Automobili, motori...

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Vozim...

Dizel
83
60%
Benzin
29
21%
Plin
4
3%
Hibrid
1
1%
Elektro vozilo
1
1%
ništa ne vozim :(
20
14%

Ukupno glasova: 138

SMR187
Kontakt:

Re: Automobili, motori...

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 09:45

Nadam se da je tako. Kompletan poso mi se vrti oko te vozacke, pa nadat je se da ce doc 50ka
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 09 sep 2019, 09:51

SMR187 je napisao/la:Nadam se da je tako. Kompletan poso mi se vrti oko te vozacke, pa nadat je se da ce doc 50ka
A brate ima neko u familiji da je položio, a ne vozi. Počastiš malo, platiš osnovu kazne, i eto ga. :D
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 10:03

Tesnjak1991 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Nadam se da je tako. Kompletan poso mi se vrti oko te vozacke, pa nadat je se da ce doc 50ka
A brate ima neko u familiji da je položio, a ne vozi. Počastiš malo, platiš osnovu kazne, i eto ga. :D
Ima samo mater, ali njoj je istekla vozacka. Sad ne znam hoce li bit problem ako danas produzi vozacku, pa da se preda. Tj. hoce li skontat da je vozacka bila istekla u trenutku kad sam slikan :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2019, 10:04

SMR187 je napisao/la:Ako je neko upoznat.. kakve su sanse da se na sudu u TK izvuces od kazne od radara :D tj. da se izbjegne gubljenje vozacke, hebes kaznu
Ako ti treba za posao nece ti uzet vozacku. Makar ja znam takvih slucajeva, a nazalost ne znam detalje jel ima neki fazon preko kojeg su to izganjali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 10:11

Madal je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Ako je neko upoznat.. kakve su sanse da se na sudu u TK izvuces od kazne od radara :D tj. da se izbjegne gubljenje vozacke, hebes kaznu
Ako ti treba za posao nece ti uzet vozacku. Makar ja znam takvih slucajeva, a nazalost ne znam detalje jel ima neki fazon preko kojeg su to izganjali.
Mog amidzu su presretaci slikali u distriktu. On se zalio na kaznu, isao na sud i nekako ih namolio da samo plati punu kaznu, a da mu ne uzmu vozacku
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 09 sep 2019, 10:14

Al ga baš seru s ovim prekoračenjem brzine i kaznama. Plus 21 i ode vozačka, a ograničenja iz Jugoslavije...

I ja budala, nešto kontam sljedeće auto koje budem uzimo 250+ ks da ima. Ma i ovo ću prodat, Jugu ću vozat.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2019, 10:19

dijabola je napisao/la:Al ga baš seru s ovim prekoračenjem brzine i kaznama. Plus 21 i ode vozačka, a ograničenja iz Jugoslavije...

I ja budala, nešto kontam sljedeće auto koje budem uzimo 250+ ks da ima. Ma i ovo ću prodat, Jugu ću vozat.
Bas tako, trebaju se postovati ogranicenja ali ne mozes 20-30godina imati ista ogranicenja na na putevima a automobili toliko napredovali. Pa sigurnije je neki novi auto voziti 100km/h nego golfa2 na istom putu 60km/h.
Zato blicam 5km nakon sto vidim radar.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 11:01

Pa isto tako ovdje gdje su slikavali jutros.. put odlican, sirok, nema niti jedne kuce ili zgrade.. lijevo suma, desno njiva.. ogranicenje 50..

A zbog toga nisam nimalo optimistican po pitanju toga da li su oklijevali sa slikavanjem, jer tu mozes s radarom stati samo s ciljem da nekome uzmes vozacku.. kakva kontrola i qrcevi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 09 sep 2019, 11:26

Ako ti je prvi prekršaj idi na sud i vjerovatno će ti oprostiti.

To da ti treba za posao ne prolazi, možda popuste ali teško. Mog komšiju skinuli i oduzeli vozačku a lik kamion po evropi vozi. Lagano bez vozačke prošao pola evrope :mrgreen:

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 11:28

Imam dvije kazne od radara al one minimalne, ovo je prva za vozacke, ako dodje naravno. Sto se ostalog tice, nisam nikad bio kaznjen ni za pojas, opremu, pa ni ono P dok sam morao nositi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 09 sep 2019, 12:06

SMR187 je napisao/la:
Ima samo mater, ali njoj je istekla vozacka. Sad ne znam hoce li bit problem ako danas produzi vozacku, pa da se preda. Tj. hoce li skontat da je vozacka bila istekla u trenutku kad sam slikan :D
Ma ne mora bit najuža porodica, odnosno ne mora uopće porodica bit. Moraš valjda imat nekog ko bi se žrtvovao eventualno mjesec dana. :D
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 09 sep 2019, 14:15

