Safete vrati se, sve ti je oprošteno.SafetSajo je napisao/la:Bolje da povede Zukanovićaledesma je napisao/la:Yebo on sebi mamu žutu, nek ide i Loncar s njim!!!
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Krme debelo
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Jel sad red na srbe da predlazu selektora?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- ASD
- Kontakt:
Falili su trkači.Bazinga12345 je napisao/la:Falio je Saric.
Selektor je najmanje kriv.
Cinjenica je da smo losi , nemamo mi kvalitet da se mnogo kuka nakon ovakve tekme.
Ovo je realnost. Ubrzo ce doci vrijeme kada ce gol u gostima nase repke biti veliko dostignuce.
Cinjenica je da smo losi , nemamo mi kvalitet da se mnogo kuka nakon ovakve tekme.
Ovo je realnost. Ubrzo ce doci vrijeme kada ce gol u gostima nase repke biti veliko dostignuce.

tz tz tz tz tz tz

Gledaj ti sta krme uradi od reprezentacije!

@igrajlopte 🐦
Sada dati Marinovic priliku. imas vremena za novu eklipu do baraza. ali nazalost mi smo BiH ovde politika kaze ko dolazi.
-
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Sada dati Marinovic priliku. imas vremena za novu eklipu do baraza. ali nazalost mi smo BiH ovde politika kaze ko dolazi.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ma ne možeš ti maloumnicima dokazat.slusalica je napisao/la:Selektor je najmanje kriv.
Kriv je kad igraju menadžerski igrači, kriv je kad igraju ljubimci navijača kao danas, kriv je kad zukanović i kolašinac ispadnu ko zadnji amateri.
Bez obzira, ovi su rezultati za otkaza samo ljudi se ne mogu pomiriti da mi više nismo ni blizu ozbiljne reprezentacije i to će se pokazati kad dođe idući selektor.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Jedini nam je spas STRANAC! A ne ove kabadije sa Balkana.
@igrajlopte 🐦
Zlatan Nalić 

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Nece ti niko "normalan" doci dok imas taki Savez/Politiku.bhfanatic14 je napisao/la:Zukanovic je napisao/la:Sada dati Marinovic priliku. imas vremena za novu eklipu do baraza. ali nazalost mi smo BiH ovde politika kaze ko dolazi.menadzerski nemoj bit smijesan...nije te stid ...kod otog marinovica Jos vise bi menadzeri i pojedini igraci krojili spisak i sastav...kako vas nije stid uvjek trazite goreg od goreg...ili imas hajra nekog od toga ??? Dosta je vise dusmana oko repke
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 08 sep 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jos bi nam taj strucnjak trebao.pompom je napisao/la:Zlatan Nalić
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Dok je zvao svoje menadžerske igrače, on je dobar bio. (liga nacija je primjer).JonSnow je napisao/la:Ma ne možeš ti maloumnicima dokazat.slusalica je napisao/la:Selektor je najmanje kriv.
Kriv je kad igraju menadžerski igrači, kriv je kad igraju ljubimci navijača kao danas, kriv je kad zukanović i kolašinac ispadnu ko zadnji amateri.
Bez obzira, ovi su rezultati za otkaza samo ljudi se ne mogu pomiriti da mi više nismo ni blizu ozbiljne reprezentacije i to će se pokazati kad dođe idući selektor.
Problem je što se nije držao tog pravila.
Daj blaza sliskovica
OSTANI!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ostani!!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- mohikanac12
- Kontakt:
ROBERT PROSINEČKI ZA ŠPANJOLSKI „AS“: Bosna i Hercegovina će igrati kao Barcelona i Manchester United.
LEGENDO!
LEGENDO!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Drug moj mi smo katastrofa igrački ali Robi je jednako katastrofalan.JonSnow je napisao/la:Ma ne možeš ti maloumnicima dokazat.slusalica je napisao/la:Selektor je najmanje kriv.
Ono šta je izveo u Finskoj i nikakve izmjene nakon sto su nas Grci krenuli ubijati u Zenici su dovoljni za otkaza. Mislim to su osnovne neke stvari.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- robertkosar
- Kontakt:
Zuti me razocarao
Sad je red da da ostavku i ovog konja od igraca zukanovica povede sa sobom 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.