Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
RIP
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Onoj Mlinarević sve na svijetu smeta, ona ujutro kad ustane yebe sve od reda nebesima što se probudila
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neko vjeruje da je Bog glavni, neko da je priroda. U suštini to ti je haman jedno te isto, al kako god okreneš zakoni prirode ili Božiji su u totalnoj suprotnosti od ovog sranja.ItsRamiz je napisao/la:Cek ima li iko ovdje da smatra da je to normalno?
Ili ih branite da bi isli u kontru vjeri ili ste jedni od njih?
Tako da jedino preostaje da su jedni od njih.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
200k pregleda, pjesma izašla prije 6 godina
500k, izašla prije par sati
Da je ostao sa Kontrom, Frenkiem i tom ekipom bio bi niko i ništa u odnosu na ovo što je sada jer ono, koga boli kuratz za tematikom 'kritika društva'?
Daj mi nešto što ne moram ni razumjeti samo da me 'vozi', što kae onaj što pravi obroke od jednog dolara
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ustaneš sam po vodu, svakako im stoje nasute čaše na onom pultu unutra.TonySosa je napisao/la:Pa i jesu najbolji ćevapi u Zmaju, samo su radnici malo pomutavi. Moraš im triput reći da ti donesu čašu vode, a nekad i pomiješaju narudžbe pa umjesto ćevapa sa lukom donesu ti sa kajmakom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Smijesno mi je kako ga ljudi napadaju 'jer se prodao', ne eto trebao je ostati zivjeti ko sirotinja spram ovog sto danas imaJack je napisao/la:
200k pregleda, pjesma izašla prije 6 godina
500k, izašla prije par sati
Da je ostao sa Kontrom, Frenkiem i tom ekipom bio bi niko i ništa u odnosu na ovo što je sada jer ono, koga boli kuratz za tematikom 'kritika društva'?
Daj mi nešto što ne moram ni razumjeti samo da me 'vozi', što kae onaj što pravi obroke od jednog dolara
Ove pjesme gdje je sam su mu dosta losije, 99 je daleko najbolja od tih.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne mogu da vjerujem znaci, sve kontam izbacit ce da je patka ili nesto...Puma je napisao/la:RIP![]()
pocivaj u miru legendo!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Barbarossa
- Kontakt:
hoćemol prognoze za subotuOsim13 je napisao/la:Samo Beskov imenjak
Liverpool - Castle 6 - 1
Norwich - City 1 - 1
i Tottenhem gubi ja se duboko nadam
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Znači jedeš s trebama koje izgledaju bolje od tebeAerials je napisao/la:Ma meni su oni vjerovatno najbolji koje sam u Sarajevu jela, nek' priča ko šta hoće.sljivo je napisao/la: I meni su normala, pogotovo je dobro što je prostrano. Doduše malo konobari i posluga galami, kao da je vašar, al eto to je cijena toga što dobro rade. I što je upadljivo kod njih rijetko kad dođe manje ćevapa, uvijek je to preko. Nekoliko puta sam uzimo desetke, i ono dođe ti 13, 14 ćevapa. U nekim ćevabdžinicama zna biti 8, 9, kad naručiš za ponijet, i to ne da je jedan slučaj.Baš su nekakvi sočni, nisu prepečeni, odlični.
![]()
Al' eto baksuz sam, nikad se meni lično nije desilo da donesu više, zato jesu donosili ljudima s kojim jedem.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
coby bi prezivio ovo
coby>gru and its not even close
coby>gru and its not even close
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Eh pa mogao sam onda ući i ćevape pripremiti.Aerials je napisao/la:Ustaneš sam po vodu, svakako im stoje nasute čaše na onom pultu unutra.TonySosa je napisao/la:Pa i jesu najbolji ćevapi u Zmaju, samo su radnici malo pomutavi. Moraš im triput reći da ti donesu čašu vode, a nekad i pomiješaju narudžbe pa umjesto ćevapa sa lukom donesu ti sa kajmakom.
Remember, remember the 5th of November.
Meso samljetTonySosa je napisao/la:Eh pa mogao sam onda ući i ćevape pripremiti.Aerials je napisao/la:Ustaneš sam po vodu, svakako im stoje nasute čaše na onom pultu unutra.TonySosa je napisao/la:Pa i jesu najbolji ćevapi u Zmaju, samo su radnici malo pomutavi. Moraš im triput reći da ti donesu čašu vode, a nekad i pomiješaju narudžbe pa umjesto ćevapa sa lukom donesu ti sa kajmakom.
Nullius in verba
Zmaj u Hrasnom mi je puno bolji. Kad god sam sa stanice narucio ni na sta nalik, mozda se promjenilo u medjuvremenu. A inace Besko i Nune su top, puno bolji od Zelje i slicnih.
U Limenci jeo jednom u prolazu, meso je okej bilo al zato somun si mogao cijedit koliko je masan i natopljen bio.
U Limenci jeo jednom u prolazu, meso je okej bilo al zato somun si mogao cijedit koliko je masan i natopljen bio.
Nema cevapa do Sejinih.
A eto, meni onaj na stanici bolji.cala je napisao/la:Zmaj u Hrasnom mi je puno bolji. Kad god sam sa stanice narucio ni na sta nalik, mozda se promjenilo u medjuvremenu. A inace Besko i Nune su top, puno bolji od Zelje i slicnih.
U Tuzli ti generalno serviraju svi sa poljevom, tako da ako budeš išao gdje, naglasi da hoćeš reš. Taj poljev je nekad bio bolji, sad isto k'o da vodom poliju lepinu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
LFC - Newcastle 3:0Barbarossa je napisao/la:hoćemol prognoze za subotuOsim13 je napisao/la:Samo Beskov imenjak
Liverpool - Castle 6 - 1
Norwich - City 1 - 1
i Tottenhem gubi ja se duboko nadam
Norwich - City 3:1 Pukki Temajlo hetrik
Onaj živući mejt Špirić kad krepa i kad ga u zemlju spuste će i dalje biti na budžetu
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jala i Buba dobili TV kanal, Imperia na Moja Tv 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.