SMR187 je napisao/la:
Nema to veze, samo kad dodje prijavi da je ona vozila pa ce joj opet doci da preda vozacku, uglavnom i za to treba vremena tako da polako
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 15:32

Top. Hvala momci :thumbup: do tad se nadam da nece nista ni doc :D
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 sep 2019, 16:09

[img]https://ibb.co/86Sn4W5
[img]https://ibb.co/Lrb5hBW

Momci..maloprije krenuo s autom i kad dam kontakt izbaci mi ovo sa slika. Prije mi nije izbacivalo ovo. Prvo izbaci ovo s prve slike ( ova 1000 ispod sata) pa onda izbaci ovo s druge slike ( ovo 73). Zna li neko o cemu je rijec?

Btw samo kopirajte linkove slika, nece da mi ucita ovdje..

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 09 sep 2019, 20:26

Belmin6 je napisao/la:[img]https://ibb.co/86Sn4W5
[img]https://ibb.co/Lrb5hBW

Momci..maloprije krenuo s autom i kad dam kontakt izbaci mi ovo sa slika. Prije mi nije izbacivalo ovo. Prvo izbaci ovo s prve slike ( ova 1000 ispod sata) pa onda izbaci ovo s druge slike ( ovo 73). Zna li neko o cemu je rijec?

Btw samo kopirajte linkove slika, nece da mi ucita ovdje..
Podsjetnik za redovan servis. Moras ga raditi za 1000km ili 73 dana. To je podsjetnik, ako si u medjuvremenu radio servis, odes nekome samo da ti ponisti to
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 sep 2019, 23:10

Mini Cooper 1.6 2004 66kw ili Swift 1.3 2005 67kw?

treba mi auto za neke kombo voznje.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 sep 2019, 09:00

Ako vec oces bezinca manjih dimenzija, zasto ne bi uzeo npr. super provjerenu Corsu 1.4 (90 konja), koja je generalno izdrzljvija za nase uvjete te jeftinija za odrzavati. Sad, bolji izbor ti je onaj motor sa lancem twinport ecotec koji se proizvodio od 2003. Motor ecotec Z14XE imao je remen koji se mijenja svakih 90 000 km.

Da zelis nesto novije imao bih prijedlog za kvalitetnog Minija ali ovako ti je pomenuta Corsa itekako isplatljivija.

Gledjuci validne statistike, Corsa je zadnjih 15-ak godina top 5 najprodavanijih automobila u Evropi.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 12 sep 2019, 10:09

StrikeWarzone je napisao/la:Sta mislite o SONAX proizvodima ? Konkretno o ovom za krpljenje sitnih ostecenja na crijevima i hladnjaku, kosta par KM ?
@Asteriks.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 12 sep 2019, 10:25

Zavisi, crijeva trpe opterećenje tecnosti topline od cca 90 stepeni. Najbolje je uzeti nove gumistucne. Koliko sam shvatio to je tecnost za primjenu iznutra, znaci sipa se u posudu tekucine i dovoljno ti je 70 ml na nekih 4-5 l.

Sad, moguće da se pomenuti proizvod pokazao al generalno ostecenja hladnjaka je potrebno pravilno sanirati.

Imas ti recemo dosta verzija kvalitetne diht mase/paste. Istu sam stavljao oko senzora (naravno ne te marke) pritiska ulja kako ne bi morao busiti novu rupu, obzirom da je navoj proklizao. Drzi vec par godina.
In the midst of chaos, there is also opportunity.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 12 sep 2019, 10:45

Asteriks je napisao/la:Zavisi, crijeva trpe opterećenje tecnosti topline od cca 90 stepeni. Najbolje je uzeti nove gumistucne.

Sad, moguće da se pomenuti proizvod pokazao al generalno ostecenja hladnjaka je potrebno pravilno sanirati.

Imas ti recemo dosta verzija kvalitetne diht mase/paste. Istu sam stavljao oko senzora (naravno ne te marke) pritiska ulja kako ne bi morao busiti novu rupu, obzirom da je navoj proklizao. Drzi vec par godina.
Konkretno je u pitanju jedan manji kvar proslini par kapi permanta, nije vidljivo okom ali se moze opipat prstima da slini a i ispod tpg mjesta cesto bude manja mrlja na podu pa me zanima tvoje misljenje da li bi to sredatvo moglo zatvorit to ili preporucujes promjenu crijeva ?
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], lol89 i 6 gostiju.