Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Al' komedije kad komentator na 2 set lopte krenu ispravljati da nije Ćiska. I onda pricu zavrsi u drugom gemu 4. seta. 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da, tek se sjetio da zna igrati nakon 2 izgubljena seta. Uozbilji se. Lik igra sad all in tenis, vidi da nema šta izgubiti, i lupa lopticu kao da mu život ovisi o tome. I dok bude imao snage i bit će u meču. Bilo bi previše da čovjek koji ima 50 pobjeda ove sezone ne dobije makar jedan set. Ali njegova visina mu je najveći neprijatelj, što duže meč bude trajao, on će postajati sve sporiji.Oikamid je napisao/la:Jesi li ozbiljan? Lik je tek počeo igrati kako treba. Ubija Nadala u njegovoj igri smaranja.Romagnoli13 je napisao/la:Neće ovaj Rus moći hodati u četvrtom setu. Na njemu se vidi da igra na zadnjim atomima snage, što je nerealno kad je u pitanju igrač od 23 godine. Da su mu 3h vrhunskog tenisa granica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nevjerovatno sta radi Nadal.
ma prepao se lik ...jbg i oni su od krvi i mesa ...i njih nekada pojede pritisak ...mislim na ove najvece....bas vidis da je osjetio neki strah ...paniku .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bolji je sad, treba brejk sto prije napravit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ma dobit ce naravno...ali i ovo je malo zakomplikovao zbog "straha"....povratit ce se jos koji gem ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo reverse jinx?delinjo je napisao/la:ma dobit ce naravno...ali i ovo je malo zakomplikovao zbog "straha"....povratit ce se jos koji gem ..
Oikamid je napisao/la:Ovo reverse jinx?delinjo je napisao/la:ma dobit ce naravno...ali i ovo je malo zakomplikovao zbog "straha"....povratit ce se jos koji gem ..
suti ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
uhhhhhhhh
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kakvi chokeovi, nadjebo je i Federera sunce ti J***
Zijan je ovo
Zijan je ovo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Upravo je federerovao **** US open! Moj Rafa, sanjat ćeš onu brejk loptu i onu fulu.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
MEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Izgubit ce Nadal turnir Federerovski.Nevjerovatan Choke.
Oikamid je napisao/la:MEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
polako drug moj ...ima jos da se igra ...strpjivo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Oj šta ovaj pogađa jbt. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- branimir85
- Kontakt:
Opa,bravo Medvedev ,jos jedan set uzivancije 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
A daj Rafa uozbilji se molim te!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nevjerovatno sta Nadal fula na 40:15 pa kako poklanja BL.
Reakcije njegove na BL dno dna , ne moze dobiti ovaj mech,sad je jasno
Reakcije njegove na BL dno dna , ne moze dobiti ovaj mech,sad je jasno
delinjo je napisao/la:Oikamid je napisao/la:MEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
polako drug moj ...ima jos da se igra ...strpjivo
Ma Medo je kraljina kako god završilo
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma Nadal se jako cudno krece. Covjek izgleda toliko demotivirano od onih break lopti krajem treceg seta, a bas u to vrijeme je Rus opustio ruku i lupa po loptici bez puno razmisljanja.
S druge strane, ako se iko moze vratit u mec nakon ovakvih desavanja, onda je to Rafa.
S druge strane, ako se iko moze vratit u mec nakon ovakvih desavanja, onda je to Rafa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.