Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2019, 21:27

Rokoko87 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Glupko, kako si se samo provalio, za trajnog bana.
Kaže frajer koji spama na svakoj **** temi na forumu sa 'smiješnim' komentarima koji nemaju veze sa fudbalom, čak i na temi Olimpika, i jedno 100 puta spamaš 'Lav' kad igra reprezentacija. Uozbilji se.
Glupko, ti ne moraš spamati, tvoj svaki post je travestija iako se kao trudiš da budeš realan forumaš.
Uživaj u propasti, a bio si najglasniji. :bih:
Da sam na njegovom mjestu, nikad se više ne bi javio na ovaj forum, kad se samo sjetim šta je sve pisao kada se birao novi selektor, povraća mi se.

Koliko su samo vrijeđali Ivicu Osima, da bi uvrijedili Amara i veličali Prosinečkog - ljigavci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 08 sep 2019, 21:28

Robi hvalaa tii, Robiii hvalaaa tiiii :bih: :bih: :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2019, 21:34

Monolog je napisao/la:Jedina dobra stvar koju je Robert Prosinečki uradio na klupi naše reprezentacije je podnošenje ostavke zbog užasnih rezultata (i još gore igre, rekao bih). Kad bi ovi iz NFSBiH preuzeli krivicu na ovaj način, zasjalo bi sunce iznad bosanskohercegovačkog fudbalskog neba.
Treba biti realan i priznati da je dobro odradio i Ligu nacija, koja nam ostavlja kakve takve šanse da se ipak plasiramo na EURO.

Ipak, njegov izbor je bio velika greška, jedna od najvećih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 sep 2019, 21:35

Mesa je nas najgori selektor,pape i robi su bar neke uspjehe donijeli(doduse su ih vile pronosale)
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 08 sep 2019, 21:37

BosniaBoston je napisao/la:Mesa je nas najgori selektor,pape i robi su bar neke uspjehe donijeli(doduse su ih vile pronosale)
Statisticki Mesa je najbolji selektor u BiH. A kao drugo, Robert je bez premca najgori selektor, sto opet i statistika potvrdjuje, u zadnjih deset godina. Hvala Bogu pa je krme (nadam se) proslost!
@igrajlopte 🐦

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 sep 2019, 21:39

ReX je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Mesa je nas najgori selektor,pape i robi su bar neke uspjehe donijeli(doduse su ih vile pronosale)
Statisticki Mesa je najbolji selektor u BiH. A kao drugo, Robert je bez premca najgori selektor, sto opet i statistika potvrdjuje, u zadnjih deset godina. Hvala Bogu pa je krme (nadam se) proslost!
Aha statisticki sa pobjedama protiv kipra(i to ne svim),andore i slicnim govana kao i protiv velsa i izraela kad ga je milan djuric pronosao.Kloc klasicni,sreca njegova pa su tad pjanke,dzeko,lulic itd...bili na apsolutnom vrhuncu
@let3 ja bitnog trofeja i kur.ca :rol:
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 08 sep 2019, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2019, 21:39

:lol: :lol:
A u stvarnosti, Meša statisticki bio bolji od obojice :crazy: + osvojio jedini nekakav trofej (Kirin kup) :crazy:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 sep 2019, 21:39

Mesa, pape pa tek robi, ovaj je najmanji parmak od trojice

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2019, 21:41

BosniaBoston je napisao/la: @let3 ja bitnog trofeja i kur.ca :rol:
Pa tako i ja mogu reci za Roberta - ja uspjeha njegovog i kur.ca :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 sep 2019, 21:41

let3 je napisao/la:
Dao nam je kakvu takvu sansu za EP bez kvalifikacija,sta je to kirin kup dao :rol:
#Punoljetstvo

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 08 sep 2019, 21:42

Ne znam druže ali sjećam se da od ovih svih godina praćenja reprezentacije, fudbal pod Mešom je bio nešto što se baš nije dalo gledati. Izbij nabij na Džeku i Đurića, nikakve igre. Nikakvo vraćanje na staro u vidu Papeta i Meše, s njima znamo na čemu smo
Walk on

