NK Široki Brijeg

kksiroki
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 17:55

harishp je napisao/la:
harishp je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
Sa ovakvim ponasanjem vasih pojedinaca nikad,a mozda ni tad.
Sto pitas.
Sa mladjima od 15 ne komunikciram
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 11 nov 2010, 17:55

za pocetak dodjite da 3 pretkola LP da bi bili kao mi :lol:

ika94
Kontakt:

Post Postao/la ika94 » 11 nov 2010, 17:58

Znaci li to da pola ovih njemačkih,talijanskih i francuskih klubova koji nisu igrali barem polufinale lige prvaka ili kupa uefa nisu veliki klubovi,kao zeljo,celik,sarajevo??? :D :D :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 11 nov 2010, 18:02

ika94 je napisao/la:Znaci li to da pola ovih njemačkih,talijanskih i francuskih klubova koji nisu igrali barem polufinale lige prvaka ili kupa uefa nisu veliki klubovi,kao zeljo,celik,sarajevo??? :D :D :D
Ako cemo vec prstom u historiju ZELJEZNICAR je igrao polufinale Kupa Uefa, i djelici sekunde su ga djelili od finala sa Real Madridom! Zeljeznicar je na osnovu tih rezultata uz Crvenu Zvezdu sa kojom se ne moze niko porediti sto se tice evrope, osvajanja trofeja i svega ostalog drugi po uspjesnosti sa balkana. Domaca zadaca! SCHOOLWORK :P

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 11 nov 2010, 18:02

Ja se ponosim s tim da Bosna i Hercegovina ima klub kakav je Siroki Brijeg. Vi bi trebali biti uzor svim nama koji se patimo sa korpucijom i neradom u klubovima. Iskreno volim Siroki Brijeg i uvjek navijam za vas kad igrate Evropska Takmicenja jer ste ponos BiH. Znam da ce me neki ljudi napasti sto to pisem ali ja iskreno mislim tako.

No i pored toga, za onu nacisticku zastavu bilo koji klub bi trebao biti kaznjen. Isto bi to rekao da se to desi na Grbavici, jer takav akt nema veze sa sportom. Znaci podrzavam 100% odluku TK sto su vas kaznili ali isto tako se nadam da se to vise nikad nece dogoditi.

Long live Siroki, long live BiH ;)
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 18:02

kksiroki je napisao/la: Sa mladjima od 15 ne komunikciram
To znaci ni sam sa sobom ne pricas,balonja.
Hem sto si nepismen,vidim jako si i ostruoman.Kao i oni vasi iz osiguranja :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 11 nov 2010, 18:04

bparena je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi ove povjesnicare da mi pojasne nakon koliko stoljeca ce mo mi postat klub sto ovaj ponad mene kaze sa istorijom.
Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio. Kada se budete nosili rame uz rame s HSV Hamburgom kao sto je to cinilo Sarajevo. Kada ispadnete u polufinalu kupa UEFA kao Zeljo a u finalu igrali Real-Inter... Pa Velez, Borac itd... To je jaro istorija i to se ne postize preko noci.... samo rezultati koji su nazalost sad daleko od svih nas... I Sarajeva i Celika, Zelje, Širokog, Borca.... ali bice jednog dana nadam se ...
otkad je srednjoevropski kup postao kup uefa? :roll:

pomjesao si pojmove i takmicenja... vi ste uzeli fiorentinu 1972. u srednjoevropskom kupu a ne kupu sajamskih gradova...

valjda nije puno ocekivati od nekih ljudi da znaju sta im je voljeni klub osvojio :shock:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 18:07

mak_033 je napisao/la:Ja se ponosim s tim da Bosna i Hercegovina ima klub kakav je Siroki Brijeg. Vi bi trebali biti uzor svim nama koji se patimo sa korpucijom i neradom u klubovima. Iskreno volim Siroki Brijeg i uvjek navijam za vas kad igrate Evropska Takmicenja jer ste ponos BiH. Znam da ce me neki ljudi napasti sto to pisem ali ja iskreno mislim tako.

