U Grckoj nije sposoban niko, ovaj Giannis se brukaBosniaBoston je napisao/la:Kemba jedini koji je sposoban u americkoj repci,ostalo beskicmenjaci
Koliko mu je over-under 15?
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
U Grckoj nije sposoban niko, ovaj Giannis se brukaBosniaBoston je napisao/la:Kemba jedini koji je sposoban u americkoj repci,ostalo beskicmenjaci
15-13 za 27 minuta,nije lose.Mada je ipak sramotno za NBA MVPa takva jednolicnost u igri,skoci i zakucajalemsa je napisao/la:U Grckoj nije sposoban niko, ovaj Giannis se brukaBosniaBoston je napisao/la:Kemba jedini koji je sposoban u americkoj repci,ostalo beskicmenjaci
Koliko mu je over-under 15?
Sve ok al on je MVP a ne ne all star...jbg premalo i previse jednodimenzionalno igra..Epidaurus je napisao/la:Nakon 3. cetvrtine citava Grcka imala index 31, a Giannis sam 23. Bruka se, nema sta.
15 poena i 9 skokova za mvpa nba uz skor 2-2.Strasno,da li svijet moze podnijeti ovakvu dominacijuEpidaurus je napisao/la:Nakon 3. cetvrtine citava Grcka imala index 31, a Giannis sam 23. Bruka se, nema sta.
Imaju ali im ja nista ne vjerujem plus Cesi igraju odlicnu kosarku na gornjim limitima svojih mogucnosti.Justin je napisao/la:Je li Grci sada i sa porazom imaju sansu za prolaz nakon sto je Brazil izgubio?
Kemba ga prcaBosniaBoston je napisao/la:15 poena i 9 skokova za mvpa nba uz skor 2-2.Strasno,da li svijet moze podnijeti ovakvu dominacijuEpidaurus je napisao/la:Nakon 3. cetvrtine citava Grcka imala index 31, a Giannis sam 23. Bruka se, nema sta.
alemsa je napisao/la:Kemba ga prcaBosniaBoston je napisao/la:15 poena i 9 skokova za mvpa nba uz skor 2-2.Strasno,da li svijet moze podnijeti ovakvu dominacijuEpidaurus je napisao/la:Nakon 3. cetvrtine citava Grcka imala index 31, a Giannis sam 23. Bruka se, nema sta.
Tu bi se ja mislim formirao krug izmedju te 3 reprezentacije jer bi svi imali 3-2. Gledala bi se kos razlika u medjusobnim duelima. Brazil bi tu bio vec otpisan zbog danasnjeg ubljedljivog poraza. Grci idu dalje ako dobiju Cehe sa 12 ili vise razlike, u slucaju manje razlike od 12 dalje ide Ceska.Raonffa je napisao/la:Imaju, dobiju Čehe u ponedjeljak, uz očekivan poraz Brazila od Amera, Grčka ide dalje.Justin je napisao/la:Je li Grci sada i sa porazom imaju sansu za prolaz nakon sto je Brazil izgubio?
Upravu si, zaboravio sam napisati da moraju dobiti 12+ razlike.Epidaurus je napisao/la:Tu bi se ja mislim formirao krug izmedju te 3 reprezentacije jer bi svi imali 3-2. Gledala bi se kos razlika u medjusobnim duelima. Brazil bi tu bio vec otpisan zbog danasnjeg ubljedljivog poraza. Grci idu dalje ako dobiju Cehe sa 12 ili vise razlike, u slucaju manje razlike od 12 dalje ide Ceska.Raonffa je napisao/la:Imaju, dobiju Čehe u ponedjeljak, uz očekivan poraz Brazila od Amera, Grčka ide dalje.Justin je napisao/la:Je li Grci sada i sa porazom imaju sansu za prolaz nakon sto je Brazil izgubio?
Jokic je 2015 zamalo presao u Barcu mjesto denvera.Kakvo bi gledali prskanje fasistič...ovaj kraljevskog klubaEpidaurus je napisao/la:Tu bi se ja mislim formirao krug izmedju te 3 reprezentacije jer bi svi imali 3-2. Gledala bi se kos razlika u medjusobnim duelima. Brazil bi tu bio vec otpisan zbog danasnjeg ubljedljivog poraza. Grci idu dalje ako dobiju Cehe sa 12 ili vise razlike, u slucaju manje razlike od 12 dalje ide Ceska.Raonffa je napisao/la:Imaju, dobiju Čehe u ponedjeljak, uz očekivan poraz Brazila od Amera, Grčka ide dalje.Justin je napisao/la:Je li Grci sada i sa porazom imaju sansu za prolaz nakon sto je Brazil izgubio?
Pa ne znam, sta ste fkt ocekivali da se Giannis izivljava na obrucima i ovdje kao u NBA ? Znalo se da mu FIBA pravila nikako ne odgovaraju i da ce ga debelo limitirat. Bez obzira sto je MVP NBA lige znalo se da ce imati ozbiljnih problema. Jos Grci u ekipi nemaju osim Sloukasa postenog sutera sto je dodatni problem. Ovo sto igra je ustvari i njegov realni nivo u FIBA kosarci, to sto ste vi ocekivali partije tipa Dirka il Paua je drugi par cipela. Od ovih NBA igraca na prvenstvu, za FIBA pravila je Jokic apsolutni broj 1.
Strasno sta nisu svirali,a jos gore sto nisu pregledali.alan_kardec je napisao/la:https://twitter.com/augis04/status/1170 ... 97/video/1
NEZALAGANJE je napisao/la:Strasno sta nisu svirali,a jos gore sto nisu pregledali.alan_kardec je napisao/la:https://twitter.com/augis04/status/1170 ... 97/video/1
Inace mi je ovo pravilo da je lopta "ziva" cim je na obrucu totalni debilizam,pa onda ovakve kljusine poput Goberta mlate po obrucu kad god stignu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.