Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ezelezel
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Ezelezel » 09 sep 2019, 09:17

Definitivno po meni treba dat sansu amaru covjek je tu bio u konkurenciji kad je izabran meša pa i ovaj klen žuti a i realno nrmqmo sta vise ni izgubit jos da hoce gurnut u vatru nekog mladog stopera npr mujakica ima dobri momaka i u mladoj repki msm da moze napravit poso

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 09 sep 2019, 09:18

sljivo je napisao/la:Vinko treba da bude selektor. Za neka skupa strana rješenja nema potrebe. Platiti selektora milion ili dva a da ti podigne nivo za 10% nema smisla, što nije dovoljno i mislim da nemamo veći potencijal. Imamo dva igrača svjetske klase, koji je jedan već skoro penzioner a ovo ostalo su sve vodonoše na kojima ništa ozbiljno ne možeš napraviti. Bojim se da naša isčekivanja igara Reprezentacije neće se voditi traženju nekog velikog takmičenja već u uživanju svake odigrane tekme, sa ovom kadrom ne možemo očekivati plasmane na velika takmičenja.
Nije sve to kadra nego do timske igre.
Island nema nikakve svjetske igrace pa su bili na zadnja 2 prvenstva
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 sep 2019, 09:20

Ezelezel je napisao/la:Definitivno po meni treba dat sansu amaru covjek je tu bio u konkurenciji kad je izabran meša pa i ovaj klen žuti a i realno nrmqmo sta vise ni izgubit jos da hoce gurnut u vatru nekog mladog stopera npr mujakica ima dobri momaka i u mladoj repki msm da moze napravit poso

Amar da dodje pola repke bi bilo iz Zelje. Gurao bi igrace da ih zeljo sto lakse proda da zaradi. A sa repkom isto nista ne bi uradio jer bi tek onda bile mucke po sveku mogucem

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2019, 09:21

nebeskasila je napisao/la:
Ezelezel je napisao/la:Definitivno po meni treba dat sansu amaru covjek je tu bio u konkurenciji kad je izabran meša pa i ovaj klen žuti a i realno nrmqmo sta vise ni izgubit jos da hoce gurnut u vatru nekog mladog stopera npr mujakica ima dobri momaka i u mladoj repki msm da moze napravit poso

Amar da dodje pola repke bi bilo iz Zelje. Gurao bi igrace da ih zeljo sto lakse proda da zaradi. A sa repkom isto nista ne bi uradio jer bi tek onda bile mucke po sveku mogucem
U to ni ti ne vjerujes...
=\_1921_/=

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 sep 2019, 09:22

invincible1921 je napisao/la:

U to ni ti ne vjerujes...
Volite ga sto je vas..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 09 sep 2019, 09:24

Naravno da ga volimo jer je nas, al eo imamo i argumente kojima mozemo potkrijepiti to sto ga zelimo za selektora dok velika vecina ima koja se ovdje spominju imaju prazan CV...

Jbg ne kazem da je pep al red je.da proba i on kad vec nemamo neka mega giga rijesenja.
=\_1921_/=

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 sep 2019, 09:25

nebeskasila je napisao/la:Amar da dodje pola repke bi bilo iz Zelje. Gurao bi igrace da ih zeljo sto lakse proda da zaradi. A sa repkom isto nista ne bi uradio jer bi tek onda bile mucke po sveku mogucem
Kao da vec sad nije pola repke iz Zelje! :shh:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 09 sep 2019, 09:27

Zelji to ne treba
Zeljo prodaje igrace i bez toga
Cak neki igraci i nisu se zvali jer su iz Zelje
Ili ako se pozove jedan iz Zelje onda je obavezno morao jedan iz Sarajeva
Svraka-Sesar

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 sep 2019, 09:31

Prodaje Zeljo i bez toga ali cijela drzava zna da iz Zelje i Sarajeva mora neko biti u repki. I za 100 posto taj igrac se lakse proda. A od te prodaje onda puno.njih ima.korist. Nemamo mi pojma sta se sve radi. Mozemo samo pisati kako nam je kriv Susic Bazdarevic Prosinecki ......

