Traktat o upravljanju

Mislite da možete bolje? Izvrstan ste poznavalac situacije u bh. sportu, ali niko, pa čak ni SportSport.ba ne želi da objavi vaš stav? Ovo je vaša rubrika.
tik-tak
Kontakt:

Traktat o upravljanju

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 21:12

Nabasah na ove kolumne pa reko da napisem i ja jednu.
Moja kolumna je,kako joj i ime samo kaze rasprava,o upravljanju u drustvu.Vidimo da nam kompletnu drzavu vode ljudi stariji,da nam igraju istrosene dede,da na forumu postoji jak klan starih koje ja nazivam"prdonjama".Upravo te prdonje stare kroje politiku ovog foruma tu prvenstveno mislim na Noname koji je uspio da privuce mladje snage i da manipulise njima tipa Monolog,dubrava itd..Na ovom primjeru sa naseg foruma mozemo razumjeti zasto je stanje u ovoj nasoj Bosni,jadno i cemerno.;a ove se nikako ne odnosi na hercegovinu ,posto su hrvati puno pametniji od nas Bosnjaka ili ti Bosanaca i oni su odavno uklonili stare(citaj dalje prdonje)i oni im ne kroje sudbinu kao nama.Zato mladez Bosne treba da ustane na noge da skine starce sa svih pozicija jer ce nam se desiti katastrofa u svim segmentima kao sto se desila srbima prije nekoliko godina.

i za kraj najveci problem bosanskog drustva i sporta su starci tj.prdonje
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

tik-tak
Kontakt:

Re: Traktat o upravljanju

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 21:15

zaboravih dodati da se niko ne osjeca uvrjedjenim ;)

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2010, 21:22

druze ides li ti na Ekonomski fax ili si isao??
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 nov 2010, 21:26

Stvarno bezimeni stidi se svoje velicine. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2010, 21:28

sto meni ne odgovara?? :D :D
Can i have yours?

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 21:46

fanatic1991 je napisao/la:druze ides li ti na Ekonomski fax ili si isao??
znanje je jace od iskustva
ako mislis na profu koji stalno to ponavlja :D

a nisam iso

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 11 nov 2010, 21:49

Ne mogu da vjerujem :mrgreen:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 11 nov 2010, 21:54

tik-tak je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:druze ides li ti na Ekonomski fax ili si isao??
znanje je jace od iskustva
ako mislis na profu koji stalno to ponavlja :D

a nisam iso
ma pitao sam te zato sto ja idem na ekonomski fax pa stalno spominju djelo traktat o upravljanju...koji je napisan u 17 vijeklu pa sam pomislio..... :mrgreen: :mrgreen:
Can i have yours?

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 11 nov 2010, 23:49

postoji dosta traktata to su u stvari rasprave ;)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 nov 2010, 11:07

E ova omladina se stalno nešto buni.

Ne bih da te vrijeđam, ni tebe ni bilo koga drugog, pa stoga ne mogu kvalitetno da odgovorim na ove tvoje nesuvisle komentare. Ali, mislim da ti, kao neko ko na ovom forumu nije sastavio 2 tupave rečenice (vjerovatno to nisi u stanju uraditi) uopšte ne zaslužuješ da budeš predmet rasprave.

Ja imam 33 godine, za tvoju informaciju. I da, ja u svom životu nešto stvarno vodim a neko mi dobro plaća da to radim. Moglo bi se pretpostaviti da je to iz razloga što to dobro radim, jer da je suprotno, niti bih to vodio niti bi me neko za to plaćao. Dakle, vrijediš onoliko koliko je neko spreman da te plati za tvoje usluge a ne onoliko koliko ti misliš da vrijediš.

Ako imaš neke konkretne primjedbe na mene, bujrum podastrijeti citate, isto kao što sam ja uradio za tebe. Jer, znaš, djela govore više od riječi.

Budi pozdravljen.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 12 nov 2010, 17:57

NoName je napisao/la:E ova omladina se stalno nešto buni.

Ne bih da te vrijeđam, ni tebe ni bilo koga drugog, pa stoga ne mogu kvalitetno da odgovorim na ove tvoje nesuvisle komentare. Ali, mislim da ti, kao neko ko na ovom forumu nije sastavio 2 tupave rečenice (vjerovatno to nisi u stanju uraditi) uopšte ne zaslužuješ da budeš predmet rasprave.

Ja imam 33 godine, za tvoju informaciju. I da, ja u svom životu nešto stvarno vodim a neko mi dobro plaća da to radim. Moglo bi se pretpostaviti da je to iz razloga što to dobro radim, jer da je suprotno, niti bih to vodio niti bi me neko za to plaćao. Dakle, vrijediš onoliko koliko je neko spreman da te plati za tvoje usluge a ne onoliko koliko ti misliš da vrijediš.

Ako imaš neke konkretne primjedbe na mene, bujrum podastrijeti citate, isto kao što sam ja uradio za tebe. Jer, znaš, djela govore više od riječi.

