Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020
Kakve zvijer je ovaj Bernardo majko mila 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Frajer sad izgleda mlađe nego prije deset godinaTritolone je napisao/la:Emre josnza Tursku igra
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bernardo je yebena igracina 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Evo ga Tufan 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ja sam prije nekih 15 godina jos kao dijete od nekog dobio na poklon njegov dresRaonffa je napisao/la:Frajer sad izgleda mlađe nego prije deset godinaTritolone je napisao/la:Emre josnza Tursku igra
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Ovaj Bernardo bolje čuva loptu od Messija jbt. 
- akisarajevo92
- Kontakt:
sjecam ga se dok sam pikao PES 4 sa Newcastleom, iz te generacije odavno svi zavrsili karijereItsRamiz je napisao/la:ja sam prije nekih 15 godina jos kao dijete od nekog dobio na poklon njegov dresRaonffa je napisao/la:Frajer sad izgleda mlađe nego prije deset godinaTritolone je napisao/la:Emre josnza Tursku igra
Don't believe the hype.
Jbt 39. proslavio danas.invincible1921 je napisao/la:Rodjendan mu mozda zatoTritolone je napisao/la:Emre josnza Tursku igra
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ima čovjek 39 godina, evo baš sad gledamItsRamiz je napisao/la:ja sam prije nekih 15 godina jos kao dijete od nekog dobio na poklon njegov dresRaonffa je napisao/la:Frajer sad izgleda mlađe nego prije deset godinaTritolone je napisao/la:Emre josnza Tursku igra
PS: Eto gledaj ti Tumbakovića, on ubacuje faking Kataija, a na klupi mu ostaje Jović ili SMS
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
uguraše ga turci 
Srbija u težoj situaciji nego mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
boli ih qrac imaju siguran play off kroz ligu nacija a tamo ih cekaju laksi protivnici nego nas
Don't believe the hype.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Srbija ce dobiti/nakantat Luxembourg i tako vratit vjeru u prolaz 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
vidjećemo! škoti su tamo i imaće prednost domaćeg terena u prvoj tekmi, a sa malo sreće i u drugoj. ne treba zaboraviti da su oni domaćini na euru, mogla bi to uefa malo pogurati ...akisarajevo92 je napisao/la:boli ih qrac imaju siguran play off kroz ligu nacija a tamo ih cekaju laksi protivnici nego nas
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 07 sep 2019, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
da pitam i ovde, hoce li neko jos jednom objasniti sta nas ceka u barazu, zaboravio sam hahah
Ma za Srbiju su večeras završene kvale.
Isto kao što će biti govote za nas ako sutra izgubimo.
Isto kao što će biti govote za nas ako sutra izgubimo.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
ma gotove su za nas svakako, ali taj baraz nije los samo ne kontam ga nista ali trebalo bi se proci tu haha
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Ma što se tiče nas i baraža, najbolja smo reprezentacija u ovoj B ligi i mi ćemo u polufinalnoj utakmici biti domaćin, i igrat ćemo protiv najlošije plasirane reprezentacije od preostala tri tima što će se naći u play offu.
Što se tiče finala, mislim da će se to vjerovatno odrediti žrijebom (prije odigravanja polufinalnih tekmi), vjerovatno će odrediti lupam polufinale 1 i polufinale 2, finale će se igrati na domaćem terenu pobjednika polufinala 1. A možda recimo i ostave da ta domaćinstva budu po tom rankingu u B ligi, u tom slučaju mi ćemo biti domaćini i u polufinalu a i u finalu. Al' to ne znam kako ide, vjerovatno još ne zna ni UEFA
Što se tiče Srbije, i oni su koliko znam u istoj situaciji kao i mi, najbolja su selekcija lige C i biće domaćin u polufinalu.
Što se tiče finala, mislim da će se to vjerovatno odrediti žrijebom (prije odigravanja polufinalnih tekmi), vjerovatno će odrediti lupam polufinale 1 i polufinale 2, finale će se igrati na domaćem terenu pobjednika polufinala 1. A možda recimo i ostave da ta domaćinstva budu po tom rankingu u B ligi, u tom slučaju mi ćemo biti domaćini i u polufinalu a i u finalu. Al' to ne znam kako ide, vjerovatno još ne zna ni UEFA
Što se tiče Srbije, i oni su koliko znam u istoj situaciji kao i mi, najbolja su selekcija lige C i biće domaćin u polufinalu.
Kako će Škoti imati prednost domaćeg terena, kada su najlošija reprezentacija od ove četiri što su obezbijedili play off?jestamaji je napisao/la:vidjećemo! škoti su tamo i imaće prednost domaćeg terena u prvoj tekmi, a sa malo sreće i u drugoj. ne treba zaboraviti da su oni domaćini na euru, mogla bi to uefa malo pogurati ...akisarajevo92 je napisao/la:boli ih qrac imaju siguran play off kroz ligu nacija a tamo ih cekaju laksi protivnici nego nas
odakle ti to?Raonffa je napisao/la:Kako će Škoti imati prednost domaćeg terena, kada su najlošija reprezentacija od ove četiri što su obezbijedili play off?jestamaji je napisao/la:vidjećemo! škoti su tamo i imaće prednost domaćeg terena u prvoj tekmi, a sa malo sreće i u drugoj. ne treba zaboraviti da su oni domaćini na euru, mogla bi to uefa malo pogurati ...akisarajevo92 je napisao/la:boli ih qrac imaju siguran play off kroz ligu nacija a tamo ih cekaju laksi protivnici nego nas
https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.