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 sep 2019, 21:44

Liga nacija sranhe najvece, pa teze ce tamo biti izboriti mjesto nego 2. mjesto u ovoj grupi. Vise vrijedi onaj Cirin kup u japanu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2019, 21:47

BosniaBoston je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Dao nam je kakvu takvu sansu za EP bez kvalifikacija,sta je to kirin kup dao :rol:
Kirin kup je obicna zayebancija, kao i Meša zajedno sa njim :crazy:

Al Robert je još vec zayebancija :rol: amater kojem je vođenje Azerbejdžana plafon trenerske karijere.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 08 sep 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 08 sep 2019, 21:47

313 je napisao/la:Ne znam druže ali sjećam se da od ovih svih godina praćenja reprezentacije, fudbal pod Mešom je bio nešto što se baš nije dalo gledati. Izbij nabij na Džeku i Đurića, nikakve igre. Nikakvo vraćanje na staro u vidu Papeta i Meše, s njima znamo na čemu smo
Izvini momak ali pod palicom Papeta imamo najveci uspjeh i najljepsu igru u vecini tekmi tipa Rumunija kuci, francuska na strani, onda prijateljska sa obalom.slonovace itd. Uhhh kako smo samo imtad igrali dok se nije izgubio posle sp.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 08 sep 2019, 22:02

Poštujem, ali to je bilo vrijeme naleta, euforije. Godinama smo čekali veliko takmičenje i osjetili smo da je tadašnja generacija napokon spremna za to. Begović u EPL, Spahić, Pjanić, Rahimić, Lulić, MISKE, Džeko, Vedo, Medunjanin..respektabilan i solidan tim čiji je kostur opet napravio Ćiro, a kao tim su sazreli u vrijeme Papeta. Ali opet on nije bio autoritet kakav nam treba. Vječno pitanje će mi ostati formacija sa bekovima bez beka u najbitnijoj utakmici reprezentacije možda ikad, kao i disanje na škrge i fizička (ne)spremnost igrača
Walk on

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 08 sep 2019, 22:17

Fudo je napisao/la:
313 je napisao/la:Ne znam druže ali sjećam se da od ovih svih godina praćenja reprezentacije, fudbal pod Mešom je bio nešto što se baš nije dalo gledati. Izbij nabij na Džeku i Đurića, nikakve igre. Nikakvo vraćanje na staro u vidu Papeta i Meše, s njima znamo na čemu smo
Izvini momak ali pod palicom Papeta imamo najveci uspjeh i najljepsu igru u vecini tekmi tipa Rumunija kuci, francuska na strani, onda prijateljska sa obalom.slonovace itd. Uhhh kako smo samo imtad igrali dok se nije izgubio posle sp.
Pronosale nas vile protiv Slovačke a i zadnju protiv Litvanije. Na kraju otislo se uz dosta sreće na to SP.
Pape, Meša i ostali naši treneri osim Halilhodzica da valjaju trenirali bi ozbiljne ekipe. Njima domet 2. liga Turske i Francuske.
Ćiro Blazevic najbolji selektor do sada. Takav nama treba da ih nabrije psihološki, ovi nasi igrači sada dođu igrati za reprezentaciju kao na godišnji odmor.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 08 sep 2019, 22:30

Jest lijepo vidjet da neko sam prizna da je zasro i sam sebi dadne allahimanet a mogo je jahat jos do kraja LN-a ... i zato mu svaka cast ... kit@ je od selektora al' bar ima trunku obraza ... :salut:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 sep 2019, 22:42

Bar je dostojanstveno napustio kormilo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 08 sep 2019, 23:12

Ma uz'o pare
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 08 sep 2019, 23:16

Jedinu dobru stvar koju je uradio za svog mandata jeste ova ostavka, samo i tu ima jedna mrlja, sto to nije uradio ranije.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.