Budi pozdravljen.
kakve gluposti zboris covjece,neces vrjedjati a u drugoj govoris da sam tupav
imas 33 god i radis sta radis kad visis na forumu vazdan
ti LAZES
lijecis komplekse prdavosti na forumu

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 12 nov 2010, 18:06

NoName, što jest jest, prešao si odavno granicu(e), manipuliraš nad nevinom dječicom (čak i nadamnom :lol: ). Jednostavno si van svih normi. Tako star, a već laže :lol:

Inače, tik -tače, što se tiče kolumne, rijetko koju komentiram, ali tvoja je pisana na zavidnom nivou. Imao sam dojam da čitam Krležu. A nisi ni od Kafke daleko. Imaš potencijala, samo nastavi tako i daleko ćeš dogurati (možda i do Banovića opet, tko zna šta sudbina nosi i kroji :lol: )
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 12 nov 2010, 18:24

dubrava je napisao/la:NoName, što jest jest, prešao si odavno granicu(e), manipuliraš nad nevinom dječicom (čak i nadamnom :lol: ). Jednostavno si van svih normi. Tako star, a već laže :lol:

Inače, tik -tače, što se tiče kolumne, rijetko koju komentiram, ali tvoja je pisana na zavidnom nivou. Imao sam dojam da čitam Krležu. A nisi ni od Kafke daleko. Imaš potencijala, samo nastavi tako i daleko ćeš dogurati (možda i do Banovića opet, tko zna šta sudbina nosi i kroji :lol: )
smajli koji povraca

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2010, 00:12

tik-tak je napisao/la:kakve gluposti zboris covjece,neces vrjedjati a u drugoj govoris da sam tupav
ti LAZES
Toliko sam sposoban da posao mogu završiti za 3 sata a ostalih 5 koristim da manipuliram ovdje. Rekao sam da nisi sastavio 2 tupave rečenice, a to što ti to nisi razumio kvalitetno upravo govori u prilog tvojoj tvrdnji. To što kažeš da lažem, to nije istina, mislim kakav bi to bio forum na kome bi se iznosile laži, to nema smisla, jel tako? :lol:

Kompleks prdavosti nemam, ja prdim kao slobodan čovjek, koliko znam još uvijek nije zakonom zabranjeno da se prdi. A obzirom da sam se, što bi ona jedna rekla, maloprije graha nakrhao, upravo sam ti poslao jedan prdac na PP pa bujrum. Nisam htio ovdje da ti ne usmrdim ovu sjajnu kolumnu.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2010, 09:27

Šega, šala, pošalica... :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 13 nov 2010, 09:33

NoName je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:kakve gluposti zboris covjece,neces vrjedjati a u drugoj govoris da sam tupav
ti LAZES
Toliko sam sposoban da posao mogu završiti za 3 sata a ostalih 5 koristim da manipuliram ovdje. Rekao sam da nisi sastavio 2 tupave rečenice, a to što ti to nisi razumio kvalitetno upravo govori u prilog tvojoj tvrdnji. To što kažeš da lažem, to nije istina, mislim kakav bi to bio forum na kome bi se iznosile laži, to nema smisla, jel tako? :lol:

Kompleks prdavosti nemam, ja prdim kao slobodan čovjek, koliko znam još uvijek nije zakonom zabranjeno da se prdi. A obzirom da sam se, što bi ona jedna rekla, maloprije graha nakrhao, upravo sam ti poslao jedan prdac na PP pa bujrum. Nisam htio ovdje da ti ne usmrdim ovu sjajnu kolumnu.
NoName imas moju potpunu podrsku.Onaj balonja se digo bez i kakvih razumnih i čvrstih argumenata.Logicno je da će iskusniji(ne prdonje)imati glavnu rijec u drustvu(ne manipulisati).Ti si po meni najbolji forumas uz Monologa i Devila,i ako ste vi prdonje,ja bih rado bio prdonja. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2010, 13:12

Evo vidiš, i ovog' gore je zaveo :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 nov 2010, 13:20

:lol: :lol: :lol: :? :lol: :lol: 8-) Igre bez granica... ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Čak Noris

Post Postao/la Čak Noris » 13 nov 2010, 20:12

Virtu4l je napisao/la:Evo vidiš, i ovog' gore je zaveo :mrgreen:
Zavedem ti... :mrgreen:

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 13 nov 2010, 23:58

Čak Noris je napisao/la:
NoName je napisao/la:
ti LAZES

NoName imas moju potpunu podrsku.Onaj balonja se digo bez i kakvih razumnih i čvrstih argumenata.Logicno je da će iskusniji(ne prdonje)imati glavnu rijec u drustvu(ne manipulisati).Ti si po meni najbolji forumas uz Monologa i Devila,i ako ste vi prdonje,ja bih rado bio prdonja. ;)
CAK NORIS PO STRUCNOJ TERMINOLOGIJI TI SI GUTAC PRDEZA

Odgovori

Natrag na “Kolumne čitalaca”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.