Sreca pa je mene ispratio. Ti protiv Kosova igras.Sarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Imam familije u srbijiJustin je napisao/la:Sreca pa je mene ispratio. Ti protiv Kosova igras.Sarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
Support Velez, It's logical! ★
Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.BaDa12 je napisao/la:Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?123456 je napisao/la:.
Support Velez, It's logical! ★
Netačno. Nije ga bilo nigdje pri kraju prošle sezone, kad su Divovi uzeli dupluMont0 je napisao/la: Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
U jednom kolu si nadmasio proslu sezonu Kawhia.harden je napisao/la:hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Pogodjena i Spanija, cetvrtiJustin je napisao/la:U jednom kolu si nadmasio proslu sezonu Kawhia.harden je napisao/la:hattrick a nije jos ni gotovo koloSarmelino je napisao/la:Harden sicko mode, kakvo pojacanje
edit: yebi se Paco
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nisam znao da je počelo. Igram.Mont0 je napisao/la:Evo cekamo tri kola a prosle sezone vise nije tipovao nego sto jest. Da nije na forumu stalno pa hajde, nego je tu, nigdje veze.BaDa12 je napisao/la:Mislim da će Virto igrati, sačekajmo još koji dan.Mont0 je napisao/la:
SekretarE, treba mi novi igrac, imam li neku listu igraca na cekanju ili da se razletim po forumu da trazim?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E sad tek počinje ozbiljna borba.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Rezultati uradjeni.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Samo da napomenem, došlo je do propusta kod postavljanja utakmice, jer nisu naznačeni crvni kartoni kod pojedinih igrača, te stoga je došlo do promjena na utakmicamaSarmelino je napisao/la:Rezultati uradjeni.
FK Formula – Joint_fc (@marconato i @alan_kardec imali crvene za 4. kolo, pa je stoga utakmica registrovana služenim rezultatom 0-3)
FK Primitivci – FC Premier (@Rooney88 imao crveni za 4. kolo, pa je stoga rezultat 1-0, umjesto 1-1)
Izvinjavam se u ime Saveza za ove propuste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Nadam se da savez ima backup. Tinypic se gasi i nestao je veliki broj slika, uključujući logo svake ekipe.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Što se mene tiče ovo može ostati naš grb

Odlično oslikava situaciju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Što se mene tiče ovo može ostati naš grb
Ja zaboravio skroz da ima kolo i kad su reprezentacije
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Nikakav ovo problem nije, ja imam cijelu arhivu, jer sam svakako napravio, savez treba da predje na postimage.
Uvijek sam govorio da mi se da pristup da to ja uredjujem, hajmo malo savez da se te stvari dotjeraju.
Uvijek sam govorio da mi se da pristup da to ja uredjujem, hajmo malo savez da se te stvari dotjeraju.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Evo da ja mogu ja bi ti odma dao pristup.Dakle nije do saveza.Al kad ugrabim vremena ja cu to odraditi.deyo je napisao/la:Nikakav ovo problem nije, ja imam cijelu arhivu, jer sam svakako napravio, savez treba da predje na postimage.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la:Evo da ja mogu ja bi ti odma dao pristup.Dakle nije do saveza.Al kad ugrabim vremena ja cu to odraditi.deyo je napisao/la:Nikakav ovo problem nije, ja imam cijelu arhivu, jer sam svakako napravio, savez treba da predje na postimage.
Dajte deyi pristupMonolog je napisao/la:
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.