No i pored toga, za onu nacisticku zastavu bilo koji klub bi trebao biti kaznjen. Isto bi to rekao da se to desi na Grbavici, jer takav akt nema veze sa sportom. Znaci podrzavam 100% odluku TK sto su vas kaznili ali isto tako se nadam da se to vise nikad nece dogoditi.

Ja mogu reci ra radim jako javan posao gdje srecem veliki broj ljudi i u ovih 5 dana nisa sreo ni jednu da je dala podrsku za onaj ruzni cin .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 11 nov 2010, 18:13

Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio.

Ne želim da se miješam, ali Čelik nikada u svojopj istoriji nije igrao u Kupu sajamskih gradova, koji je potom prerastao u KUP UEFA. Istina je da je Čelik pobijedio Fiorentinu u finalu, ali mislim da je taj KUP bio u rangu doskorašnjeg Intertoto kupa. Zvao se nešto kao "Srednjoevropski kup". U taj KUP su išle ekipe koje su prethodne godine ušle iz druge lige Jugoslavije, tako nešto. Čelik svojim rezultatom u prvoj ligi Jugoslavije nikada nije zavrijedio plasman u takmičenje tipa KUP Prvaka, KUP UEFA ili KUP pobjednika KUPOVA, KUP sajamskih gradova i sl. Sa ostatkom posta se slažem. Ovo je isključivo zbog činjenica. Normalno je da se istorijski ni u kom slučaju ne mogu porediti NK Široki i NK Čelik, jer je Čelik Real za Široki. Gledao sam utakmice Širokog prije rata i tada su se zvali Mladost iz Lištice. Takmičili su se u Regionalnoj ligi JUG. U ekipi su imali 3-4 igrača po prezimenu Soldo i oni su u tom rangu takmičenja igrali uglavnom domaće utakmice, jer su tukli nemilice i nisu smjeli doći kada bi igrali npr. protiv Pofalićkog u Sarajevu. Što se tiče kazne. Mišljenja sam da je ona preblaga. U pitanju je ipak NACIZAM:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 nov 2010, 18:20

mak_033 je napisao/la:Ja se ponosim s tim da Bosna i Hercegovina ima klub kakav je Siroki Brijeg. Vi bi trebali biti uzor svim nama koji se patimo sa korpucijom i neradom u klubovima. Iskreno volim Siroki Brijeg i uvjek navijam za vas kad igrate Evropska Takmicenja jer ste ponos BiH. Znam da ce me neki ljudi napasti sto to pisem ali ja iskreno mislim tako.

nece te niko napasti - isto svi misle koji su normalni
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 18:20

kksiroki je napisao/la:

Ja mogu reci ra radim jako javan posao gdje srecem veliki broj ljudi i u ovih 5 dana nisa sreo ni jednu da je dala podrsku za onaj ruzni cin .
Sibicar???? :lol:
Pa naravno,pogotovo nema podrske kad se udari relativno fino po djepu 20 laganih tisuca.I jos jedna utakmica bez gledalaca.Vrag ''odnia''salu,kako bi vi rekli :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2010, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 18:26

avlami97 je napisao/la:Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio.

Ne želim da se miješam, ali Čelik nikada u svojopj istoriji nije igrao u Kupu sajamskih gradova, koji je potom prerastao u KUP UEFA. Istina je da je Čelik pobijedio Fiorentinu u finalu, ali mislim da je taj KUP bio u rangu doskorašnjeg Intertoto kupa. Zvao se nešto kao "Srednjoevropski kup". U taj KUP su išle ekipe koje su prethodne godine ušle iz druge lige Jugoslavije, tako nešto. Čelik svojim rezultatom u prvoj ligi Jugoslavije nikada nije zavrijedio plasman u takmičenje tipa KUP Prvaka, KUP UEFA ili KUP pobjednika KUPOVA, KUP sajamskih gradova i sl. Sa ostatkom posta se slažem. Ovo je isključivo zbog činjenica. Normalno je da se istorijski ni u kom slučaju ne mogu porediti NK Široki i NK Čelik, jer je Čelik Real za Široki. Gledao sam utakmice Širokog prije rata i tada su se zvali Mladost iz Lištice. Takmičili su se u Regionalnoj ligi JUG. U ekipi su imali 3-4 igrača po prezimenu Soldo i oni su u tom rangu takmičenja igrali uglavnom domaće utakmice, jer su tukli nemilice i nisu smjeli doći kada bi igrali npr. protiv Pofalićkog u Sarajevu. Što se tiče kazne. Mišljenja sam da je ona preblaga. U pitanju je ipak NACIZAM:
Majstore po tvojoj logici bi onda najbolje bilo da ste se ugasili( vi velikani haha) krajem 80-ih i uvijek bi ostali takvi zapisani a ne se takmicit sa Sirokim, Zrinjskim i co.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 18:28

