Ma jok, pop precijenjen trenerMElloo je napisao/la:Realno ovi igraci Plumlee White Harris Jaylen Brown Smart bi izgubili od svake euroligaske ekipe
Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
-
drakensang
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bih da nesto blatim Grega, ali fkt neshvatljivoJustin je napisao/la:Ovo prvenstvo bi moglo biti jos jedan dokaz o Popu kao precjenjenom treneru.invincible1921 je napisao/la:Dobro se grci drze, ameri bez ikakvog plana u igri, ako prodje kontra prodje, ako ne prodje onda sut sa 9 metara pokusavaju
Sta kaze komentator za starijeg Antetkoupma "Imao je 4 poena u prosjeku u Euroligi i kao za nagradu pozvan je u Buckse"
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Thanasis otisao u NBA jer ima iste roditelje ko MVP nba lige.Atleticnija verzija vrabca
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- invincible1921
- Kontakt:
Ma covjek je za prosjecnog igraca ABA ligeBosniaBoston je napisao/la:Thanasis otisao u NBA jer ima iste roditelje ko MVP nba lige.Atleticnija verzija vrabca
=\_1921_/=
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Graci ne mogu otvorene suteve da pogode, nioje da nije očekivano od takvih ciglara
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam.Frajer se umislio da je neka zvijerinvincible1921 je napisao/la:Ma covjek je za prosjecnog igraca ABA ligeBosniaBoston je napisao/la:Thanasis otisao u NBA jer ima iste roditelje ko MVP nba lige.Atleticnija verzija vrabcanez kolko ga je ko pratio u panati znaci udje covjek i u pet minuta napravi 4 licne, izgubi 3 lopte, ubaci dva poena i onda udari blokadu i pet minuta se udara u prsa dize publiku na noge
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kostas je jos gori od njega. Ne znam kakav im je cetvrti brat, ali izgleda da je sav talenat Giannis dobio.invincible1921 je napisao/la:Ma covjek je za prosjecnog igraca ABA ligeBosniaBoston je napisao/la:Thanasis otisao u NBA jer ima iste roditelje ko MVP nba lige.Atleticnija verzija vrabcanez kolko ga je ko pratio u panati znaci udje covjek i u pet minuta napravi 4 licne, izgubi 3 lopte, ubaci dva poena i onda udari blokadu i pet minuta se udara u prsa dize publiku na noge
![]()
![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novak i 3 kopije Marka djokovica u porodiciJustin je napisao/la:Kostas je jos gori od njega. Ne znam kakav im je cetvrti brat, ali izgleda da je sav talenat Giannis dobio.invincible1921 je napisao/la:Ma covjek je za prosjecnog igraca ABA ligeBosniaBoston je napisao/la:Thanasis otisao u NBA jer ima iste roditelje ko MVP nba lige.Atleticnija verzija vrabcanez kolko ga je ko pratio u panati znaci udje covjek i u pet minuta napravi 4 licne, izgubi 3 lopte, ubaci dva poena i onda udari blokadu i pet minuta se udara u prsa dize publiku na noge
![]()
![]()
Thanasis Antetokounmpo ima lijepo prezime.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ceska ispod radara igra odlicno prvenstvo
Dva puta uzastopno grčki bek sam u ćošku promašuje za tri poena, tako neće ići.
grozomorna tekma, košev aotprilike ko mi na terminu 
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Sta promasuju Grci, uzas, da su Ameri pravi trebalo bi 25 razlike da vode.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fra - Lit https://live-stream365.com/onlineplayer ... _id=896523Poligon10 je napisao/la:Je li ko kakav link našao?
USA - GRE https://live-stream365.com/onlineplayer ... _id=896547
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
E čuj Printezis 70% za 3p na turniru, gasi košarku
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
vala meni ovo prvenstvo odron...neefikasno,nema neke neizvjesnosti,2 ili 3 takve tkeme sve neko deranje po 50 razlike...ne znam vala nista posebno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Španija - Italija jučerdelinjo je napisao/la:vala meni ovo prvenstvo odron...neefikasno,nema neke neizvjesnosti,2 ili 3 takve tkeme sve neko deranje po 50 razlike...ne znam vala nista posebno
BALL DON'T LIE
ma tanko bgm ocekivao sam vise ...prije ono kad god gledas neka slabija ekipa se skupi odigra na zelju koju tekmu,uvijek iskoci neki nepoznati igrac za kojeg nismo culi do tada...bude naboja nekog svega....ma ovo sad taraba bas eto po meni prva ona tekma Iran nije bila losa,Brazil-Grcka, i USA -Turska....sve ostalo vala manje vise ko da gleadm Igokeu i Cedevituidma75 je napisao/la:Španija - Italija jučerdelinjo je napisao/la:vala meni ovo prvenstvo odron...neefikasno,nema neke neizvjesnosti,2 ili 3 takve tkeme sve neko deranje po 50 razlike...ne znam vala nista posebno
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovaj Srdjan mi je drag komentator, ima znanje, finu boju glasa ali sa toliko smora prenosi svaku utakmicu da je to negledljivo
Don't believe the hype.
- JohnCleese
- Kontakt:
Litvanija- zemlja kosarke koju moras postovati
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.