori nisu mogli izgovoriti ni ime naše države, pa eto sad je to normala.invincible1921 je napisao/la:Maloprije je reko kod korneraRaonffa je napisao/la:Nije da pomno slušam komentatora, al' nisam upratio da je ijednom tokom prenosa rekao "Kosovo", obično kaže "domaći" ili "domaći tim".
Ko da i jesmo, imamo nešto zajedničkoinvincible1921 je napisao/la:Sta su ovo na SK prstali govorit "Rep FS Kosova"![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad kae ovaj tim na pragu pobjede... pa onda plavi pred podvigomRaonffa je napisao/la:Nije da pomno slušam komentatora, al' nisam upratio da je ijednom tokom prenosa rekao "Kosovo", obično kaže "domaći" ili "domaći tim".
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.