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 sep 2019, 09:32

Salih1984 je napisao/la:Nije sve to kadra nego do timske igre.
Island nema nikakve svjetske igrace pa su bili na zadnja 2 prvenstva
Mi ne možemo igrati kao Island, niti imamo taj zanos niti tu filozofiju igre niti takve profile igrača, i naš vrhunac je prošao nakon SP-a (kao što i njihov prolazi). Islandski igrači su mahom igrači koji igraju po ligama sjevera gdje je više zastupljena kolektivna, i fizički orjentisana igra i kao takvima neko je samo trebao doći da posloži, da iskoristi tu vrstu igre koja ima uspjeha u kup tekmičenjima, što na kraju i jeste. Nešto slično što je Rehagel uočio kod Grka, nemate pojma sa loptom, al se znate udarati i boriti, to ćemo i igrati. Imao je veliku bazu igrača koje je mogao odabrati. Mi nemamo i nismo takvi, mi smo nešto između, i taj kvalitet ne traži samo kolektivnu igru već i malo više slobode i mašte pojedinaca. Naš trener ne treba neko ko će da kanđijom tjera igrače da poštuju osnove fudbala, da ih terbijeti taktikama, sistemima i zajebancijama, već neko ko će uvoditi ideje, razne sisteme, raditi opušteno, miksati i dati slobodu pojedincima, uz naravno, što je veći zadatak i prioritet, da traži nove igrače i pravi novu generaciju. Za to nam ne trebaju stručnjaci ili oni koji od govana pitu prave, pogotovo oni koji ne znaju reći riječi bosanskog jezika.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 sep 2019, 09:34

Neko ko ce zakljucati igrace u svlacionisu kad izgube potiv ekipa poput finske, kipra, armenije I slicne repke.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 sep 2019, 09:35

Dok je Begića ode i repka i liga u pm.
Jedini napredak lige, neizvjesnost, svako svakog moze dobiti.
Nazadak lige, nema iskoraka u Evropi niti će ga biti u dogledno vrijeme.
Rezultat je katastrofalna država pa i sport isto tako.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 sep 2019, 09:38

Brisi temu,ostaje Robi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 sep 2019, 09:41

Adnan89 je napisao/la:Neko ko ce zakljucati igrace u svlacionisu kad izgube potiv ekipa poput finske, kipra, armenije I slicne repke.
Tako se ne radi. Zaključat ćeš ga jednom, on će uslovno biti bolji idući put i onda drugi put opet isto. Igrač koji ne daje sve od sebe za Repku, ili koji se odnosi prema tome samo kao odmoru od kluba, ne treba da se poziva ili treba da se određeno vrijeme ne poziva. Kad neko u glavi ima pogrešan odnos taj se ne ispravlja, pogotovo onaj koji zarađuje u milionima, već se na njega ne računa.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 09 sep 2019, 09:50

Trener i selektor u isto vrijeme. :hmmmmm:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 sep 2019, 09:53

invincible1921 je napisao/la:Naravno da ga volimo jer je nas, al eo imamo i argumente kojima mozemo potkrijepiti to sto ga zelimo za selektora dok velika vecina ima koja se ovdje spominju imaju prazan CV...

Jbg ne kazem da je pep al red je.da proba i on kad vec nemamo neka mega giga rijesenja.
Uspjeh sa Željom m u jednoj od najgorih liga Europe nije nikakav argument.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 sep 2019, 09:54

Robert je htio da bude čovjek da snosi odgovornost i da se udalji, al to je nezrelo od njeg bilo, ponešen emocijama, a što je najgore ne vjerujem da će savez donijeti odluku o njegovom opozivu i mislim da ga nagovaraju da ostane, jer nismo mi savez koji za mjesec može riješiti pitanje novog selektora.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 09 sep 2019, 10:00

Ovi što očekuju da Amar bude selektor, tačno hoće sa konja na magarca, pa jeste li vi normalni? Nije reprezentacija Željo ili neki klub iz naše "kukuruz" lige. Pa ne mogu ni zamisliti da on npr nešto objašnjava jednom Džeki, Pjaniću, pa nisu oni Krpić i Zec, onda sumnjam što se rezultatskog uspjeha tiče, da bi bio išta uspješniji i od Robija.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 sep 2019, 10:12

Preko svog agenta u NSBIH poruku je poslao i cuveni
švedski stručnjak Sven Goran Erikson. Koji je trenirao brojne klubove.

Erikson je i prije dolaska Prosinečkog slovio kao jedan od kandidata. Čak je bilo zvaničnih “pregovora” s NSBiH, ali je Savez odustao, jer se Prosinečki pokazao u svakom smislu kao prihvatljivije rješenje.

Bh.savez još se nije očitovao o ostavci Prosinečkog. **** saznaju kako su dva scenarija u igri. Jedan da odbiju ponuđenu ostavku i nagovore Prosinečkog da nastavi posao, a druga da Vinko Marinović završi kvalifikacije i Ligu nacija, a da potraži selektora za U 21.

Cuj ovih debila hahaha.Erikson nece sjest za stol ako je plata manja od 90000 €
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 sep 2019, 10:14

Moj čojs je jasan

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bejker, fukare987, Goalgetter, guillermo, HariTz, Hrammm1921, kolezeljovac, Micron, mirsonetz, NazorUso, zikerrz21 i 131 gost.