Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma sefket ubi kladionice nogama cudi me kako opstaju pored ovakvog pljackasa...hahaha cuj sta sam ja love dobio na kladionici ti nisi u zivotu vidio hahaha ovi sto ovako pisu znaj da su u debelom minusu na kladari stvaraju laznu sliku u virtualnom svijetu.
Ma hajde sve na stranu, nego znalac stavlja ovaj skrinšot i **** se, a neku noć Noletu J**+ pokoljenje jer je pred'ojapa je napisao/la:Ma sefket ubi kladionice nogama cudi me kako opstaju pored ovakvog pljackasa...hahaha cuj sta sam ja love dobio na kladionici ti nisi u zivotu vidio hahaha ovi sto ovako pisu znaj da su u debelom minusu na kladari stvaraju laznu sliku u virtualnom svijetu.
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Kladionice žive od takvih poput tebe, zato i niču kao gljive...Oikamid je napisao/la:Ma hajde sve na stranu, nego znalac stavlja ovaj skrinšot i **** se, a neku noć Noletu **** pokoljenje jer je pred'ojapa je napisao/la:Ma sefket ubi kladionice nogama cudi me kako opstaju pored ovakvog pljackasa...hahaha cuj sta sam ja love dobio na kladionici ti nisi u zivotu vidio hahaha ovi sto ovako pisu znaj da su u debelom minusu na kladari stvaraju laznu sliku u virtualnom svijetu.
Od mene siguran budi da ne žive!
A ti paćeniče, kakve veze ima današnji screenshot sa debilom Djokicom ?!?!?!?!?!?
Taj mitoman mi je samo u Premieru odnio 650 KM plus još na wwin, sve ukupno 900-1000 KM bih bio dobar, da mitoman nije predao već izgubljen meč!
Malo li je, ha?
Šta sam trebao, hvaliti ga, možda mu poslati zahvalnicu?!?!?
Jeste se sastali ti i ovaj japa ste najgori likovi na ovom forumu!
Poštedite nas normalne ba svojih komentara, jer ne čitamo baljezgotine i bljuvotine i okanite se mene ba, sjašite sa pipe...
Hvala!
smarate sa kladionicom poyy
Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.
ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Za one koji se razumiju u tenis a ne u kocku, sta moze Medo veceras?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Moze 1 setNadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Znam kome si rekao, ne haterim.
Hoćeš da ti Shevchet kaže mišljenje o meču ili Niko?
Sta je ba to Shevchete legendo staranikoneznanovic je napisao/la:Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Hoćeš da ti Shevchet kaže mišljenje o meču ili Niko?
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Dobio Shevchet ban, zbog nema razloga...NadalRafa je napisao/la:Sta je ba to Shevchete legendo staranikoneznanovic je napisao/la:Tako ti svom bratu Shevketu, jel?NadalRafa je napisao/la:Alo ba smaraci i kockari imate temu za te fusijanerske tikete pa tamo mecite.ovdje samo o tenisu treba da se pise a pogotovo danas jer je finale Slema.
Hoćeš da ti Shevchet kaže mišljenje o meču ili Niko?nisam pratio temu jel to ban pao jedan
Hajd da cujem misljenj starog Schevcheta evo @BosniaBoston je bio realan, set za Medu dosta mu je.
Kratko i jasno:
1/8 finala 1.07
1/4 finale 1.05
1/2 finale 1.06
Finale 1.18
Nije zapamćeno u historiji GS za muškarce.
Hvala!
Nezapamceno lagan zrijeb, stavis Nolu i deduku umjesto Nadala na te meceve i dobices iste kvote, nista impresivno. Sevcete sretan ti 8. septembar 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Simpatise nadala ko ja SNSD SDA i HDZ
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da izvinjavam, Nadalov zrijeb je bio stvarno pretezak pravo je cudo kako je dosao do finala jesam sad veci simpatizer? Ili mozda da kazem da Djokovic i Federer ne bi bili na kladionicama takvi favoriti protiv Svarcmana, Beretinija itd..
