Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
@delinho
Nema Una da sad banuje Japu.
Nema Una da sad banuje Japu.
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 07 sep 2019, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Za tvoju informaciju, naplatio sam ja to znanje u Premieru masno, nešto od toga je vidjelo pola foruma !japa je napisao/la:Naravno da jesi ku?ac to sam i rekao ne moras ponavljati to. Osim sto prdis po forumu da si nesto nekome dokazao odi negdje pa naplati te silne prognoze..Da da svi su oninasli igru za Djokovica i Zverev i Medvedev i svi ti ali dodje GS a sa njim dodje i realnost.nikoneznanovic je napisao/la:japa je napisao/la:Cuj ima problem sa Medvedevim jer je izgubio jedan mec a na AO kada je dobio tada nije imao problem ostario za par mjeseci bice...gubio je i on kao i ostala dvojica uvijek od nekih losijih teinsera to nista ne mora da predstavlja cudi me da si se ti kao veliki teniski ekspert uhvatio te prilicno nebitne stvari.
A cekaj sta ti mislis da si ti neki ku?ac ovdje pa da ja tebi moram glumiti da sam simpatizer nekoga eto strah me nekog bota reci ako navijam za nekogaMislim da ti ej vrijeme malo da se spustis na zemlju paras nosom virtualne oblake foruma strah me velikog sefketa pa ne smijem reci da sam navijac Novaka pa moram glumiti da sam za Nadala
![]()
![]()
Ako ovo ako ono, rekao sam ti vec ako se ostvare tvojih hiljadu ako doci cu da se kladim. Imace tada 33 dovoljno da do 35e istopi prednost ali molim te postedi me tvojih pogleda u buducnost i prognoza.
Kao prvo, opet lupaš, Medvedev ga je dobio 2 meča u nizu i to u ovoj godini oba!
Ako gledaš mećeve, vidiš da je lik našao igru za njega, očito da i Khachanov ima recept neki, haman mu braća Rusi mu ne odgovaraju...![]()
![]()
Eh sad, ja ne mislim, nego za tebe jesam!![]()
Ja sam pokazao koliko znam, tako što sam skoro sve tipovao tokom cijelog turnira uz par grešaka, a tvoje prognoze nešto nigdje nisam vidio...![]()
![]()
Nemaš potrebe pravdati se, samo javno reci za koga navijaš, a ne da lažeš čitav forum.
Dobra ti ta matematika da istopi do 35-e ako bude 20-16...![]()
Nadal će prespavati te GS ili piti po jahtama u tom periodu i neće više nijedan GS osvojiti, pa će Djokica imati vremena da stiže ?!![]()
Bistar si, nema šta!
Evo javno obećajem, ako se to desi da bude 20 - 16 poslije RG, dodji, na svaku tvoju marku, ja ću ti dati duplo, znači ti 500 daš, ja 1000 stavim.![]()
Hvala!
Edit: Dovoljno vidim tvoje znanje o tenisu kad napišeš ANDREASCU, takva teniserka ne postoji...
Rekao sam ti vec postedi me pogleda u buducnost i tih kalkulacija, takodjer sam ti rekao doci cu ako se ostvari tvojih hiljadu ako ne boj se...

Uostalom, nemam ja šta sa tobom pričati, sve što imam u privatnu poruku ću ti napisati...

Ti vrijedjaj eto ovdje, ja ću u private, pa eto neka Uno opet banuje Shevcheta, Niku i sl, a tebe i takve indijance neka pusti da glumiš kočijaša ovdje...

-
- Kontakt:
Neće brate on ništa uraditi.delinjo je napisao/la:uzimas mi misao stvarnonikoneznanovic je napisao/la:Sad bi nam @delinho napisao, gori ste vi što se raspravljate sa Japom...BosniaBoston je napisao/la:Japa i Djokovic imaju zajednicku tacku.Obojica dozivjeli procvat 2011 djokovic osvojio 3 slama,paja kantu godine pod starim nickom![]()
![]()
![]()
nadam se da ce i Uno malo raditi svoj posao sto se tice ove teme ...
Banovao je Shevcheta bez ijedne psovke taj dan, a ne banuje ovakve likove, par likova je ovo isto radilo i samo ih se upozoravalo...
Čovjek iz čista mira dodje i vrijeda ljude i onda Uno ništa na to, najbolje i sad da Niku banuje, jer ja nisam je-be sastavio nigdje.
Razlog bana bi bio, pišem postove, jedino to eto još...
A ovaj kočijaš neka nekome govori da je ku?ac iz čista mira, to se ne kažnjava ovdje!
Naravno da si naplatio ko i vecina moje raje koja vjeruje da su tu negdje na nuli puna drzava tih sto naplacuju od kladionica 

