BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
18
6%
1
7
2%
2
2
1%
3
48
17%
4
54
19%
6
155
55%

Ukupno glasova: 284

paulus
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)

Post Postao/la paulus » 09 sep 2019, 14:01

mohikanac12 je napisao/la:Brate gdje ces ovde napisati bilo sta o domacem prvenstvu i potrebi razvoja iste. Sad ce doci "strucnjaci" da se smiju i hracu, ne kontaju da pljuju sami po sebi.

Vidjecu da postavim Amarov plan koji je predao kada je bila "trka za izbornika". Neka se ubiju svi debili iz saveza i neka im je na dusu sto kontinuirano guse BiH fudbal, razvoj i sve koji imaju kakvu takvu ideju kako pomaci stvari sa mrtve tacke. Pa ti idioti sebi naprave zgradu od dvadeset miliona a mi stadiona da valja nemamo. Isto tako i navijaci drugih klubova zbog kojih bi Amara u izboru pobijedio Konj, samo da on ne bude, a sto covjek razmislja kako svima da bude bolje a ne samo Zelji kao sto oni ograniceno razmisljaju, to nije bitno. Yebo njega, 'ta ce on.

Naprijed Robi legendo!
Buraz iskren da budem nisam ni ja za Amara bio , nisam bio ni za Zutog , htio sam nekog decnog ko ce poslat i Dzeku i Pjanica u pm a to ni jedan ni drugi nisu al sto se tice lige napiso sam ti , eto navijas za Zelju , ja sam pitar, jel moguce da gradu treba 10 godina da napravi jednu natkrivenu tribinu na Grbavici i to uz pomoc navijaca , saveza Uefe , ej baaaa , postave teren nisu trafo napravili, mislim ulaganje u ligu , ma **** u ligu ulaganje grada Sarajeva u dva prvoligasa je parodija , jos je Zeljina situacija koliko toliko dobra iako presmjesno mala ulaganja nes se mice . Vamo na drugoj strani , Opstina Centar koja godisnje ima 52 miliona na raspolaganju , da Sarajevu 10000 maraka za duplu krunu i da im 100000 koje Sarajevo samo vrati onim nehljebima za itakmice itd , naplacuju alo naplacuju svom klubu iz svog grada koji igra 70 god na tom stadionu i bez kojeg taj stadion odavno vise ne bi ni postojao , Oni njima naplacuju 86000 godisnje za stadion koji ne moze ispunit uslove 2 predkola , eto kolko ulazu . I o0onda ih jos zovu kad je trebalo ovo da se uradi da dodju da plate jos 100000 za stadion koji ta ista opstina nece da im da ni pod kakimzakupom nikakvim resenjem.Mjesto da im daju stadion na sta ja znam neki rok recimo 20 godina za po9cetak ali da traze tad od Sarajeva da naprave to to i to , iako i to nije zapravo ulaganje u sport vec eto ne bi ih klali vise i zauzvrat bi trazili nes , uporedi samo sa milionima koje je Zagreb dao Dinamu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 sep 2019, 14:41

mohikanac12 je napisao/la:Brate gdje ces ovde napisati bilo sta o domacem prvenstvu i potrebi razvoja iste. Sad ce doci "strucnjaci" da se smiju i hracu, ne kontaju da pljuju sami po sebi.

Vidjecu da postavim Amarov plan koji je predao kada je bila "trka za izbornika". Neka se ubiju svi debili iz saveza i neka im je na dusu sto kontinuirano guse BiH fudbal, razvoj i sve koji imaju kakvu takvu ideju kako pomaci stvari sa mrtve tacke. Pa ti idioti sebi naprave zgradu od dvadeset miliona a mi stadiona da valja nemamo. Isto tako i navijaci drugih klubova zbog kojih bi Amara u izboru pobijedio Konj, samo da on ne bude, a sto covjek razmislja kako svima da bude bolje a ne samo Zelji kao sto oni ograniceno razmisljaju, to nije bitno. Yebo njega, 'ta ce on.

Naprijed Robi legendo!
de vidimo amarov plan

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 09 sep 2019, 14:43

Ko god bude prvo da nabije kloshara besica, zuku amatera i puskom zaganja viscu da nesto uradi.
Stabilizirat defanzivu je imperativ pa tako nek zovne jajala, vrancica, burnica, djumica, dilavera i Memisevica. Naprijed probaj prevljaka i Hajrovica.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 sep 2019, 15:21

Nakon ovakvog debakla je samo jedan igrač (Gojak) izašao pred javnost? :puke:

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 sep 2019, 15:23

vest je napisao/la:Ko god bude prvo da nabije kloshara besica, zuku amatera i puskom zaganja viscu da nesto uradi.
Stabilizirat defanzivu je imperativ pa tako nek zovne jajala, vrancica, burnica, djumica, dilavera i Memisevica. Naprijed probaj prevljaka i Hajrovica.
Bez jakih krila i agilnog veznog reda nema ni dobre odbrane. Stoperi su kriminalni, bekovi loši (i onaj Arsenalov isto), ali čitav se tim mora branit što kod nas nikad nije bio slučaj.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 09 sep 2019, 15:39

