BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
PA LJUDI ovaj je stvarno kompas izgubio
Ja i zaboravio da Cimirot igra 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
samoposmatram
- Kontakt:
Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cimiwot 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...
Steta sto pocinje Besic. Smetnja tecnoj igri.
4-IN-A-ROW
Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...
Edin Visca se izjednacio na vjecitoj listi sa Sergejom Barbarezom (10 mjesto) i danas ce upisati 48 nastup u A-reprezentaciji!

@igrajlopte 🐦
Robi bunkerise Hahahaha
- Goalgetter
- Kontakt:
Cimirot moze izgleda koliko god hoce puta zasrati i opet ce dobiti novu priliku. Doduse, Krunic je kriminalno odigrao protiv Lichtensteina, jedino zato opravdavam ovu odluku.
Besic i Cimi, ne zna se koji je vise propao, skim Pjanke mora igrat zastrasujuće
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Neko da nam odgovori?samoposmatram je napisao/la:Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cime je nas taj mali jazavac zaduzio da igra svaku bitniju tekmu,a ds igraci iz Serie A ili ne budu pozvani ili sjede njemu na klupi??Vucevich je napisao/la:Cimirot
Lik prevaga protiv amatera ne moze biti,a kod nas je standardan!!
Majke mi,kakve nas neznalice godinama vode,postalo mi je svejedno hocemo li se plasirati gdje ili necemo??
Ako odemo,dobro i jest.Ako ne odemo,nece mi biti zao sekunde zbog raznih neznalica,mesetara,"menadzera",uhlnupa iz Saveza itd.
Cimirot hajde u redu nije morao ali nije toliko lose. ali Gojak sredina i Dulejvic ljevo bili super. znaci on Gojaka i Duljevica jeb.... da moze igrati Cimirot? 
Sreća pa Elvis otpade,sad bi on bio u prvih 11... Imaš Krunića i ti staviš CimirotaVucevich je napisao/la:Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Halali, ja reko vic.truts je napisao/la:Neko da nam odgovori?samoposmatram je napisao/la:Neznam. Zasto?truts je napisao/la:Zašto je Cimirot još uvijek u reprezentaciji?
- Fantasista
- Kontakt:
Krunić je za Cimirota Ambrosini, da ne govorim za Vrančića kolko lik fali.
NEZALAGANJE je napisao/la:Cime je nas taj mali jazavac zaduzio da igra svaku bitniju tekmu,a ds igraci iz Serie A ili ne budu pozvani ili sjede njemu na klupi??Vucevich je napisao/la:Cimirot![]()
Lik prevaga protiv amatera ne moze biti,a kod nas je standardan!!
Majke mi,kakve nas neznalice godinama vode,postalo mi je svejedno hocemo li se plasirati gdje ili necemo??
Ako odemo,dobro i jest.Ako ne odemo,nece mi biti zao sekunde zbog raznih neznalica,mesetara,"menadzera",uhlnupa iz Saveza itd.
Previše glupih poteza Roberta.. Mi ovdje 'oramo ići na pobjedu inače smo gotovi.
Ajmooo Cimiii pišaj hejtereee
Igrac odluke InšAllah
Idi Roberte u ti qicke materine
Igrac odluke InšAllah
Idi Roberte u ti qicke materine
Da, izgleda da apsolutno nista nije naucio od Finske jer bi opet krenuo sa Saricem, Besicem i Cimirotom u sredinirishovski je napisao/la:Sreća pa Elvis otpade,sad bi on bio u prvih 11... Imaš Krunića i ti staviš CimirotaVucevich je napisao/la:Vezni red Saric - Cimirot - Besic je zlocin protiv fudbalarishovski je napisao/la:Nije ni čudo što gubimo utakmice i prosipamo bodove...Ne znam samo šta dobija time što mu igraju Bešić i Cimirot