Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Prodaju muda pod bubrege, bolji glas ja imam od njih.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Idi slobodno snimi nesto i uzmi kes. Ko jos ne bi volio uzeti pola miliona a da se ne oznoji, jelTonySosa je napisao/la:Prodaju muda pod bubrege, bolji glas ja imam od njih.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Monika najslabija, ostalo top standardno. "99" troubek na 90-e, iznenadio me tu pravo sa produkcijom, repčina praktično.
99, ODDD i Vienna top, ostale onako prosjek. Solidan album sve u svemu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nema ko da me probije, a prošla povorka ponosa.harden je napisao/la:Idi slobodno snimi nesto i uzmi kes. Ko jos ne bi volio uzeti pola miliona a da se ne oznoji, jelTonySosa je napisao/la:Prodaju muda pod bubrege, bolji glas ja imam od njih.
Ima Besko.TonySosa je napisao/la: Nema ko da me probije, a prošla povorka ponosa.
https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/ta ... /190909038
LIMENKA, LIMENKA PA JESTE VI NORMALNI????????
Pa bog te **** to smeće nije u top 10 u Centru Tuzle a na svijetu.
Pa bog te **** to smeće nije u top 10 u Centru Tuzle a na svijetu.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 09 sep 2019, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/ta ... /190909038
samo sezam omega i play mogu proći, srebrenik ima bolje cevape neg limenka i sarajka
Zlaja, Taverna, Makedonka, Mejdan Kod Nurije, Play, Sarajka, Sezam bilo koji, Zlatnik, Behar.Varg je napisao/la:Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/ta ... /190909038
samo sezam omega i play mogu proći, srebrenik ima bolje cevape neg limenka i sarajka
U Limenci ispeku ćevape i ostave sa strane i samo štancaju.
Kako prepoznati seljaka: jede ćevape u Limenci
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 09 sep 2019, 15:26, ukupno mijenjano 3 puta.
Nullius in verba
Meni u Sezamu bolji nego u Sarajci, možda i najbolji u Tuzli, a nema ih nikako.Heller je napisao/la:https://www.klix.ba/lifestyle/gastro/ta ... /190909038
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ima li gužve u tim tuzlanskim čevabdžinicama, kao recimo u ovim nekim sarajevskim? Jbo ćevap ako ti neko sjedi na leđima i konobaru piše na čelu brzo jedi i mrš.
Mislim da je to modus operandi Limenke. Jedi i razguli, još napeku 500 ćevapa i stave ih u šerpu i onda ti za 30 sekundi ćevape donesusljivo je napisao/la:Ima li gužve u tim tuzlanskim čevabdžinicama, kao recimo u ovim nekim sarajevskim? Jbo ćevap ako ti neko sjedi na leđima i konobaru piše na čelu brzo jedi i mrš.
Nullius in verba
OCI ZELENE LEDENE SU KAO UNAA
- Fantasista
- Kontakt:
Limenka najveći keš uzima. Svi sa panonskog idu kod njih da jedu. Puno k'o šibica tokom ljeta.
U Sezamu na Korzu uvijek ima mjesta. Sarajka isto često ima mjesta, Limenka je definitivno najpunija, posebno ljeti. Kod njih se možda isplati doći van sezone i to nekad poslijepodne, ili navečer, kad nema nikog.sljivo je napisao/la:Ima li gužve u tim tuzlanskim čevabdžinicama, kao recimo u ovim nekim sarajevskim? Jbo ćevap ako ti neko sjedi na leđima i konobaru piše na čelu brzo jedi i mrš.
Čitam ove komentare na članku, je l' stvarno ljudi tamo toliko hejtaju Zmaja na stanici? Meni je on odličan, i usluga, i ukus.
Ja volim ici u cevabdzinice samo kad trebam kuci ubrzo pa da jedem i ne mislim sta cu kod kuce. Ne volim kad mu se uvuce u garderobu onaj miris 
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
I meni su normala, pogotovo je dobro što je prostrano. Doduše malo konobari i posluga galami, kao da je vašar, al eto to je cijena toga što dobro rade. I što je upadljivo kod njih rijetko kad dođe manje ćevapa, uvijek je to preko. Nekoliko puta sam uzimo desetke, i ono dođe ti 13, 14 ćevapa. U nekim ćevabdžinicama zna biti 8, 9, kad naručiš za ponijet, i to ne da je jedan slučaj.Aerials je napisao/la: Čitam ove komentare na članku, je l' stvarno ljudi tamo toliko hejtaju Zmaja na stanici? Meni je on odličan, i usluga, i ukus.
Dobra mu je ova 99.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma meni su oni vjerovatno najbolji koje sam u Sarajevu jela, nek' priča ko šta hoće.sljivo je napisao/la: I meni su normala, pogotovo je dobro što je prostrano. Doduše malo konobari i posluga galami, kao da je vašar, al eto to je cijena toga što dobro rade. I što je upadljivo kod njih rijetko kad dođe manje ćevapa, uvijek je to preko. Nekoliko puta sam uzimo desetke, i ono dođe ti 13, 14 ćevapa. U nekim ćevabdžinicama zna biti 8, 9, kad naručiš za ponijet, i to ne da je jedan slučaj.
Al' eto baksuz sam, nikad se meni lično nije desilo da donesu više, zato jesu donosili ljudima s kojim jedem.
Pa i jesu najbolji ćevapi u Zmaju, samo su radnici malo pomutavi. Moraš im triput reći da ti donesu čašu vode, a nekad i pomiješaju narudžbe pa umjesto ćevapa sa lukom donesu ti sa kajmakom.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.