FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte husrefa za selektora
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Završeni su cirkusi oko parada, antiparada, brukanja reprezentacije...
Vrijeme je da se vratimo normalnim stvarima R'ajvu
Vrijeme je da se vratimo normalnim stvarima R'ajvu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Odkud vam clanovi uprave na drustvenim mrezama i Bukovica i onaj ludi Bili i sta ja znam ko ?
Ja pratim neke igrace na Gramu, kad odu iz kluba izbrisem ih i to je to
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nikog od njih nemam na fb, ne moraš ni imati, već se slike lijepe evo po forumu.Lik je napisao/la:Odkud vam clanovi uprave na drustvenim mrezama i Bukovica i onaj ludi Bili i sta ja znam ko ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gram je raja, ima se sta vidjet samo treba znat gledatjoker90 je napisao/la:Nikog od njih nemam na fb, ne moraš ni imati, već se slike lijepe evo po forumu.Lik je napisao/la:Odkud vam clanovi uprave na drustvenim mrezama i Bukovica i onaj ludi Bili i sta ja znam ko ?
Ja pratim neke igrace na Gramu, kad odu iz kluba izbrisem ih i to je toInstagram obriši brt, nije to za muškarce, osim ako si celebrity, pa zarađuješ preko njega.
A i o R'ajvu ima stvari.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- robertkosar
- Kontakt:
Nemoj ziv bio i Gibratal bi nam uvalio peticuAngelDiMaria je napisao/la:Dajte husrefa za selektora
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ma fb stranice posvećene Sarajevu dijele skrinšot statusa, nemam je ni ja nigdje nego sam tu vidio.Lik je napisao/la:Odkud vam clanovi uprave na drustvenim mrezama i Bukovica i onaj ludi Bili i sta ja znam ko ?
Ne zna @Joker kako se preko instagrama lahko trebe bare.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- bhchampion099
- Kontakt:
Nemam fb, instagram niti sam uopste aktivan na bilo kojoj drustvenoj mrezi. Jedino, tu i tamo, na ovom forumu ostavim pokoji komentar.
Međutim, sta je cudno i lose ako neko (bilo ko), podrzava Paradu?! Pa i ja je podrzavam, a nisam gay. Prava su prava i nema parcijalne primjene istih.
A reprezentacija nam se odavno raspala, pa ne pratim ni nju.
Samo Sarajevo. A, onako privatno, smatram da bi danas puno bolji stoperski par bili Mihojevic-Serbecic, sa Hebibom na beku, nego one tri ublehe sa sve Besicem
Međutim, sta je cudno i lose ako neko (bilo ko), podrzava Paradu?! Pa i ja je podrzavam, a nisam gay. Prava su prava i nema parcijalne primjene istih.
Samo Sarajevo. A, onako privatno, smatram da bi danas puno bolji stoperski par bili Mihojevic-Serbecic, sa Hebibom na beku, nego one tri ublehe sa sve Besicem
kad krste izađe na teren sa dugastom kapitenskom trakomjoker90 je napisao/la:Bukovica nas bruka pošteno, polako, ali sigurno.
You are someone else I am still right here
A koja tacno prava nemaju, kad vec traze?VenamaHrabrih je napisao/la:Nemam fb, instagram niti sam uopste aktivan na bilo kojoj drustvenoj mrezi. Jedino, tu i tamo, na ovom forumu ostavim pokoji komentar.
10 lokala imas u gradu te debilne populacije niko ih ne dira, po ttamvajima i busevima, ferhadijom setaju lezbe, ljube se i deze za ruke, niko ih ne dira, derpasi znas ko su niko ih ne dira.
Sta hoce?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
skoroalen je napisao/la:Ma fb stranice posvećene Sarajevu dijele skrinšot statusa, nemam je ni ja nigdje nego sam tu vidio.Lik je napisao/la:Odkud vam clanovi uprave na drustvenim mrezama i Bukovica i onaj ludi Bili i sta ja znam ko ?
Ne zna @Joker kako se preko instagrama lahko trebe bare.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Sumnjam brate da jih niko ne dira, u Evropi se nadje uvjek neka budala koja barem opsuje jim mater, a da nece u Bosni 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sasvim normalno za pretjerano ispoljavanje emocija na javnom mjestu. Milion puta sam čuo kako starija gospoda dobaci i mladim hetero parovima kad se ljube po Vilsonovom, opaske tipa "idite u stan pa radite to što radite".ElCartel11 je napisao/la:Sumnjam brate da jih niko ne dira, u Evropi se nadje uvjek neka budala koja barem opsuje jim mater, a da nece u Bosni
Facebook stranica "Grad na Miljacki za svu raju i cijeli svijet" svaki dan izbacuje novinske članke stare 80-90 godina. Svaki dan pročitam kako je u to doba neki gospodin uhapšen jer se na ulici ljubio sa nekom ženom. Stari sistem, jbg.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta ova Bukovica kenja. Ma mrš ba!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
hoce da oni nas diraju, eto sta hocePantelija je napisao/la:A koja tacno prava nemaju, kad vec traze?VenamaHrabrih je napisao/la:Nemam fb, instagram niti sam uopste aktivan na bilo kojoj drustvenoj mrezi. Jedino, tu i tamo, na ovom forumu ostavim pokoji komentar.
10 lokala imas u gradu te debilne populacije niko ih ne dira, po ttamvajima i busevima, ferhadijom setaju lezbe, ljube se i deze za ruke, niko ih ne dira, derpasi znas ko su niko ih ne dira.
Sta hoce?
You are someone else I am still right here
Ne mogu usvajati djecuPantelija je napisao/la:A koja tacno prava nemaju, kad vec traze?VenamaHrabrih je napisao/la:Nemam fb, instagram niti sam uopste aktivan na bilo kojoj drustvenoj mrezi. Jedino, tu i tamo, na ovom forumu ostavim pokoji komentar.
Sta hoce?
Ne mogu sklapati brakove
Ne mogu naslijediti partnera/partnericu kao sto mogu parovi koji zive nevjencano, odnosno njihova veza se jednaka bracnoj, a gay veza nije
Ne mogu zdravstveno osigurati nezaposlenog partnera
Partner/ica ne moze naslijediti penziju umrlog/e partnera/ice
Ne mogu koristiti mehanizme zakona o braku u smislu starateljstva.
U alucaju prekida ugovora o bracnom partnerstvu nisu u mogucnosti koristiti poluge zakona o braku u smislu podjele zajednicke imovine itd.
Ti imas sva ova prava, sto posljedicno prednjem, ukazuje diskriminiranost ove populacije.
To ko se s kim ljubi po parkovima i ulicama jest za malu djecu, a ne za ozbiljne diskusije.
Da se pitaju Sabra i Kurvovica izašli bi tako..fera je napisao/la:kad krste izađe na teren sa dugastom kapitenskom trakomjoker90 je napisao/la:Bukovica nas bruka pošteno, polako, ali sigurno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Boli nas q za gejeve.
Mosa Rajvosa !
Mosa Rajvosa !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.