Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Chat
Ja sam do juce bio neutralan ali kad pogledas ove face onda nemas izbora nego da podrzavas
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bas tako, pa ovi su vise odradili za podrsku paradi nego bilo koRooney88 je napisao/la:Kakve papcine na ovom anti skupu jbte, upravo zbog ovakvih vecina ce i poceti podrzavati paradu.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Znači povorka ponosa je KAMPANJA koja se kreira DVIJE GODINE i koju rade ljudi koji su školovani za takve stvari i uostalom najava skupa je bila početkom ove godine, znači radi se konstantno na medijskoj propraćenosti i tako dalje i tako dalje, a ovi ho-ruuuk skupovi vehabija su takav blam i Sarajevo izgleda ko najveća selendra na Balkanu jer su došli neki seljaci islamski zadojeni da prave antiskupove, TEHERAN.
I onda sto govore da je sarajevo pod kontrolom militantnog islama.Eto razlogcoelho41 je napisao/la:Znači povorka ponosa je KAMPANJA koja se kreira DVIJE GODINE i koju rade ljudi koji su školovani za takve stvari i uostalom najava skupa je bila početkom ove godine, znači radi se konstantno na medijskoj propraćenosti i tako dalje i tako dalje, a ovi ho-ruuuk skupovi vehabija su takav blam i Sarajevo izgleda ko najveća selendra na Balkanu jer su došli neki seljaci islamski zadojeni da prave antiskupove, TEHERAN.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi sada bez zezanja, svi imaju prava da rade sta zele od gejeva do vehabija dok ne ugrozava drugog. Neka radi svako sta zeli dok ne ulazi drugom u nacin zivota i manipulise to.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo se nadam da nece bit parada pedofila i to je to
#Punoljetstvo
Ubi vas islamofobija, cuj militantni islam.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Tako su govorili za gay parade prije 100 godina, a gledaj danas...BosniaBoston je napisao/la:Samo se nadam da nece bit parada pedofila i to je to
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro je onda,za 100 godina necu dozivjetTekashi je napisao/la:Tako su govorili za gay parade prije 100 godina, a gledaj danas...BosniaBoston je napisao/la:Samo se nadam da nece bit parada pedofila i to je to

#Punoljetstvo
Pedofilija je zakonom zabarsnjena a ovo spada pod osnovna ljudska prava.Ne mjesajte kruske i jabuke lol

Sta je ovo **** ti lebac
Pa evo ugrožavaju u Sarajevu osnovno ljudsko pravo, pravo na život jer je blokiran prilaz domu zdravlja.tuzlak1987 je napisao/la:Ljudi sada bez zezanja, svi imaju prava da rade sta zele od gejeva do vehabija dok ne ugrozava drugog. Neka radi svako sta zeli dok ne ulazi drugom u nacin zivota i manipulise to.
Propali smo ko civilizacija
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
koji su ljudi doali yebotw sve, nadmasili su sva moja ocekivanja
sreca pa je na lancuTekashi je napisao/la:
Sta je ovo **** ti lebac
valjda nece ujest
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo Hanci sad
skonto sam sto se ne javljaju ovdje oni dezurni forumasi, eno ih na antiskupu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zamisli da bude belaja danas.Koja bi to bila sramota pred evropom i svijetom.Evo nam prpilike da pokwzeno da nismo zaostali.Pusti ih nek odrade to i gotovo
pa vec su pokazali da su zaostali hahahahaha jesil ih vidio samo hahahahaMElloo je napisao/la:Zamisli da bude belaja danas.Koja bi to bila sramota pred evropom i svijetom.Evo nam prpilike da pokwzeno da nismo zaostali.Pusti ih nek odrade to i gotovo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cudo da jedan od transparenata na kontraskupu nije bio”jos ce me bit sramota rec da bijem zenu”
#Punoljetstvo
ItsRamiz je napisao/la:sreca pa je na lancuTekashi je napisao/la:
Sta je ovo **** ti lebac
valjda nece ujest