UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Imao je Dustin svoju mini šansu u onoj razmjeni, ali Khabib je mašina za mljevenje mesa def.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ta propalica bi samo opet mogla po picki dobiti.Denno je napisao/la:Usrao se ovaj i prije borbe. Connor jedini ovo može zaustaviti, samo nek zajebe alkohol i brend, i vrati se treniranju. Khabib je očajan u stan up-u.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ubaci i poriere i onog krelca mcgregora obijicu ce ih zavrsit !
ovo je najveca dominacija u svijetu sporta trenutno
ovo je najveca dominacija u svijetu sporta trenutno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kakav connor prijatelju taj je zavrsio svoje, Khabiba jedino Tony moze zaustaviti mada i tu mislim da Khabib uzima i ide u penziju.Denno je napisao/la:Usrao se ovaj i prije borbe. Connor jedini ovo može zaustaviti, samo nek zajebe alkohol i brend, i vrati se treniranju. Khabib je očajan u stan up-u.
- LegendKiller
- Kontakt:
Očekivano
- MocMahale444
Never say nevermcmanaman je napisao/la:Kakav connor prijatelju taj je zavrsio svoje, Khabiba jedino Tony moze zaustaviti mada i tu mislim da Khabib uzima i ide u penziju.Denno je napisao/la:Usrao se ovaj i prije borbe. Connor jedini ovo može zaustaviti, samo nek zajebe alkohol i brend, i vrati se treniranju. Khabib je očajan u stan up-u.
embrace the chaos
Ma kakav crni Conor, ovo ce ili Tony zaustaviti ili ce samljeti sve zivo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
KHAAAAABIIIIIB 
Ma najveći!

Ma najveći!
Moze ga dobiti onako neki slucajan udarac da sjedne, kao sto ga je malo uzdrmao pocetkom druge, znaci samo slucajnost. Vidis da je lik zavrsio borbu i uopste mu se ne pozna da se borio, lik nije ni zadihan a onome izlazi dusa.
Masina!
Masina!
Kakva samo panika hvata protivnike čim Khabib krene u rušenje.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo gore sam pisao poslije prve runde, posteno receno mogao je ugusiti odmah da je htio ali zbog soua i respekta ga je ostavio u igri!
NIje ono za Habiba bilo nista, nema on taj skil da ga ugusi, ugusio je on sam sebe jer se onde ispucao da vise nije mogao disati...
Ne razumih dobro sta ono Habib rece da ce donirati Poirieru, neka lovu itd nisam uhavtio od ovog Čeha koji prevodi!
NIje ono za Habiba bilo nista, nema on taj skil da ga ugusi, ugusio je on sam sebe jer se onde ispucao da vise nije mogao disati...
Ne razumih dobro sta ono Habib rece da ce donirati Poirieru, neka lovu itd nisam uhavtio od ovog Čeha koji prevodi!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kako skoci u zagrljaj Dane

Kakav crni Conor. Ovaj veceras je imao dvije fine sasnse da zavrsi Khabiba, Conor nije imao niti jednu.
Dajte sad Fergusona i to je to.
Neka dobije i njega, onda moze kao najveci kad u penziju.
Dajte sad Fergusona i to je to.
Neka dobije i njega, onda moze kao najveci kad u penziju.
- Beduin
- Kontakt:
Tony je jedini lik koji ima sanse protiv Khabiba, jer Tony je zivotinja i ima muda kao i Conor, zao mi je sto se ranije nije desila ona borba izmedju njih, ali vjerovatno sudbina cini svoje da to bude kao slag karijere i spektakl gdje ce se dici nevjerovatni milioni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Porier daje puno novaca u humanitarne, gradi teretane, terene i tako, pa je rekao obukao sam njegovu majicu, prodacu je i sav novac ide Dustinu za njegovu humanitarnu organizacijuHusika je napisao/la:Ovo gore sam pisao poslije prve runde, posteno receno mogao je ugusiti odmah da je htio ali zbog soua i respekta ga je ostavio u igri!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kakav crni Ferguson. njega ce zavrsiti u prvoj rundi
-
UltrasZenica
- Kontakt:
28-0!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.