Nisu dobili, već su ga stvorili.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jala i Buba dobili TV kanal, Imperia na Moja Tv
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- BosniaBoston
- Kontakt:
Redovno stajaliste kad se ide da gleda repkaEpidaurus je napisao/la:Nema cevapa do Sejinih.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Prisjeli su tiBosniaBoston je napisao/la:Redovno stajaliste kad se ide da gleda repkaEpidaurus je napisao/la:Nema cevapa do Sejinih.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- ASD
- Kontakt:
Kakav naklon do poda?? Koju on moralnu vrijednost promovise? Bitnija smrdljiva kosarka od zenw koja ga nosila 9 mjeseci, rodila uz teske muke, odgojila. I njemu sad naklon do poda? Pfff.. nije ni cudo sto nam se zemlja trese
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 09 sep 2019, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
I eno ga, znao sam. Više raje (djece) na druženju sa Jalom na Skenderiji (koje je jučer najavio jednim storyjem) nego na povorci koju su organizovali godinu dana. 
ImperiaTV top, ne gasim.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakve babukeharden je napisao/la:ImperiaTV top, ne gasim.
Evo na Skenderiji dijele albume djaba i jos neke stvari majice i tako to, red je do OHRa
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ljudi su doktorirali marketing i psihologiju potrosaca.
#Punoljetstvo
Čeka se sad taj Bubarin solo album, trebao bi u novembru. Između možda i Maya. 
Kelja ima više nego derpaša? Šokantno.Finn je napisao/la:I eno ga, znao sam. Više raje (djece) na druženju sa Jalom na Skenderiji (koje je jučer najavio jednim storyjem) nego na povorci koju su organizovali godinu dana.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Bil ko bio ljubozan da mi objasni šta to pjevaju buba koreli i jala brat, ono da ih nerazumijem, to je fakt.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Poslušajte samo taj virtuozni glas.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ja sam danas jednu spasio djevojku od silovanja.Captain4 je napisao/la:Kakvi ste vi sa samodisciplinom?
Samokontrolom.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Popio sam samo 6 piva, bacio ga 5 puta. Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem.Captain4 je napisao/la:Kakvi ste vi sa samodisciplinom?
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.