Pa najbolji igrač Turske lige ne može da pređe frizera iz Lihtenštajna. Toliko o krilima.
Gojak ima bezobraznost, drskost kakva je potrebna kao igraču, fintu tijelom dribling..Zuka ima protezu umjesto noge i td.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LuisEnrique
Kontakt:

Post Postao/la LuisEnrique » 09 sep 2019, 15:44

Protiv Italije i sada protiv Armenije igralo je devet istih igrača. Razlika je Ćivić i Sarić u Torinu, odnosno Kolašinac i Cimirot u Jerevanu. Dva igrača (ovakva) nikako ne mogu činiti toliku prevagu. Ostalo je skoro pa isto, omjer šuteva (17-15 i 21-19), kornera (5-4 i 4-5), itd...
Dakle, sve je u mentalitetu, željom kojom istrče na terenu. Džaba pišete o Hajrovićima, zvanim i nezvanim igračima, trenerima, sve se svede na ono jedno- glava.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 09 sep 2019, 15:57

Vucevich je napisao/la:Nakon ovakvog debakla je samo jedan igrač (Gojak) izašao pred javnost? :puke:
Pa jedini koji je i igrao. Uz njega Cimirot, moze dobiti prolaznu ocjenu. Ostalo katastrofa. Pjanica i Besica je trebao zamijeniti na pauzi. Mi smo i proslu tekmu proigrali, kada je Pjanic izasao i Krunic dobio slobodu.

atomac123
Kontakt:

Post Postao/la atomac123 » 09 sep 2019, 17:21

Vucevich je napisao/la:Nakon ovakvog debakla je samo jedan igrač (Gojak) izašao pred javnost? :puke:
Sto kapiten sad ne objavi status “gdje su misevi”???
TŽV!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 09 sep 2019, 17:22

atomac123 je napisao/la:
Nakon utakmice sa Lihenštajnom nije bio igrač koji nije dao neku izjavu, a zato je sad samo Gojak nešto rekao :puke:

Problem je očigledno dublji od selektora ovdje

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 09 sep 2019, 17:23

LuisEnrique je napisao/la:Protiv Italije i sada protiv Armenije igralo je devet istih igrača. Razlika je Ćivić i Sarić u Torinu, odnosno Kolašinac i Cimirot u Jerevanu. Dva igrača (ovakva) nikako ne mogu činiti toliku prevagu. Ostalo je skoro pa isto, omjer šuteva (17-15 i 21-19), kornera (5-4 i 4-5), itd...
Dakle, sve je u mentalitetu, željom kojom istrče na terenu. Džaba pišete o Hajrovićima, zvanim i nezvanim igračima, trenerima, sve se svede na ono jedno- glava.
I to je to ukratko.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 sep 2019, 17:28

atomac123 je napisao/la:
Krije se sada miš...kapiten nemoze biti neko ko prvi uvjek kasni na pripreme i koji je predvodnik kafana kolaca neprofesionalizma. Ali moze u bosni...sada nakon Debakla krije se ode direkt za rim, smijesno i zalosno...neka se ugleda na mikija on je juce pokazo sta je Kapiten , igracina, vodja ...sa onakvim panjevima miki sam uzeo stvari u ruke i rijesio utakmicu sa 4 gola !!! Sve 4 komada su njegova! Klasa i profesionalac ! Kapiten mora biti vodja , idol da se svi ugledaju na njega i da se bori od 1 do 90minute i tako da povuce ekipu i kad joj nekad ne ide. Steta sto je dzeko se promjenio dosta se pokvario kao osoba.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 sep 2019, 17:29

U nas nijedan sportista, reprezentativac, ne zna prihvatiti kritiku makar ona bila i dobronamjerna. Ako malo kritikuješ odmah si mrzitelj države, miš, nezahvalan, iskompleksiran itd. Klasičan primjer onaj Nurkićev story jučer nakon utakmice. Momak nešto pljuje po navijačima jer su kritikovali igrače nakon, pazi sad, poraza od Armenije rezultatom 4:2 :lol:

Svi se vode onom logikom "Samo nek ne puca", odnosno važno je učestvovati. Zbog toga me uopšte ne čudi što se niko nije udostojio pojaviti pred novinarima jer bi to podrazumijevalo da se moraju pravdati ili bar izviniti za onako odvratno utakmicu i rezultat. Navikli su samo da ih se tapše po ramenu i govori "Svaka čast" i bilo šta osim toga ako kažeš nemaš pojma i mrziš reprezentaciju i državu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Din
Kontakt:

Post Postao/la Din » 09 sep 2019, 20:02

Jeste i vi skontali da mi svake godine imamo historijsku utakmicu koju kroz dva mjeseca nitko ne pamti :lol: Jedino će ta protiv Litvanije ostati upamćena.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 09 sep 2019, 21:49

