FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 20:21

E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka :lol:

ha mala plata a odakle onda novac da se voza Tuareg :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 11 nov 2010, 20:23

Ne vjerujem vala sve ni mirzi ali ni Blekicu. Vjerujem samo onom sto vidim a to je da nam je situacija sve gora i gora. Po meni su svi krivi za ovo sto nam se desava. vidjecemo sta ce igrači reći, ali ovo ne sluti na dobro, bojim se najgoreg a to je da popucamo po svim šavovima.

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 20:23

[quote="Megamon"]E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka :lol:

e ti si stvarno car za TUAREG HAHAHAHAHAHAHAHA. Jaro MIrza je milioner jos iz igrackih dana HAHAHAHAH JA KO SVE PISE TI NEBLAK.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 20:24

Realno mrtvi kralju, ti veze nemas, samo laprdas i trunis bez veze

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 20:24

HZ1982 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka :lol:

e ti si stvarno car za TUAREG HAHAHAHAHAHAHAHA. Jaro MIrza je milioner jos iz igrackih dana HAHAHAHAH JA KO SVE PISE TI NEBLAK.
Milioner :lol:
Znam da je zaradio dobro al' sad milioner :mrgreen:
Da bas ce ti milioner raditi za 3000KM
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 11 nov 2010, 20:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dajte, ipak njihovi igraci zive na hrenovkama.. :) :) :D
Zar stvarno mislite da je ono realan izvod stanja sto je Blekonja objavio.. :?: :?:
Ono i ja mogu nacrtati u wordu..
Ja vjerujem Mirzi, jer mi prica zvuci dosta realnije nego kao Blekiceva suplja..
A ko si sad pa ti da vjeruješ ili ne vjeruješ,uhvati se teme svog kluba pa tamo palamudi,štrumfiću mali

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 20:27

Megamon je napisao/la:
HZ1982 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:E cuj Mirzi se prijetilo pored zivog Baljka :lol:

cuj Vucina ima samo sijalicu u frizideru,haj' onda Mirza posalji svoju zenu da mu promjeni sijalicu ima da je Vucina pocjepa ko siromah napolitanku :lol:

Milioner :lol:
Znam da je zaradio dobro al' sad milioner :mrgreen:
Da bas ce ti milioner raditi za 3000KM

Jaro vjeruj mi MILIONER. Pa on i svoju platu hoce da dijeli sa mladim igracima

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 20:29

oni koji su napravili toliki dug(3-4miliona) treba da odu iz naseg kluba i to pravo u zatvor,sta se tu ima vise pricati...
a nek sa sobom povedu i varesanovica s kojim su napravili ugovor samo na stetu sarajeva

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 20:30

@HZ1982
Zanimljivo.registrovao si se danas i u svakom postu spominjes Mirzu u pozitivnom kontekstu.Tu zavrsavam raspravu sa tobom.
nisi na mom nivou,trebas imati ovdje staza da bi mogao razgovarati sa tobom.
A sad pali
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 11 nov 2010, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 20:31

To sto je on milioner ili nije najmanje je bitno! Nikakav je covjek i nikakav je trener. Hvala Bogu pa su to svi navijaci konacno skontali. A to sto se sad oko toga moramo ubjedjivati i sa strumfovima, to je sasvim drugi par rukava :D :D E jes im blekic momacki suknuo :lol: :lol: pamtice ga jos duuugo :lol: :lol:
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 11 nov 2010, 20:34, ukupno mijenjano 2 puta.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 20:31

BORDO PRIJATELJI MAFIJASKA ORGANIZACIJA
ODLAZITE SVI SEM MIRZE
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 20:34

Megamon je napisao/la:@HZ1982
Zanimljivo.registrovao si se danas i u svakom postu spominjes Mirzu u pozitivnom kontekstu.Tu zavrsavam raspravu sa tobom.
nisi na mom nivou,trebas imati ovdje staza da bi mogao razgovarati sa tobom.
A sad pali
Danas sam se registrovao pod ovim nick-om a registrovan sam vec davno na sportsport i to nije bitno.
Bitno je to da cu uvijek dati bilo kojem treneru ili igracu prednost na odnosu na upravu bio to Blekić, Mucho,berluskoni,laporta itd itd. za evo i zapalio sam cigar dobro si mi dao ideju ;)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 20:39

Prednost igracima i trenerima nad ljudima iz uprave pa makar oni bili i iz BP-a - jako zanimljiva teorija za jednog 'navijaca Sarajeva' ;) Hajde strumfic, razguli ba! Sljdeci put kad budemo birali predsjednika obecavamo da cemo birati onoga koji ce vas manje boliti 8-) Eto, valja li? :D

