FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Još da 95 potraje. Amin. 
samo jedna mala ispravka. tih godina dok je ekipa iz lukavca igrala u najjačoj ligi nije se zvala radnički već samo lukavac. kasnije kada su ispali iz lige vraćeno im je ime radnički lukavac.tm84 je napisao/la:no frx!elSaik je napisao/la:Da li bi mogao naći vremena da ispišeš sva ta polufinala? Godinu, protivnika i rezultate?
1997: Lukavac: Radnicki - Zeljeznicar 2-1, Sarajevo: Zeljeznicar - Radnicki 3-0
"Najbolje dolazi na kraju"
"Tim riječima se može opisati ****.ba derbi 14. kola Premier lige Bosne i Hercegovine. Utakmica između prvoplasiranog Borca i prvog pratioca Željezničara definitivno je šlag na tortu dosadašnjeg dijela prvenstva. Ovo je već treća utakmica ovih rivala od početka nove sezone, a Borac u prethodne dvije kup utakmice nije uspio savladati Želju.
U duelima sa Željom Borac već pet utakmica ne zna za pobjedu, međutim utakmice ovih klubova su uvijek atraktivne, kako za učesnike tako i za publiku na tribinama.
Publika na Gradskom stadionu će definitivno imati šta da vidi, a da bi i gosti imali adekvatnu podršku pobrinuće se i navijači Želje koji se u velikom broju spremaju za put u Banja Luku.
Kolo prije kraja prvog dijela prvenstva imamo priliku dobiti novog jesnjeg prvaka. Da li će to biti banjalučki Borac, ili će Željo pobjedom u Banja Luci ozbiljno ugroziti njihov status vodeće ekipe, ostaje nam da vidimo u subotu na Gradskom stadionu u Banja Luci."
"Tim riječima se može opisati ****.ba derbi 14. kola Premier lige Bosne i Hercegovine. Utakmica između prvoplasiranog Borca i prvog pratioca Željezničara definitivno je šlag na tortu dosadašnjeg dijela prvenstva. Ovo je već treća utakmica ovih rivala od početka nove sezone, a Borac u prethodne dvije kup utakmice nije uspio savladati Želju.
U duelima sa Željom Borac već pet utakmica ne zna za pobjedu, međutim utakmice ovih klubova su uvijek atraktivne, kako za učesnike tako i za publiku na tribinama.
Publika na Gradskom stadionu će definitivno imati šta da vidi, a da bi i gosti imali adekvatnu podršku pobrinuće se i navijači Želje koji se u velikom broju spremaju za put u Banja Luku.
Kolo prije kraja prvog dijela prvenstva imamo priliku dobiti novog jesnjeg prvaka. Da li će to biti banjalučki Borac, ili će Željo pobjedom u Banja Luci ozbiljno ugroziti njihov status vodeće ekipe, ostaje nam da vidimo u subotu na Gradskom stadionu u Banja Luci."
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- zlaya_tm87
- Kontakt:
zbog dostojnog otpora prvaku bih, slaven musa je imenovan za trenera n.k. zrinjski 
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
ali najava je strašna ! pješke bih sad otišao do BL !!!Omar500 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
Istina, svaka čast momcima koji su odradili najavu. Grmi 
ima li ko da ne ide slucajno 
Naravno navijac sam Sarajeva,ali idem na ovu tekmu sa autom da vas podrzim.
SRETNO VAM!!!
SRETNO VAM!!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
žZabit ce ga Lazo u Banjaluci k'o da gledam! HAJDEEEE LAZAREEEEEEEEEEE, HAJDE LAZAREEEEEEEEEEEE
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 11 nov 2010, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sa ovim Hodžićem odma potpisati jak ugovor, pa vrijeme je da nekog prodamo za koji milion, a Hodžić bi mogao biti taj igračSeyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/us ... ljeznicara
Slazem se u potpunosti. vec sam pisao o ovome malom to je novi Dijamant ,treba stoprije reagovati dok ga skauti nisu upratili ako vec nisu, mali ce da razvaljujeOmar500 je napisao/la:Sa ovim Hodžićem odma potpisati jak ugovor, pa vrijeme je da nekog prodamo za koji milion, a Hodžić bi mogao biti taj igračSeyo_TM je napisao/la:Uspješni omladinci Željezničara
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/us ... ljeznicara
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Joj , braco nek vam je sretno i neka bolji pobjedi !!!!
