Možda bolje da niko ni ne kalkuliše. Ionako bolje igramo kad nam niko ne daje šanse.Virtu4l je napisao/la:Trebaju nam sve pobjede do kraja, da Italija večeras dobije Finsku i da ih i Grci pobijede u posljednjem kolu.ElCartel11 je napisao/la:Cudno mi da niko vise ne racuna sta nam treba da idemo direktno
Finska možda kiksa i protiv Armenije, ali džaba kad mi nećemo pobijediti Italiju i Grčku.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Ma treba odigrati ove četiri utakmice i shvatiti ih kao pripreme za baraž, pa čak i nekim igračima dati veću minutažu, nešto promijeniti. Do dobrog rezultata teško da možemo tako da operacija baraž treba da počne odmah sutra.Din je napisao/la:Možda bolje da niko ni ne kalkuliše. Ionako bolje igramo kad nam niko ne daje šanse.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni je nešto najstrašnije što sam vidio od postojanja ove reprezentacije ono što se dešavalo protiv Lihtenštajna. Naši su tako igrali preko k... da nisu opšte takvu jednu reprezentaciju mogli uvjerljivo razbiti. Rezultat od 5:0 ništa ne znači, znamo kako se došlo do njega. Duljevićev gol za 2:0 bilijar, realno je bilo samo minimalno da pobijedimo. Što je najgore bilo Lihtenštajn nije bio daleko da zabije gol i takva je situacija na terenu bila, tako je sve djelovalo, da bi mi tu utakmicu završili 1:1. Možda se i to trebalo desiti, da se time vidi da nije to toliko ni do kvaliteta, koliko je do totalne bezvoljnosti igrača naše reprezentacije. Oni nisu trčali, oni su hodali po terenu, šepurili se, jer da bar imalo trčiš, možeš već voditi protiv takve reprezentacije 3:0 (bar) do 60. minute. To i jeste najveći problem što su tu utakmicu tako mrzovoljno odradili, da je to nevjerovatno. To je prvi problem, nešto je puklo nakon Lige nacija, gdje je bar što se trke, zalaganja i stabilnosti tiče, sve i bilo ok. Ali ovo u kvalifikacijama, svo vrijeme ti padovi. Protiv Talijana su igrali, jer im je odgovaralo da igraju protiv velike nacije. Protiv Lihtenštajna im je bilo svejedno.
Danas se na momente nešto zapelo, ali najviše kada dođemo do zaostatka. Vrlo je zanimljivo to, kada imaš toliko malo ponosa i časti, gdje znaš da si dosta bolji od protivničkih igrača, ali ipak tim drugorazrednim igračima dozvoljavaš da izgledaju svi kao Messi i Ronaldo i da te levate po želji. Za taj "ponos i dostojanstvo" stvarno našim reprezentativcima svaka čast. Baš onako za respekta. Mislim svaka čast Mkhitaryjanu, ali ovi svi ostali, pa to ne treba komentarisati...Armenci pokazaše kako to ide.
E onda tek na kraju dolazimo do toga da nije kvalitet isti kod nas, ko što je bio prije koju godinu. Ali opet kada ono gore imaš, što spomenuh, onda lagano rješavaš Armeniju, a u najgorem slučaju ćeš protiv Finske u gostima uzeti bod. A ovako smo s pristupom i zalaganjem otprilike se vratili u vremena selektora Džemaludina Mušovića.
Danas se na momente nešto zapelo, ali najviše kada dođemo do zaostatka. Vrlo je zanimljivo to, kada imaš toliko malo ponosa i časti, gdje znaš da si dosta bolji od protivničkih igrača, ali ipak tim drugorazrednim igračima dozvoljavaš da izgledaju svi kao Messi i Ronaldo i da te levate po želji. Za taj "ponos i dostojanstvo" stvarno našim reprezentativcima svaka čast. Baš onako za respekta. Mislim svaka čast Mkhitaryjanu, ali ovi svi ostali, pa to ne treba komentarisati...Armenci pokazaše kako to ide.
