Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ma ovo je odlicno za Mercedes na kraju krajeva jer imaju puno bolji tempo za trku.. pogotovo na mediumu. Djeluje mi da je Ferrari ovdje spasavao samo 1-2 poredak za trkuBosniaBoston je napisao/la:Nek su i ovi zabari mrtvi jednom imali donekle srecu,vrijeme je bilo
Pa dobro u tom smislu ali tifosima je bolje 1. i 20. mjesto nego 2. i 3. iz te perspektive gledam.Ovo svakako najgore pada nama vettelovcima,leclerc je simpa ali ne mogu vise za ferrari navijat trpio sam ih kad su mi 2 omiljena vozaca vozila za njih do prosle godineSF6 je napisao/la:Ma ovo je odlicno za Mercedes na kraju krajeva jer imaju puno bolji tempo za trku.. pogotovo na mediumu. Djeluje mi da je Ferrari ovdje spasavao samo 1-2 poredak za trkuBosniaBoston je napisao/la:Nek su i ovi zabari mrtvi jednom imali donekle srecu,vrijeme je bilo
Mozda i jesi koji kanal je bio?SF6 je napisao/la:Kao da sam gledao MotoGP
Ma ja trojica jadnika ispadose kriva, ostali nisuThe stewards’ verdict, however, was that Hulkenberg, Sainz and Stroll “played a significant role in the banking up of cars at a critical stage” of qualifying.
As a result, the stewards handed a first reprimand of the season to all three drivers, but their reports also included a line stating that they “strongly recommend that the FIA expedite a solution to this type of situation”.
Drugim rijecima, pisaj po sirotinji.Azpi je napisao/la:Ma ja trojica jadnika ispadose kriva, ostali nisuThe stewards’ verdict, however, was that Hulkenberg, Sainz and Stroll “played a significant role in the banking up of cars at a critical stage” of qualifying.
As a result, the stewards handed a first reprimand of the season to all three drivers, but their reports also included a line stating that they “strongly recommend that the FIA expedite a solution to this type of situation”.