Aj zivli !
Aj zivli !
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Jel to PrpaaaaaaaaaaaaaaaaaPrPaAaa je napisao/la:Joj , braco nek vam je sretno i neka bolji pobjedi !!!!
Aj zivli !
btw... prpa mi je prezime ...xDPirke_TM87 je napisao/la:Jel to PrpaaaaaaaaaaaaaaaaaPrPaAaa je napisao/la:Joj , braco nek vam je sretno i neka bolji pobjedi !!!!
Aj zivli !Lijepi strah
Ma samo neka prodje u fer i korektnoj igri i na tribinama, a mi cemo se potruditi da pobjedimo, a ako ne uspijemo halalit cemo vam taj jedan bod vama, jedan nama i onda se na proljece vidimo na Grbavici
Aj dobro je pa ste velikodusni pa cete nam dati bod
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma salim se ja maloPrPaAaa je napisao/la:btw... prpa mi je prezime ...xDPirke_TM87 je napisao/la:Jel to PrpaaaaaaaaaaaaaaaaaPrPaAaa je napisao/la:Joj , braco nek vam je sretno i neka bolji pobjedi !!!!
Aj zivli !Lijepi strah
Ma samo neka prodje u fer i korektnoj igri i na tribinama, a mi cemo se potruditi da pobjedimo, a ako ne uspijemo halalit cemo vam taj jedan bod vama, jedan nama i onda se na proljece vidimo na Grbavici
Aj dobro je pa ste velikodusni pa cete nam dati bod![]()
Ako budemo pravi necemo biti velikodusni i uzet cemo vas lopatom, a ako budemo kriticni kao u nekoliko utakmica ove sezone onda cete vi nas opaliti, a ako budemo i mi i vi kriticni onda cemo se morati zadovoljiti podjelom bodova
Imam osjecaj da cete vi navaliti od prve minute, a mi cemo strpljivo cekati kontru za HLADAN TUS.
I jos nesto, cuo sam da je u Banjaluci haman pa vanredno stanje, bar mi tako haver iz Banjaluke kaze inace Borcevac kao i ti, i na ulicama se prica samo o utakmici Borca i Zeljeznicara. Ima li u ovome istine ?
Brate ,oces da ti iskreno kazem ... momcima koji su na tribinu uvjek ti je sada euforija , a veca je euforija kada igra partizan protiv arenala o tome se prica nenormalno ....
ovo ti je iskren odgovor jeste da zivim ovdje i da volim svoj klub ali takva je situacija ...
Btw .. sta si htjeo da kazes ako nebude 1 bice x ili 2 100%
????
ovo ti je iskren odgovor jeste da zivim ovdje i da volim svoj klub ali takva je situacija ...
Btw .. sta si htjeo da kazes ako nebude 1 bice x ili 2 100%
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma tesko da ce biti x! Neko ce nekoga opaliti posteno. Vidjet cemo sta ce biti. Neka bude sudjenje kao do sada posteno, neka bude posteno na tribinama i na terenu a neka pobjedi onaj sada necu reci ko bude bolji, jer ovdje je tesko reci ko je bolji trenutno, nego onaj ko bude imao vise srece.PrPaAaa je napisao/la:Brate ,oces da ti iskreno kazem ... momcima koji su na tribinu uvjek ti je sada euforija , a veca je euforija kada igra partizan protiv arenala o tome se prica nenormalno ....
Btw .. sta si htjeo da kazes ako nebude 1 bice x ili 2 100%????
To kazem da je tesko reci ko je bolji iz razloga sto se Zeljo prakticno pogirao sa Borcem u kupu a Borac nema gostujuceg poraza u ligi. Tu je to negdje u pet deka. A to sam ja govorio i pred sam pocetak ove sezone da ce se opet Zeljo i Borac boriti za titulu, ali eto neki su i nas i vas svrstavali u neku zlatnu sredinu tabele. Njima njihovo misljenja, a nama nase stvarno stanje tabele i snage u odnosu na ostale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.