-
- Kontakt:
Hoćeš da javno ovdje stavim uplata - isplata sa računa, pa da izračunaš koliko sam naplatio?japa je napisao/la:Naravno da si naplatio ko i vecina moje raje koja vjeruje da su tu negdje na nuli puna drzava tih sto naplacuju od kladionica
Hoćeš i za to, ti daš 500 ja 1000, pa da vidimo jesam li na nuli, u minusu ili u dobrom plusu... Ha?
Dok je takvih poput tebe, naravno da će kladionice svaki dan pinku uzimati.
Hoće ljudi da se klade a razumiju se kao ja u nuklearnu fiziku!

Nije kladjenje samo gledam sport i kladim se, nauka je to, koju ti nisi sposoban razumjeti...
Takvi samo na lopati mogu zaraditi, nema para od sporta!

I hajde odskakutaj, imam pametnija posla, nego da odgovaram na tvoje budalaštine!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@japa i @nikoneznanovic prestanite svoju svađu i prepirku vršiti ovdje, a @japa nije dozvoljeno druge vrijeđati
O Džek i slično na temama za to predviđeno a ovdje o tenisu, svaki naredni post koji nema veze sa temom će biti obrisan.
O Džek i slično na temama za to predviđeno a ovdje o tenisu, svaki naredni post koji nema veze sa temom će biti obrisan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nemojte skretati sa teme, a tema je plačko imaginarni GOAT.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uno virtu trolla ...da li ga mozes odstraniti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sad smo u kadru vidili sudijku Allison Hughes,Sereninu buducu neprijateljicu za jedno sat-sat i po
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
da li smatras da virtu treba nestati sa svete teme ?BosniaBoston je napisao/la:Sad smo u kadru vidili sudijku Allison Hughes,Sereninu buducu neprijateljicu za jedno sat-sat i po

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ne vjerujem da će izgubiti ali bilo bi to jako lijepo 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek ostane nam pozitivno u sjecanju kao borac protiv pitara i treba da se skloni da ne ugrozi svoju reputacijudelinjo je napisao/la:da li smatras da virtu treba nestati sa svete teme ?BosniaBoston je napisao/la:Sad smo u kadru vidili sudijku Allison Hughes,Sereninu buducu neprijateljicu za jedno sat-sat i po
#Punoljetstvo
nek se on drži fudbala, tu se barem donekle razumijedelinjo je napisao/la:da li smatras da virtu treba nestati sa svete teme ?BosniaBoston je napisao/la:Sad smo u kadru vidili sudijku Allison Hughes,Sereninu buducu neprijateljicu za jedno sat-sat i po

Nije valjda da svi navijate za plačka? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja navijam samo za želju i nizakog drugog, ali za razliku od većine vas barem znam cijeniti ljude koji su u sportu postigli tako nešto, a tu je roger u samome vrhu. probaj u svojoj mahali biti najbolji u nečemu uključujući trulu kobilu, janjinu, klišere, ćizu ili zucu a kamoli šire
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 sep 2019, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Probaj nekada shvatiti zajebanciju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako ova serena prodaje pricu neke snazne crne zene,tenka a vise mentalno labilna od fedexa.Gazi sve pred sobom i u finalu katastrofa.Jos je i posebno odvratna svojim nekakvim seksizmom,rasizmom ganjajuci preko 20 godina rekorde koje je GOAT steffi postavila.Iritantnija verzija lebrona sto je vaistinu veliko dostignuce
#Punoljetstvo
krava pravaBosniaBoston je napisao/la:Kako ova serena prodaje pricu neke snazne crne zene,tenka a vise mentalno labilna od fedexa.Gazi sve pred sobom i u finalu katastrofa.Jos je i posebno odvratna svojim nekakvim seksizmom,rasizmom ganjajuci preko 20 godina rekorde koje je GOAT steffi postavila.Iritantnija verzija lebrona sto je vaistinu veliko dostignuce

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
kakva igra Bjankice, Sisara gledaj i uči
Ajd barem smo svi slozni u jednom, niko ne moze ocima vidjeti Serene. Ajmo Andro do titule, popisaj
je pred ovom njenom publikom.
je pred ovom njenom publikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.