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 20:39

kralj_je_mrtav je napisao/la:I ono u pismu velikih bordo zaljubljenika gdje govore o njegovom ugovoru i spominju kako je to los ugovor po Sarajevo. Pa dajte ljudi, ukljucite mozak, koji ce to trener bilo gdje na svijetu napraviti ugovor u kojem se nece zastitii, odnosno koji ce to trener napraviti ugovor prema kojem ce ga u svakom momentu moci otjerati, a da za to ne plate penale. Tu sam se najvise ismijao. Trebao je Mirza napraviti ugovor u kojem ce pisati, Bordo prijatelji mozete me tjerati, a kad to uradite ja cu vam jos dati na kaficu. Mislim...
taj ugovor je napravila bivsa uprava a ne blekic,znaci bivsa uprava je ostetila sarajevo,a ostetila ga je jos za puno vise para i ti ni u jednom postu njih ne okrivljujes vec okrivljujes upravu koja nije napravila minus u klubu,iz toga se vidi da zelis sarajevu samo lose

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 nov 2010, 20:40

tik-tak je napisao/la:BORDO PRIJATELJI MAFIJASKA ORGANIZACIJA
ODLAZITE SVI SEM MIRZE
Izgleda da nisu svi protiv Mirze :roll: Covjek mi ne izgleda kao lopov, prije bi reko da je Bleka lopov.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 20:45

EdinTM87 je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:BORDO PRIJATELJI MAFIJASKA ORGANIZACIJA
ODLAZITE SVI SEM MIRZE
Izgleda da nisu svi protiv Mirze :roll: Covjek mi ne izgleda kao lopov, prije bi reko da je Bleka lopov.
lopovi su baljak,alihodzic,merdanovic a za mirzu nije niko reko da je lopov,lopovi su oni koji su mu dali ugovor na stetu sarajeva
edit:previse se ovdje raspravlja o mirzi,a ti kralj je mrtav ocito i ne navijas za sarajevo cim podrzavas ljude koji su nam napravili nekoliuko miliona duga a vrijedjas one koji nisu napravili minus
Zadnja izmjena: burek pita, dana/u 11 nov 2010, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 20:46

Pa stvarno je ovaj kralj naporan. Samo trazi povod da hvali mirzu a osudjuje BP. Vodi ga majstore kuci pa se sa njim dogovori kako ti je cejf ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 20:49

Mirza,Baljak,Alihodjic =

slika

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 11 nov 2010, 20:51

Pacovi uvijek prvi napustaju brod koji tone, a kapetan zadnji.......a kleli ste se u onu "postenjacinu" Blekija, da je covjek od rijeci koliko nije uhvatio bi se u kostac s problemima, a ne bi razgulio k'o pacov.......ali to je vec problem onih koji ga vole, cijene, postuju i glorificiraju njegov "rad"........a do prije mjesec dana se ponasao kao Berlusconi u najmanju ruku......ccccccc

p.s. ipak, zao mi je Sarajeva kao kluba
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

HZ1982
Kontakt:

Post Postao/la HZ1982 » 11 nov 2010, 20:52

Vjerovatno ce biti ban ali ovo moram reci i unaprijed se izvinjavam moderatorima.

prvo:
Prvi put me stid sto ovakvi ljudi navijaju za sarajevo. A vi istomisljenici BLEKICA kojima samo noge vire iz njegovog rektuma jeste li vi toliko plitki. Sada da ja kazem istinu o Blekicu koji je neke iz mog bliskog okruzenja izradio za certifikate i vjerujte mi da ce zavrsiti kao Mihrija Pelak. Al eto vama to nije ni bitno. Vama je bitno da vam se kaze beri grozdje cupaj travu i vi to i radite.
Ima li koji pametnjakovic da mi kaze sta je trebao Blekic uraditi osim da dovede sponzore da donese novac itd. a on nije ni to uradio. Pa na kraju krajeva kada je Dzek sto ne bude kao NIjaz Gracic i otjera Mirzu i da mu obestecenje i dovede Vahu Halilhodzica sto nije smeker kao Mamic. Sta glumi DZEK nema para da otjera MIrzu eto on mu kriv. Kako ste jadni vi malogradjani. Blekic konta da Sarajevo postoji od kada je on dosao. Covjek koji se stidi svog rahmetli oca. On da nam bude presjednik FUJJJJJJJJJJ.

Mod. izivnite i cao

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, BeYaZ, Burberry46, bvsic, Jadnimi, jurisicduska, nedimmmm1337, Proximic, Rodman, skoJaa i 55 gostiju.