Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Formula 1
Jel moguce

ahahahhahahahahahha
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Hulkenberg tajni agent. Sve usporio.
A lazes hahahah
Al koje su ovo gluposti vozaca, ovo su i u belgiji radili nesto cekaju nesto nece da idu, kao zavjetrina, eto vam sad zavjetrina, kakav idiotizam ne vjerujem, pa posalji vozaca na 5 min prije kraja odradi svoj krug sam na stazi i cao. Jos sad treba da Vetelu poniste vrijeme ako je izasao cijelim autom van staze
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek su i ovi zabari mrtvi jednom imali donekle srecu,vrijeme je bilo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ovo je odlicno za Mercedes na kraju krajeva jer imaju puno bolji tempo za trku.. pogotovo na mediumu. Djeluje mi da je Ferrari ovdje spasavao samo 1-2 poredak za trkuBosniaBoston je napisao/la:Nek su i ovi zabari mrtvi jednom imali donekle srecu,vrijeme je bilo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa dobro u tom smislu ali tifosima je bolje 1. i 20. mjesto nego 2. i 3. iz te perspektive gledam.Ovo svakako najgore pada nama vettelovcima,leclerc je simpa ali ne mogu vise za ferrari navijat trpio sam ih kad su mi 2 omiljena vozaca vozila za njih do prosle godineSF6 je napisao/la:Ma ovo je odlicno za Mercedes na kraju krajeva jer imaju puno bolji tempo za trku.. pogotovo na mediumu. Djeluje mi da je Ferrari ovdje spasavao samo 1-2 poredak za trkuBosniaBoston je napisao/la:Nek su i ovi zabari mrtvi jednom imali donekle srecu,vrijeme je bilo
#Punoljetstvo
Biće da je Kimi tajni agent.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Al kako smješno, svi nešto čekaju, niko neće prvi hahahahah
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kao da sam gledao MotoGP 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Mozda i jesi koji kanal je bio?SF6 je napisao/la:Kao da sam gledao MotoGP
Čekajte sad materi 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
LewisHamilton on team radio: "An interesting tactic to keep pole position, just don't do the lap."
Leclerc: "I think if you put a penalty to one, you put a penalty to all the drivers who were in Q3 because we are altogether"
Svima sve je jasno.
Leclerc: "I think if you put a penalty to one, you put a penalty to all the drivers who were in Q3 because we are altogether"
Svima sve je jasno.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma ja trojica jadnika ispadose kriva, ostali nisuThe stewards’ verdict, however, was that Hulkenberg, Sainz and Stroll “played a significant role in the banking up of cars at a critical stage” of qualifying.
As a result, the stewards handed a first reprimand of the season to all three drivers, but their reports also included a line stating that they “strongly recommend that the FIA expedite a solution to this type of situation”.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Al koja logika, ko je kriv Lewisu, Vettelu, Botasu sto nisu dodali gas, presli ove i odvezli krug, sig iducu trku nece vise raditi ove glupostii i cekati neku zavjetrinu
Drugim rijecima, pisaj po sirotinji.Azpi je napisao/la:Ma ja trojica jadnika ispadose kriva, ostali nisuThe stewards’ verdict, however, was that Hulkenberg, Sainz and Stroll “played a significant role in the banking up of cars at a critical stage” of qualifying.
As a result, the stewards handed a first reprimand of the season to all three drivers, but their reports also included a line stating that they “strongly recommend that the FIA expedite a solution to this type of situation”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.