Zar stvarno mislite da je ono realan izvod stanja sto je Blekonja objavio..
Ono i ja mogu nacrtati u wordu..
Ja vjerujem Mirzi, jer mi prica zvuci dosta realnije nego kao Blekiceva suplja..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znqamo i zasto ti zvuci realnije jer tako ti hoces nama ne zvuci vi svoje,mi nase i dovidjenja!Baja_Zvjerka je napisao/la:Dajte, ipak njihovi igraci zive na hrenovkama..![]()
![]()
![]()
Zar stvarno mislite da je ono realan izvod stanja sto je Blekonja objavio..![]()
![]()
Ja vjerujem Mirzi, jer mi prica zvuci dosta realnije nego kao Blekiceva suplja..
13 jula ove godine na temi o Želji ( gdje si doslovno visio 24/7) si pisao i to djevojkama na ovom forumu, citat:samo sarajevo je napisao/la:Znqamo i zasto ti zvuci realnije jer tako ti hoces nama ne zvuci vi svoje,mi nase i dovidjenja!Baja_Zvjerka je napisao/la:Dajte, ipak njihovi igraci zive na hrenovkama..![]()
![]()
![]()
Zar stvarno mislite da je ono realan izvod stanja sto je Blekonja objavio..![]()
![]()
Ma znaš to je mene briga ko će vama sjedit na klubi, u klubu i ostalo. Mene zanima samo moj klub i stvari oko njega, vi ste mi nebitni. Govorim ti iz perspektive nekog ko gleda sve to sa strane bez srca i emcija, možemo se ti i ja kladiti da će se na kraju ispostaviti da je najveći negativac tu Zijad Blekić, koji je s par lijepih riječi kupio čitavu tribinu, i došao obrnut koju paru. No nebitno, želim vam sve najbolje u nastavku, sve na kraju dođe na vidjelo.samo sarajevo je napisao/la:Kao prvo nije rijec samo o Blekicu vec i o ljudima koji 24 sata zive za klub a to su BP,koji su svoj rad fino prilozili crno na bijelo,nek pokaze ova uprava svoje racune i malverzacije zasto kriju? Kad nisi upucen nemoj ni pisati isti taj se krije mene bi bilo sramota da izjavim ovo sto je zalizani izjavio,znamo mi da bi vi voli da je on uvijek u klubu al nece vam to proci!Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
No coment ideš u prošlost ciao!ma nemogu vjerovati je napisao/la:@sekac...ako ti je on ovan predvodnik onda tvoj problem jeste tvoj IQ I vjerovatno po tebi i tvom IQ najkrivlji je SOJA...
otvori PPjunioR je napisao/la:Ma polako,nema potrebe za raspravom...pokazat ce se i dokazati u naradna 4,5 dana kad daju interviju i fudbaleri i sviiskreno uz Ziju sam..jer znam o cemu je rijeci..a ljudi da nisu primili platu toliko ne vjerujem ni da bi igrali
Fol struje nemaju...al hajd vidjet cemo i cut cemo sve sutra
Pošto me javno prozivaš i pominješ, onda ocekujem da sad odmah provjeriš sve moje postove i navedi SAMO JEDAN post u kojem sam ja napisao rijec Dabić...a ako ne nađeš, onda ocekujem da mi se javno i izvineš kao što si me javno i prozvao za to.mma_hz je napisao/la:upozoris li ti mandraka i nikad_izvini ,ako Zagor ista radi ovdje sigurno ti je ukazao na tu dvojku a ako si ista citao mozes sve vidjeti uvijek su tu da spominju neke dabice ma samo dodzu i provociraju.
pa pogledaj tvoj kolega nikad _izvini ga redovno spominje ko da mu je brat rodzeni a ti samo pogledaj unazad tvojih 5 postova na temi i bice ti jasno sto te prozivam procitaj pazljivije sta sam prethodno napisao i gdje sam rekao da ti spominjes dabica.Mandrak je napisao/la:Pošto me javno prozivaš i pominješ, onda ocekujem da sad odmah provjeriš sve moje postove i navedi SAMO JEDAN post u kojem sam ja napisao rijec Dabić...a ako ne nađeš, onda ocekujem da mi se javno i izvineš kao što si me javno i prozvao za to.mma_hz je napisao/la:upozoris li ti mandraka i nikad_izvini ,ako Zagor ista radi ovdje sigurno ti je ukazao na tu dvojku a ako si ista citao mozes sve vidjeti uvijek su tu da spominju neke dabice ma samo dodzu i provociraju.
Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbbDirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
e to je problem !!!!!!! zato sto vecina otvara hajvan vijesnik(da se nrazumijemo ni ostali ni nista bolji) pa zato nazovi normalna starija raja u ovj situaciji prvo sve info. poslusaju ,procitaju pa tek onda donose zakljucke....Dirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Jeste finansijski izvjestaj koji je prikazan je vjerovatno sbb napravioTRIP je napisao/la:a to u avazu što je napisano je zaista iskreno, objektivno i profesionalno, ne daj Bože da je to povezano sa zijinim članstvom u sbbDirk je napisao/la:Vidis otvoris avaz i lijepo vidis da se u vrijeme Blekica poslovalo pozitivno cak je to obrazlozeno i u slikama i to dokazuje da je radio posteno, ali mozda je to tebi tesko objasniti ...Jesam ša'e je napisao/la:Može vas samo sram biti toliko prozivanje Mirze Varašanovića, za sve vam je on kriv, a vjerujete na riječ onom kriminalcu Blekiću i podržavate ga. Kao što se vidi ništa nabolje nije pošlo kako je on došao, samo ste tapkali u mjestu što najbolje pokazuje stanje igrača i primljenih plata. Serete tu kako ne ginu na terenu, vidjeli bi vas da vam plate nisu legle par mjeseci kako bi radili. Mirza meni djeluje skroz okej, jeste mlad i neiskusan, ali je vaš. I vidi se da svim srcem voli ovaj klub. Dok Blekonja jedno priča drugo radi. Ne znam stvarno kako ste mogli povjerovati da taj čovjek voli Sarajevo i da je SAMO radi toga došao.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], misstianopenaldo i 28 gostiju.