E onda tek na kraju dolazimo do toga da nije kvalitet isti kod nas, ko što je bio prije koju godinu. Ali opet kada ono gore imaš, što spomenuh, onda lagano rješavaš Armeniju, a u najgorem slučaju ćeš protiv Finske u gostima uzeti bod. A ovako smo s pristupom i zalaganjem otprilike se vratili u vremena selektora Džemaludina Mušovića.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mi smo neki 5. šešir evropskog fudbala i što se prije pomirimo sa tim biće nam lakše. Mi trenutno nismo favoriti protiv bilo koje reprezentacije iz 5. šešira. Ne treba u budućnosti imati velika očekivanja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pozdravljam sve ovdje,sta reci...
Robi je dosao u tesku situaciju,smjena generacije.
Nemamo dobre stopere,odavno nedostaje miske..
Kako dalje,po meni ostavka promjene trenera nisu veliko rjesenje..
Sa Cirom smo igrali meni najbolje,najljepse...
Sa Susicem iskusno,realno lahka grupa I otisli smo na SP...
Bazdarevic,igra bez igre...
Robi neuklopljeno,nesto tu nedostaje iako imamo posjed..
Kako dalje,treba nam 6 igraca vratit begovica na gol..
Robi je dosao u tesku situaciju,smjena generacije.
Nemamo dobre stopere,odavno nedostaje miske..
Kako dalje,po meni ostavka promjene trenera nisu veliko rjesenje..
Sa Cirom smo igrali meni najbolje,najljepse...
Sa Susicem iskusno,realno lahka grupa I otisli smo na SP...
Bazdarevic,igra bez igre...
Robi neuklopljeno,nesto tu nedostaje iako imamo posjed..
Kako dalje,treba nam 6 igraca vratit begovica na gol..
Stvarno orbisali Vranjes topic?! Dabogda nikada ne izborili Euro. I necemo.
Nadjite boljeg desnog beka ja cu vam **** popusiti.
Zapocinje saga oko novog selektora i kalkulacija kako ipak do direktnog plasmana na Euro, jer ce se tesko plasirati preko baraza. 

Ne bih da prejudiciram, ali meni se čini da Ogi ovdje nije dobrodošaoTekashi je napisao/la:Stvarno orbisali Vranjes topic?! Dabogda nikada ne izborili Euro. I necemo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa sta je to ova grupa nego **** obicna osim Italije niko nam nije ni blizu,cak da smo normalni sa Italijom bi bilo 3 za 3 a ne ovako kao kukavice igramo i jos na to dodas teferic igrace i dobijes ovo sto si dobio..Vidi se sve na terenu ne mora ni jedan igrac izaci i pricati neke bajke kad smo svi vidjeli sta rade na terenu..Smijali ste se Bazdarevicu sto se cuje u eteru svako 2 sekunde a vidis da igraci ne postuju plan igre i da ih svake sekunde mora napominjati sta trebaj uda rade..Neprofesionalci Teferic igraci i zato se sve ovo ponavlja godinama a otisli su u Brazil zato sto im je guzici bio cilj inace ni to nebi..rishovski je napisao/la:Bolje reći jednom se desilo da ti najjača ekipa u grupi ne bude Španija,a da druga ne bude Belgija,nego dobiješ Grčku i Slovačku,a to je kao da igraš neki drugi sport... I uz sve to imaš u najboljoj formi Džeku,Misimovića,Lulića,Salihovića,Spahića,Pjanića,Ibiševića,Medunjanina,preiskusnog Rahimića,i jos imaš Lihtenštajn,Litvaniju,Latviju... Sramota bi bilo da se nisu plasirali.. a i to je umalo puklo poslije onog poraza od Slovačke u Zenici,da ne bi sreće u vidu Hajrovića još bi mi maštali o prvenstvima... I takvu generaciju Pape je upropastio kad smo došli u Brazil...Ponos Torina je napisao/la:Najveci problem naseg fudbala i sporta opcenito je Kur.obolja i neprofesionalizam koji nikad necemo imati,jednom se desilo da tim dise kao jedan i tada smo otisli u Brazil i posle toga se pokazalo ko smo mi zapravo i tako se to sve vrti zadnjih 15-20 godina..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Miske jasan i direktan
Igrači bi se trebali zapitati gdje su i šta su, gdje igraju, te da li imaju preveliko mišljenje o sebi. Ako ćemo realno i u Ligi nacija nismo igrali fenomenalno, a nemamo ni kvalitet kao nekih ranijih godina - dodaje Misimović.