Ovaj bosnjoboston na aparatima, ne zna bi li piskio ili kakio, u jednom momentu koristi jednu spiku kad skonta da to ide na mlin Novaku onda se vraca na Nadala pa skonta da malo previse ide sjeti se da navija za Federera pa se pogubi

Ovaj bosnjoboston na aparatima, ne zna bi li piskio ili kakio, u jednom momentu koristi jednu spiku kad skonta da to ide na mlin Novaku onda se vraca na Nadala pa skonta da malo previse ide sjeti se da navija za Federera pa se pogubi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da ti objasnim posto ocigledno nisi sposoban da kontasjapa je napisao/la:Da izvinjavam, Nadalov zrijeb je bio stvarno pretezak pravo je cudo kako je dosao do finala jesam sad veci simpatizer? Ili mozda da kazem da Djokovic i Federer ne bi bili na kladionicama takvi favoriti protiv Svarcmana, Beretinija itd..
Ovaj bosnjoboston na aparatima, ne zna bi li piskio ili kakio, u jednom momentu koristi jednu spiku kad skonta da to ide na mlin Novaku onda se vraca na Nadala pa skonta da malo previse ide sjeti se da navija za Federera pa se pogubi![]()
Federer mi je najdrazi ubjedljivo
Prema nadalu gajim neke simpatije,ali ni blizu kao prema Rogeru
Djokovic mi je normala,ali nemam emocije prema njemu.Doduse idalje mi je drazi od Thiema,Cicibana,Zvereva itd..koji su mi antipaticni
Pa zar Paja nije Nadalovac koji je protiv Federera? Kakve su ovo sada price? 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
japa je napisao/la:Nezapamceno lagan zrijeb, stavis Nolu i deduku umjesto Nadala na te meceve i dobices iste kvote, nista impresivno. Sevcete sretan ti 8. septembar
Halo, evo još ovaj put ću ti lijepo odgovoriti.
Okani se Shevcheta i sjaši više, lagano
Dosadan si i naporan, ne tjeraj me da te častim u privatnim porukama!
P.S.
To kad budu Djokica i djed u toj poziciji, onda piši, a te debilne ŠBB, KBB izjave ostavi za sebe!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 08 sep 2019, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nez sto je Nadalovim fanovima tesko priznat da je bio lagan zdrijeb,nece vam niko nista rec haha
Sposoban sam ja samo se ti gubis ko abdest pricas jedno pa onda ides u kontru, demantujes sam sebe jos jednom se ti presaberi. Naravno da gotivim Nadala i da sam oduvijek bio protiv odvratnog Federera jos od onda kada se Nadal pojavio ko indijanac i poceo da ga prasi no to ne znaci da cu biti slijep i nerealan i drkati sada na neke kvote protiv Svarcmana i Beretinija i to uzimati kao nesto kada znam da bi iste te kvote bile i da su umjesto Nadala, deduka i nolo. Za Nadala me strah jedino da mu ovi baksuzi ala Sevcet ne navuku neki maler a vjerujem da ce uzeti US open, to sto je imao lagan zrijeb ne umanjuje titulu, nije on kriv sto su svi njemu veliki konkurenti vec davno ispali.
Ponesi zastavu Svecete Neznanovicu!
Ponesi zastavu Svecete Neznanovicu!
- BosniaBoston
- Kontakt:
I ti se redovno gubis i kontradiktiras u raspravama.Ono juce kad si govorio za onog Y igraca da je bolji od X igraca jer je osvojio titulu sa slabom ekipom i dosao daleko u LP a x igrac sve to isto uradio + duze trajao.I to jos me nazvao neznalicom jer mislim da je X igrac bolji.japa je napisao/la:Sposoban sam ja samo se ti gubis ko abdest pricas jedno pa onda ides u kontru, demantujes sam sebe jos jednom se ti presaberi. Naravno da gotivim Nadala i da sam oduvijek bio protiv odvratnog Federera jos od onda kada se Nadal pojavio ko indijanac i poceo da ga prasi no to ne znaci da cu biti slijep i nerealan i drkati sada na neke kvote protiv Svarcmana i Beretinija i to uzimati kao nesto kada znam da bi iste te kvote bile i da su umjesto Nadala, deduka i nolo. Za Nadala me strah jedino da mu ovi baksuzi ala Sevcet ne navuku neki maler a vjerujem da ce uzeti US open, to sto je imao lagan zrijeb ne umanjuje titulu, nije on kriv sto su svi njemu veliki konkurenti vec davno ispali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.