slazi da si bolestanjoker90 je napisao/la:Yebem ti Rafa sve, trebao si davno završiti ovo i ja bih spavao već uveliko. Ovako si mi se posrao u dan sutra.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kapa dole Medvedevu,moze se reci da je vec sada postao ozbiljan clan top 4 elite.Strasan kontinuitet u igri,glava i kvalitet.
Ja konja braćo mila, nema od ovog ništa. On je ovdje završio karijeru.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ispucao te fore već..delinjo je napisao/la:slazi da si bolestanjoker90 je napisao/la:Yebem ti Rafa sve, trebao si davno završiti ovo i ja bih spavao već uveliko. Ovako si mi se posrao u dan sutra.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakav je borac Rafaelo. Novak i Roger bi ovo izgubili. 
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Gubi ovo Nadal
kakoi ce brat iskihati ovu titulu ovdje...nece se godinu oporaviti
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Haha i Vonn na aparatima...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Medo ko macka ...9 zivota ima
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
50 - 50 sanse.
Nadal bi da umre sad ako ikako moze
Ne moze da zavrsi mech vol 5
Nadal bi da umre sad ako ikako moze
Ne moze da zavrsi mech vol 5
Zadnja izmjena: JoeBleck, dana/u 09 sep 2019, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ne je.be ovaj doktor publiku sekunde 
Umrli i jedan i drugi, Rus maloprije hoće da padne. 
Remember, remember the 5th of November.
- AshburtonG
- Kontakt:
U nadala usao Federerov duh iz njihovih medjusobnih duela, kad su bili relevantni.
Medvedev.
Medvedev.
Medo ce uzet ovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav luzer yebo te Alija
Hajdeee više baaaaa
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
kakav mec tito te yebo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sa 33 godine, igrati ovako skoro 5h brutalnog tenisa, to ne može vjerovatno niko osim terminatora iz Španije. Sa ovom 19om titulom na GS-u Rafa je nadomak titule apsolutnog GOAT-a u najjačoj konkurenciji u historiji tenisa.
19
19
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakav sampion 
VAMOS, 19
Dovidjenja i prijatno, epski meč na kraju dobismo, kakav zadnji gem jbt osjedio sam, Rafa je umro u njemu vise nema grama snage
Sampionski ipak odradi i izvuče se nekako, umalo od gotovog veresija, al nije djaba lik najveći sampion ikad, pretesko je ovu budalu slomit, skoro nemoguće
19. se upisao, uf jbt, na godinu se ganja cvancika i zvanična titula GOAT-a
Xisca plače, koliko je ovo bitna titula, najbitniji slem u karijeri
Medvedev, nemam riječi kojom bih mogao opisat ovog lika, budući sampion, igračina i fascinantan borac, kapa do poda legendo, naosvajat ćes se slemova u to ne sumnjam sekunde
Ali kakav je retard ovaj Ali Nili, fuj, lafo neke opomene lik dijeli nakon 5 sati radi par sekundi i to publika svaki poen **** obojicu ovim uzvicima, kako neko nema osjećaj nekad za sport
Dovidjenja i prijatno, epski meč na kraju dobismo, kakav zadnji gem jbt osjedio sam, Rafa je umro u njemu vise nema grama snage
Sampionski ipak odradi i izvuče se nekako, umalo od gotovog veresija, al nije djaba lik najveći sampion ikad, pretesko je ovu budalu slomit, skoro nemoguće
19. se upisao, uf jbt, na godinu se ganja cvancika i zvanična titula GOAT-a
Xisca plače, koliko je ovo bitna titula, najbitniji slem u karijeri
Medvedev, nemam riječi kojom bih mogao opisat ovog lika, budući sampion, igračina i fascinantan borac, kapa do poda legendo, naosvajat ćes se slemova u to ne sumnjam sekunde
Definitivno, na koljenima je bio lik na početku petog seta, ni sam ne znam kako je ovo izvukao, al to je RafkoJustin je napisao/la:Kakav je borac Rafaelo. Novak i Roger bi ovo izgubili.
Ali kakav je retard ovaj Ali Nili, fuj, lafo neke opomene lik dijeli nakon 5 sati radi par sekundi i to publika svaki poen **** obojicu ovim uzvicima, kako neko nema osjećaj nekad za sport
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.