Jos nista nije gotovo.. idemoo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kao da je bitno. 5 bodova ne mozemo stici. tacka
Baraz
Baraz
Ajd na stranu sva zezancija i troll ali kako da ti zemlju predstavlja neko s fašističkim uzorima? Još nam samo u svom jadu fali da pukne takav blam u svijetu.Osim13 je napisao/la:Ne bih da prejudiciram, ali meni se čini da Ogi ovdje nije dobrodošaoTekashi je napisao/la:Stvarno orbisali Vranjes topic?! Dabogda nikada ne izborili Euro. I necemo.
Đujić je izmislio spravu za mučenje, nazvanu "popovo bure" (Velika bačva, okovana čeličnim obručima i sa svih strana izvana nabijena dugim čavlima tako da su oštrice čavala bile iznutra. U bure bi se zatvarao logoraš i zatim kotrljao niz strminu kraj crkve Lazarice. Na taj način čavli su sa svih strana probadali logoraša, te su neki prilikom tih koturanja iskrvarili i umrli
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To sam i ja konto. Bilo bi lijepo kada bi odigrali ove 4 utakmice na najvišem nivou pa ako i uspiju nekim čudom doći do 2. mjesta dobro i jest. Ako ne, ništa se nema izgubiti.Virtu4l je napisao/la:Ma treba odigrati ove četiri utakmice i shvatiti ih kao pripreme za baraž, pa čak i nekim igračima dati veću minutažu, nešto promijeniti. Do dobrog rezultata teško da možemo tako da operacija baraž treba da počne odmah sutra.Din je napisao/la:Možda bolje da niko ni ne kalkuliše. Ionako bolje igramo kad nam niko ne daje šanse.
StevieG8 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ne bih da prejudiciram, ali meni se čini da Ogi ovdje nije dobrodošaoTekashi je napisao/la:Stvarno orbisali Vranjes topic?! Dabogda nikada ne izborili Euro. I necemo.
Nikakav problem.Ajd na stranu sva zezancija i troll ali kako da ti zemlju predstavlja neko s fašističkim uzorima? Još nam samo u svom jadu fali da pukne takav blam u svijetu.
Ogi je srce i dusa ove reprezentacije.
Eto dao ga Pukki. Svaka im čast. I trebaju na euro.
Ne ispunjavam kriterije za daljnji razgovorStevieG8 je napisao/la: Ajd na stranu sva zezancija i troll

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta ti to vrijedi kad Robi glumi trenera,izmislio Sarića u Ligi nacija,a nikad s gorom igrom nismo vise bodova osvojili nego u toj Ligi nacija... To ga je i kostalo,sto nije uvidio da ga je na pocetku sreca mazila a igra nista ni s cim... On je sebi skonto u glavi da su mu dovoljni Pjanić i Džeko a ostalo kako god... Ova grupa jeste loša,samo je razlika što više nemaš individualni kvalitet kakav si imao u onim kvalifikacijama za SP,kad si imao Medunjanina,Lulića,Salihovića,Mujdžu,Misimovića,Spahića,Ibiševića... Sad si ostao na Džeki i Pjaniću a oni sami ne mogu...Ponos Torina je napisao/la:
Pa sta je to ova grupa nego **** obicna osim Italije niko nam nije ni blizu,cak da smo normalni sa Italijom bi bilo 3 za 3 a ne ovako kao kukavice igramo i jos na to dodas teferic igrace i dobijes ovo sto si dobio..Vidi se sve na terenu ne mora ni jedan igrac izaci i pricati neke bajke kad smo svi vidjeli sta rade na terenu..Smijali ste se Bazdarevicu sto se cuje u eteru svako 2 sekunde a vidis da igraci ne postuju plan igre i da ih svake sekunde mora napominjati sta trebaj uda rade..Neprofesionalci Teferic igraci i zato se sve ovo ponavlja godinama a otisli su u Brazil zato sto im je guzici bio cilj inace ni to nebi..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.