Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav sampion. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Konačno, yebem ti sve više!
Valja sad komentatoru i Oikamidu zaspati, a i nama ostalim.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kako ce ovo babuka natamburati prve prilike oca mi ....
cestitke Rafi
cestitke Rafi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:

KAKVO KARANJE, TAKO JEEEEEEEEEEE!
PIŠAJ PO HEJTERIMA KRALJU, PONADALI SE!

BOLJE OVAKO, NEGO 3-0, SLADJE JE, HAHAHAHAH!
MELJIIIIIIIIIIII!

Zadnja izmjena: NadalRafa, dana/u 09 sep 2019, 03:13, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i strucnjaka, umrlo garant i gov.no u njemu kad je Medvedev dosao na 5-4 

Al tačno je Rafa jedini teniser u historiji tenisa koji bi izvukao ovo i dobio nekako pored ovakvog Rusa, kakva sampiončina **** ti

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Samo za kraj da se sjetim familije ovom polukomentatoru i laku vam noć svima! Sretan vam US open, GOAT se rodi! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rafaelo jedino gubi kad je losiji. Nece on nikada choke da odradi. Sampion.bodi123 je napisao/la:Al tačno je Rafa jedini teniser u historiji tenisa koji bi izvukao ovo i dobio nekako pored ovakvog Rusa, kakva sampiončina **** ti![]()
![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Romagnoli13
- Kontakt:
54 titule na najvećim turnirima, samo 30 titula nije iz Masters ili Grand Slam serije.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Taj neće zaspat 10 dana, pokemončina obična, ja sam presao na britanski ES odmah nakon par gemovajoker90 je napisao/la:Samo za kraj da se sjetim familije ovom polukomentatoru i laku vam noć svima! Sretan vam US open, GOAT se rodi!

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Definitivno!bodi123 je napisao/la:Al tačno je Rafa jedini teniser u historiji tenisa koji bi izvukao ovo i dobio nekako pored ovakvog Rusa, kakva sampiončina **** ti![]()
![]()
Ljudi jos nisu svjesni protiv kakve masine je on igrao veceras.
Tek kada pregledaju snimak ili hajlajtse.
Kakav šampion! 

Upravo, moras bit osjetno jači od njega da ga slomis, nerealna je snaga koju on crpi zahvaljujući sampionskom mentalitetuJustin je napisao/la:Rafaelo jedino gubi kad je losiji. Nece on nikada choke da odradi. Sampion.bodi123 je napisao/la:Al tačno je Rafa jedini teniser u historiji tenisa koji bi izvukao ovo i dobio nekako pored ovakvog Rusa, kakva sampiončina **** ti![]()
![]()

Najvažniji slem karijere definitivno, zna to i Rafko, zato i ove suze.
Evo maloprije kao da je sumnjao da se Rus dopinguje.bodi123 je napisao/la:Taj neće zaspat 10 dana, pokemončina obična, ja sam presao na britanski ES odmah nakon par gemovajoker90 je napisao/la:Samo za kraj da se sjetim familije ovom polukomentatoru i laku vam noć svima! Sretan vam US open, GOAT se rodi!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Evo i strucnjaka, umrlo garant i gov.no u njemu kad je Medvedev dosao na 5-4
Jel te boli padobranac?

Sad lagano

Pišaj Rafaneeeeeeeeeeeee!
Vamosssssssssss!
Ma nema taj veze o životu, primitivac obični.Mancini je napisao/la:Evo maloprije kao da je sumnjao da se Rus dopinguje.bodi123 je napisao/la:Taj neće zaspat 10 dana, pokemončina obična, ja sam presao na britanski ES odmah nakon par gemovajoker90 je napisao/la:Samo za kraj da se sjetim familije ovom polukomentatoru i laku vam noć svima! Sretan vam US open, GOAT se rodi!
Rafa je rekao da će do kraja sezone odigrat maksimalno 3 turnira, poslije ovako teskog USO očekujem da odigra samo WTF i jedan od dva preostala mastersa, i to će mu bit vjerovatno dovoljno da obezbjedi prvo mjesto na kraju sezone i izjednači se sa Fedom i Nolom, po 5 svi.
4h 54 minute izjednačen rekord hahah...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
- Kontakt:
4:51emir18 je napisao/la:4h 54 minute izjednačen rekord hahah...
Zasto bi me boljelo to sto ti nisi cist ?nikoneznanovic je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:Evo i strucnjaka, umrlo garant i gov.no u njemu kad je Medvedev dosao na 5-4
Jel te boli padobranac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad laganostručnjaku indijanac...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pišaj Rafaneeeeeeeeeeeee!
Vamosssssssssss!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.