BoixosNois1899 je napisao/la:U nas nijedan sportista, reprezentativac, ne zna prihvatiti kritiku makar ona bila i dobronamjerna. Ako malo kritikuješ odmah si mrzitelj države, miš, nezahvalan, iskompleksiran itd. Klasičan primjer onaj Nurkićev story jučer nakon utakmice. Momak nešto pljuje po navijačima jer su kritikovali igrače nakon, pazi sad, poraza od Armenije rezultatom 4:2 :lol:

Svi se vode onom logikom "Samo nek ne puca", odnosno važno je učestvovati. Zbog toga me uopšte ne čudi što se niko nije udostojio pojaviti pred novinarima jer bi to podrazumijevalo da se moraju pravdati ili bar izviniti za onako odvratno utakmicu i rezultat. Navikli su samo da ih se tapše po ramenu i govori "Svaka čast" i bilo šta osim toga ako kažeš nemaš pojma i mrziš reprezentaciju i državu.
Znamo da je nurk mentalni kromanjonac.
naprijed rejal

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2019, 22:17

Gledao sam možda pola utakmice ukupno...nisam stigao od obaveza cijelu.
-Gojak je budućnost ako Bog da i drago mi je zbog njega. Ona proslava gola je nedorasla i govori o njemu, da je jos uvijek zelen...fali tu jos igre mozgom da bude odlican.
Mislim da je ipak morao više pomagati Kolasincu u odbrani kao što je to ranije znao činiti Duljevic i tu vidim naš najveći propust. I ranije sam upozoravao na njihovu 11-ku.
-- Zukanović - opravdano dobio poziv ovaj put i to smo se svi složili za ovo okupljanje. Isto tako, dok je u Saudiji i sl.ligama, ne treba ga nikad zvati, ni njega ni slicne.
Definitivno je glavni krivac za poraz.
- Duljevic je trebao poceti kako bismo zatvorili lijevu stranu. Direktan krivac za 3.gol Armenaca.
- Višća - poštujem ga zbog trke i discipline, ali gubimo na posjedu bar 15% zbog njega samo. AkoBogda da dodje neki koji će ubaciti Hajrovića umjesto njega ili veznjaka...ili eventualno ga upariti s Dzekom u špici na pravi način.
- Džeko - ma ko šta pričao, može ga se smatrati za jednim od krivaca, umjesto 0:1, i 1:2 on pogađa stativu i Maša zicer glavom s 3,4 metra...njemu se to u ovakvim tekmama ne bi smjelo dešavati.
- Cimirot - drago mi je da je još jedanput pokazao da može biti važna karika, u najmanju ruku dobra zamjena s klupe. I protiv Grčke je odigrao vrlo dobru utakmicu.
- Lončar - igrao malo, imao grešaka, ali mi se jako svidjela hrabrost kada krene okomito kroz sredinu prema 16-ercu protivnika...tu me podsjeća na Modrića recimo, nešto što Pjanic nema ili ne smije jer je ipak zadnji vezni i ne smije izgubiti loptu - Allegri efekat.
- Kolašinac- bitno je Civica kritikovati a momak izuzev debija protiv Irske ništa lošiji nije bio od ovoga...defanzivno čak i bolji. Nadam se da će doći neko ko će znati iskoristiti Kolašinca na pravi način...možda nije bitan u Arsenalu, ali kod nas je 3. najbolji igrač i uz Dzeku i Pjanića mora biti taj koji će nositi reprezentaciju, pokušavati nešto i kada ne ide...driblaj, pokušaj, krkaj.
- Bešić - srcem igra i gine...jak na lopti. Mahana - mora doći neko ko će ga naučiti da se na vrijeme oslobodi lopte.
Itd.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 09 sep 2019, 23:20

slika

šta je velidu?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 sep 2019, 18:37

Varg je napisao/la:slika

šta je velidu?
Predoziro se onom robom koju je uzimao za doček iz Litvanije

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 sep 2019, 18:48

BoixosNois1899 je napisao/la:U nas nijedan sportista, reprezentativac, ne zna prihvatiti kritiku makar ona bila i dobronamjerna. Ako malo kritikuješ odmah si mrzitelj države, miš, nezahvalan, iskompleksiran itd. Klasičan primjer onaj Nurkićev story jučer nakon utakmice. Momak nešto pljuje po navijačima jer su kritikovali igrače nakon, pazi sad, poraza od Armenije rezultatom 4:2 :lol:

:salut:

I generalno je društvo takvo, ima ih i sad koji glume neke moraliste, što reko Zmaj nači **** im mater ljudino
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 10 sep 2019, 21:35

Kemal Alispahić: “Pazite, mi smo naivno primali golove. Kolašinac je taktički nezreo, ne zna da se ponaša na terenu. Bek mu dođe pretrči cijeli teren i zabije gol. I mali Bešić je problem na zadnjem veznom."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 15 gostiju.