kk na nk povijesnicar. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2010, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 11 nov 2010, 18:28

jurek je napisao/la:
Genghis je napisao/la: Drzi se ti kamena ;). Niste bolje ni zaslužili ;).
jeli imas danas za "hljeba" ili ces morati prositi po teheranu????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dodi i ti ima posla ovde..ipak je to posao za niže rase.....ovde bolje zaradi prosjecni poturica na baušteli nego u teheranu menadžer.
Opet preskačeš terapiju ? :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 11 nov 2010, 18:29

kksiroki je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Vjerovatno kad kao Celik pocetkom 70-ih pobjedite npr. Fjorentinu u finalu kupa koji se sljedece godine preimenovo iz "Kupa Sajamskih Gradova" u Kup UEFA. Celik je to osvojio.

Majstore po tvojoj logici bi onda najbolje bilo da ste se ugasili( vi velikani haha) krajem 80-ih i uvijek bi ostali takvi zapisani a ne se takmicit sa Sirokim, Zrinjskim i co.
Dobro si im rekao,sad su smo statistiku pokvarili,hahahah :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 nov 2010, 18:33

Jedno je fakat da nebi konvoja i onog rata.
Siroki bi i dan danas bio u regionalnoj ligi.Makar bi imala lijep naziv kluba''Mladost'' 8-)
Nekome rat,nekom brat.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 nov 2010, 19:30

george town je napisao/la:Možete nam lupiti kaznu od 500.000 KM, opet nas nećete uništiti niti nam možete ista, jadni ste svi,patite na naš uspjeh u nogemetu i u košarci.....
jbg na kome ce drugom vjezbat strogocu,ak nece na nama,al ko ih sisa,nemogu nam nista,sve ce to m. da plati,jos ce im dat za kave (one koju placaju 0.5KM :lol: )

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 19:36

Elmar je napisao/la:
ika94 je napisao/la:Znaci li to da pola ovih njemačkih,talijanskih i francuskih klubova koji nisu igrali barem polufinale lige prvaka ili kupa uefa nisu veliki klubovi,kao zeljo,celik,sarajevo??? :D :D :D
Ti se dobro drzis (jos nisi zaradio ban) a trebao si najmanje 20-ak banova dobiti.

Kako ti ne dosadi. :roll:
Kakve veze s banom ima ovaj post ili bi ti možda izbrisao sa lica zemlje sve širokobriješko .

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 11 nov 2010, 19:42

Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.
dje su sad pojedinci da kazu da su je unijeli "stranci" iz torcide :lol: :lol:

hahah koma ste :(
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 11 nov 2010, 19:43

vuvu_zzz je napisao/la:
Policijski službenici PU Široki Brijeg su, nakon provedene prekršajne obrade, utvrdili kako su Z. K. (25) i S. S. (24) iz Širokog Brijega isticali nacističku zastavu tokom utakmice između NK "Široki Brijeg" i FK "Sarajevo" koja je odigrana na Pecari u Širokom Brijegu.
dje su sad pojedinci da kazu da su je unijeli "stranci" iz torcide :lol: :lol:

hahah koma ste :(
I ti se uhvatio na to :o

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever, riki46, Venom, Zeko87 i 18 gostiju.