BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Btw. Hocemo Vranjes topic!
Ne budite picke. Uz Mensura, najbolji desni bek ikada!
Ekipa je imala loš dan,desi se.
- invincible1921
- Kontakt:
Daj nam kakih afera da gori sve je.bo fudbalTekashi je napisao/la:Btw. Hocemo Vrajes topic!

Kad se sjetim tisinog bunara
=\_1921_/=
Spasise nas mrtvi Grci. HellasRosicky je napisao/la:Ekipa je imala loš dan,desi se.

Jedino sta je pozitivno u ove dvije utakmice je Gojak.Momak apsolutno iskoristio sansu u ovim utakmicama
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Treba narod shvatiti da smo postali prosječna reprezentacija. Očekivanja nisu u skladu sa kvalitetom koji imamo. Ne možemo mi na EURO ni naopako, to se zna i prije nego sto kvalifikacije pocnu.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Armenija, vecina igraca u domacoj ligi koja je na nivou premijer lige BiH:Nitro je napisao/la:Treba narod shvatiti da smo postali prosječna reprezentacija. Očekivanja nisu u skladu sa kvalitetom koji imamo. Ne možemo mi na EURO ni naopako, to se zna i prije nego sto kvalifikacije pocnu.

Stvar je u tome sto te slabe repke nadoknade svoje nedostatke sa zalaganjem i profesionalizmom. Gledam ovog selektora Finske i kontam kakav je njegov cv jbt.. Frajer nije ozbiljne ekipe nikad vodio osim HJK jednu sezonu, ostalo proveo kao asistent u repki. Znaci nije ni on neki trenerski mag. Sto oni izgledaju organizovanije od nas?
Zato sto oni ne forsiraju menadzerske igrace, ne obilaze rodbinu na okupljanju, ne izlaze na derneke, ne treniraju u drugom gradu, nemaju klanove... Ako zelis jos, siguran sam da neko moze nastaviti.mire96 je napisao/la:Stvar je u tome sto te slabe repke nadoknade svoje nedostatke sa zalaganjem i profesionalizmom. Gledam ovog selektora Finske i kontam kakav je njegov cv jbt.. Frajer nije ozbiljne ekipe nikad vodio osim HJK jednu sezonu, ostalo proveo kao asistent u repki. Znaci nije ni on neki trenerski mag. Sto oni izgledaju organizovanije od nas?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mentalitet.mire96 je napisao/la:Stvar je u tome sto te slabe repke nadoknade svoje nedostatke sa zalaganjem i profesionalizmom. Gledam ovog selektora Finske i kontam kakav je njegov cv jbt.. Frajer nije ozbiljne ekipe nikad vodio osim HJK jednu sezonu, ostalo proveo kao asistent u repki. Znaci nije ni on neki trenerski mag. Sto oni izgledaju organizovanije od nas?
Teško da zaostalijeg mentaliteta postoji na svijetu od balkanskog. Za nas nisu pravila, protokoli, forme, agende, rasporedi, profesionalizam i td. Mi smo anarhisti u duši, il što bi naš narod rekao "meraklije".
Ovakav cirkus mentalitet se vjerovatno samo još može naći po južnoj americi. Oni mi djeluju stoka kao i mi, s tim da tamo svi žive za fudbal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Finci nisu toliko dobri koliko su srece imali...
Sinoc zabise Italiji gol a da nisu centra presli i umalo ne uzese bod... Penal.
Protiv Grka nisu prilike imali, a mogli su primiti gol ili dva, na kraju pobijedise... upitan Penal.
Plus nije igrao Samaris...Mitroglu i bla bla.
Protiv nas nisu imali prilike, Dulja maša zicer....i onda Sunjic ispada kao malo dijete. Pukki.
Plus nije igrao Pjanić.
Ne kažem da to nije i nezasluženo, daleko od toga...ali su im se baš poklopile neke stvari.
S druge strane nama se dešava da u minuti praviš penal i dobijas prestrogo crveni karton protiv Grčke.
Insigne postiže gol karijere.
Dešava se stativa Džeke a onda u sled.napadu primaš gol od Armenaca...sudija ne svira penal, itd.
Znam samo jedno, a to je da ova Italija igra nemotivisano kao i mi...ali ih kvalitet i sudije izvukose protiv Armenije i Finske.
S dobrim selektorom i pozitivnim šokom, itekako se nadam pobjedi protiv Italije kojoj ta utakmica ništa neće značiti...a nisu Belgija...
Sinoc zabise Italiji gol a da nisu centra presli i umalo ne uzese bod... Penal.
Protiv Grka nisu prilike imali, a mogli su primiti gol ili dva, na kraju pobijedise... upitan Penal.
Plus nije igrao Samaris...Mitroglu i bla bla.
Protiv nas nisu imali prilike, Dulja maša zicer....i onda Sunjic ispada kao malo dijete. Pukki.
Plus nije igrao Pjanić.
Ne kažem da to nije i nezasluženo, daleko od toga...ali su im se baš poklopile neke stvari.
S druge strane nama se dešava da u minuti praviš penal i dobijas prestrogo crveni karton protiv Grčke.
