UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Lezi debeli
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Stipeee majstore

- Donnie Darko
- Kontakt:
Uh, strašna borba. Ovo zaslužuje trilogiju, nadam se da se DC neće povući.
DC je bio mnoooogo bolji, uništio ga je u prve tri runde, ali Stipe je nekim čudom preživio i napokon se počeo pametno boriti u četvrtoj. Svaka čast obojici
Fenomenalne glavne tri borbe, ispunjena sva očekivanja.
DC je bio mnoooogo bolji, uništio ga je u prve tri runde, ali Stipe je nekim čudom preživio i napokon se počeo pametno boriti u četvrtoj. Svaka čast obojici
Donnie Darko je napisao/la:Uh, strašna borba. Ovo zaslužuje trilogiju, nadam se da se DC neće povući.
Kakva taktika uništavanja jetre, ko mu je god ono šapnuo spomenik mu treba dići
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ne znam kako ali se Stipe izvukao u zadnji tren i pobijedio!
Evo ko nije pogledao:
https://gofile.io/?c=8lSnpK
Evo ko nije pogledao:
https://gofile.io/?c=8lSnpK
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Apsolutno sam za trilogiju, nakon Caina i JDSa iz najboljih dana prva teskaska koja ima smisla.Donnie Darko je napisao/la:Uh, strašna borba. Ovo zaslužuje trilogiju, nadam se da se DC neće povući.
Samo ima tu problem, DC ima 40 godina I pitanje je koliko ustvari ima volje za dalje. Ima tu i medicinskih razloga, da sam PRO ne bih se borio ovoliko dugo. Pogotovo da sam DC, covjek itekako moze dobro zaradjivati sve da zavrsi karijeru i posveti se komentiranju, treniranju drugih i promociji.
Borba kao borba brutalna, evo odgledah snimak i ovo je sjajno fakat. Vidjet cemo sta ce dalje biti sa teskom jer Dana ce sigurno pokusati nahjapati uzvrat Stipe i onog vola Nganoua.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- branimir85
- Kontakt:
Sutra navecer je borba,ali ne bi preporucio ako nisi punoljetanGhuraba je napisao/la:U koliko sati je Khabibova borba i moze li stream?
Hvala unaprijed!
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Puk'o sam totalno. Ubijedjen bio da je danas sedmi.branimir85 je napisao/la:Sutra navecer je borba,ali ne bi preporucio ako nisi punoljetanGhuraba je napisao/la:U koliko sati je Khabibova borba i moze li stream?
Hvala unaprijed!
Punoljetan jasta nego, kakve su to uvrede?
Danas od 16h prelimsi pocinju. Ako bude kakav stream postavite, nemojte se ustrucavatiGhuraba je napisao/la:Puk'o sam totalno. Ubijedjen bio da je danas sedmi.branimir85 je napisao/la:Sutra navecer je borba,ali ne bi preporucio ako nisi punoljetanGhuraba je napisao/la:U koliko sati je Khabibova borba i moze li stream?
Hvala unaprijed!![]()
Punoljetan jasta nego, kakve su to uvrede?
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
khabib porier će biti oko pola 11
Večeras lagano gašenje Khabib hype traina
Inshallah
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
Ne znam gledate li ove uvodne borbe, kakav je sad nokaut bio, strasno, tuzno vidjeti kako covjek pada!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Illmatic09
- Kontakt:
Hoće li prenositi iko ili ću se peglati streamovima standardno?
jel kad je onaj muslim taleba ugasio, gledam ja od pocetka dosadice mi do glavne borbeHusika je napisao/la:Ne znam gledate li ove uvodne borbe, kakav je sad nokaut bio, strasno, tuzno vidjeti kako covjek pada!
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ma finac pade ko kladafera je napisao/la:jel kad je onaj muslim taleba ugasio, gledam ja od pocetka dosadice mi do glavne borbeHusika je napisao/la:Ne znam gledate li ove uvodne borbe, kakav je sad nokaut bio, strasno, tuzno vidjeti kako covjek pada!
FK Sarajevo 1946
Gazi SDA-ovu prčiju!
Gazi SDA-ovu prčiju!
Portal NoveHr (gol.hr) je zakon...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.