Insigne postiže gol karijere.
Dešava se stativa Džeke a onda u sled.napadu primaš gol od Armenaca...sudija ne svira penal, itd.
Znam samo jedno, a to je da ova Italija igra nemotivisano kao i mi...ali ih kvalitet i sudije izvukose protiv Armenije i Finske.
S dobrim selektorom i pozitivnim šokom, itekako se nadam pobjedi protiv Italije kojoj ta utakmica ništa neće značiti...a nisu Belgija...
MILOŠ KOSTIĆ!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Neznam je li iko primjetio onaj faul nad dzeke u 16tercu je cist penal, ali sta vrijedi mi imamo 11 selektora na terenu, gojaku svaka cast odlicno je odigrao ali brate ono slavlje nakon gola ti samo pokazuje ozbiljnost igraca, kao da je dao gol za 3-2.
Trebamo kompletnu novu odbranu srediti, I forsirati da se svi igraci sklope, da se upoznaju.
---------------------------Begovic---------------------------
Dilaver--Memisevic--Arslanagic--Kolasinac
---------------------Gojak------Pjanic--------------------
Krunic----------------------------------------------Duljevic
-----------------------------Dzeko---------------------------
I pokusati vidjeti sta ovaj momak zeli https://www.transfermarkt.com/silvije-b ... ler/290774
Ovaj momak je standardan igrac za njegov klub u Portugalu
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897
Trebamo kompletnu novu odbranu srediti, I forsirati da se svi igraci sklope, da se upoznaju.
---------------------------Begovic---------------------------
Dilaver--Memisevic--Arslanagic--Kolasinac
---------------------Gojak------Pjanic--------------------
Krunic----------------------------------------------Duljevic
-----------------------------Dzeko---------------------------
I pokusati vidjeti sta ovaj momak zeli https://www.transfermarkt.com/silvije-b ... ler/290774
Ovaj momak je standardan igrac za njegov klub u Portugalu
https://www.transfermarkt.com/adi-mehre ... ler/192897
Eto kod kosova sve word class igraci, a ja ni jednom neznam imena.Nitro je napisao/la:Treba narod shvatiti da smo postali prosječna reprezentacija. Očekivanja nisu u skladu sa kvalitetom koji imamo. Ne možemo mi na EURO ni naopako, to se zna i prije nego sto kvalifikacije pocnu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jedan Coleman, za vrijeme nevjerovatnih podviga sa repkom Walesa, na raspolaganju imao je Balea, Ramseya ali su cijeli sistem bazirali na cvrstoci (352) sa dvije radilice u vezi i tri stopera.
Nasi selektori furaju napadacki potencijal 433, 4231, gdje nam toboze fali samo jos neki amf, qrci palci, dok je u stvari zadnja linija glede defanzivnog umijeca cisti smjehotres, naravno sa klaunom na poziciji zadnjeg veznog.
Uvesti obavezni predmet - izucavanje vjestina Elvira Rahimica.
Nasi selektori furaju napadacki potencijal 433, 4231, gdje nam toboze fali samo jos neki amf, qrci palci, dok je u stvari zadnja linija glede defanzivnog umijeca cisti smjehotres, naravno sa klaunom na poziciji zadnjeg veznog.
Uvesti obavezni predmet - izucavanje vjestina Elvira Rahimica.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 09 sep 2019, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Mi trebamo igrati bez krila sa ofanzivnim bekovima.
Krila nam ionako ne sluze ni za sta. Na lijevom beku barem imas Kolasinca koji je u ofanzivi dobar.
Krila nam ionako ne sluze ni za sta. Na lijevom beku barem imas Kolasinca koji je u ofanzivi dobar.
Da li treći u grupi ide u baraz?
Hahaha vjecno isto
Nadamo se porazu drugih ekipa i barazu
Nadamo se porazu drugih ekipa i barazu
Kurcobolja igraca, koji nisu zeljni da igraju velika takmicenja jer je to previse napora to za njih. I to je taj nas mentalitet. Zato i tesko neki igraci uspijevaju vani, manjak profesionalizma i ambicija.
Na kraju svakih kvalifikacija ista prica: "Nismo im ali srece, dali smo sve od sebe, idemo se izboriti u slijedecim kvalifikacijama". Svaki put u krug suplja.
Na kraju svakih kvalifikacija ista prica: "Nismo im ali srece, dali smo sve od sebe, idemo se izboriti u slijedecim kvalifikacijama". Svaki put u krug suplja.
-
- Kontakt:
Stroj1946 je napisao/la:Kurcobolja igraca, koji nisu zeljni da igraju velika takmicenja jer je to previse napora to za njih. I to je taj nas mentalitet. Zato i tesko neki igraci uspijevaju vani, manjak profesionalizma i ambicija.
Sto bi igrali. Zar nije ljepse ici trositi milione po plazama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.