Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

DrFilgud
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la DrFilgud » 10 sep 2019, 11:04

Nakbezbolnije bi bilo sada postaviti Rahimica kao VD selektora, do kraja kvalifikacija.
Prije Armenije su sanse bile 10%, sada su 1%. Ispipati koliko i sta Rahimic moze, ako se ispostavi da ima damar, mogu ga i ostaviti.
To ce se vidjeti u 4 tekme, ako to nije to, nekada u januaru imenovati novog selektora.
Mislim da je faktor sok terapije snazniji ako nema puno vremena za upoznavanje, sjaranjivanje, mahalanje...
Selektor preuzme ekipu, jedno okupljanje i u glavu, baraz.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 sep 2019, 11:22

Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 sep 2019, 11:31

rishovski je napisao/la:Ma ovaj savez je nakaradan,sad ce na kraju ispasti da su molili Zutog da ostane do kraja kvalifikacija... i zato vjerujem da ce i ostati...
Tesko, Prosinecki je ipak pokazao da je dingospo, uprkos manama.
Ne vjerujem da ce ostati da statira 2 mjeseca bezveze.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 11:37

Nama treba neko iz vana da sredi ove nase balerine.

Recimo Robi. :rol:
Gospodin. Ajj :bow:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Yanichar
Kontakt:

Post Postao/la Yanichar » 10 sep 2019, 11:42

Ciro objasnio!

"Koga vidite kao nasljednika ako ode Prosinečki?

“Begića. Predsjednika, Dinu Begića. Dino Begić neka preuzme ekipu, jer je puno grešaka napravio pa neka sada napravi još jednu”, kazao je Blažević.

Šta želite reći?

“Da se nije reprezentacija vodila u vitalnom dijelu kako treba. Ja da sam dao njima da se petljaju nikad ne bih ništa napravio. Onda kad su se počeli petljati sa strane, Portugal me zaj*ebao na jedan način nešportski. Ja sam imao privilegiju da sam vodio jednu toliko nadarenu momčad. Toliko smo nadareni da nismo smjeli ostati nezapamćeni”, objasnio je Blažević i kazao:

“On ne može izbjeći tu odgovornost. On je jedan divan čovjek kojeg sam ikako koristio i onda je dobio funkciju pa se počeo praviti kako mu je funkcija pamet dala i prebacila ga pamet”."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 sep 2019, 11:51

Nala dijagonala za selektora
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 sep 2019, 12:02

Zlatan Nalic - tražili se Skandi pristup , da probamo.
Samo Safet ne, zašto njemu licenca nije oduzeta ? (BiH - Nigerija ) :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
tz tz tz tz tz tz

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2019, 12:03

Safet susic , zlatan nalic, vinko :rol: :rol: :urnebes: kakav cirkus , najsmjesnija reprezentacija na cijelom svijetu...sa ovim savezom, bh ce samo tonuti i tonuti i tonuti.... kancer se mora odstranit a to su ovi iz saveza koji su sada vec usrali 3 kvalifikacije, koji nikad lopte Sutnuli nisu, koji nista ne rade ni za premijer ligu, itd itd da sad ne nabrajam Jos milion stvari jer zna se da ne rade nista i da neznaju nista. . BOJKOT #PRAZNOBILINO
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 sep 2019, 12:05

bhfanatic14 je napisao/la:Safet susic , zlatan nalic, vinko :rol: :rol: :urnebes: kakav cirkus , najsmjesnija reprezentacija na cijelom svijetu...sa ovim savezom, bh ce samo tonuti i tonuti i tonuti.... kancer se mora odstranit a to su ovi iz saveza koji su sada vec usrali 3 kvalifikacije, koji nikad lopte Sutnuli nisu, koji nista ne rade ni za premijer ligu, itd itd da sad ne nabrajam Jos milion stvari jer zna se da ne rade nista i da neznaju nista. . BOJKOT #PRAZNOBILINO
Štaš ti bojkotovat jadan i ne bio, idi čisti klozete i šuti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 10 sep 2019, 12:06

Ćiro stari je. bivjetar i mutikaša je bio savršen. Samo takvi kod nas mogu napraviti rezultat.
Kad se sjetim s kakvim je poluigračima na nekim pozicijama i u kakvoj grupi izborio drugo mjesto, pa to je nevjerovatno
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 sep 2019, 12:07

Mi uvijek spominjemo da nam treba neko ko će glumiti nekog autoriteta, nego ko će da motiviše ekipu i slično. Ja se baš i ne bih s tim složio. Nama treba neko ko će, napokon, da postavi pravu taktiku, ko zna da formacija nije šifra na papiru već nešto vrlo bitno. Nije samo motiviši igrača i eto ga, motivišeš ga i šta onda? On željan igre ali ne zna šta da igra, da trči ko muha bez glave? Malo se previše potencira ta priča. Nema tog trenera koji će biti veliki autoritet Džeki ili Pjaniću i koji njima nešto može zabraniti a i zašto bi to radili.

Treba nam trener koji će cijelu igru da podredi Pjaniću, koji će pozvati Pjanića i Džeku i pitati ih, koju vi formaciju najviše volite, koji igrači vam trebaju da budete najbolji, bukvalno to nam treba. To radi Juventus, možda ne baš na ova način, ali je sve podredio Pjaniću, bar taj vezni dio. Ne treba se Pjanić podrediti ekipi, u smislu igranja, već ekipa Pjaniću. A, po meni, takav jedan trener je Amar, mislim da on ima znanja i da drži tu motivaciju a i da zna dobru taktiku smisliti. Igrači se motivišu kroz jasne zadatke na terenu, nema tu patriotskih pjesama ili priča ili šta ti već znam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2019, 12:09

Rokoko87 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Safet susic , zlatan nalic, vinko :rol: :rol: :urnebes: kakav cirkus , najsmjesnija reprezentacija na cijelom svijetu...sa ovim savezom, bh ce samo tonuti i tonuti i tonuti.... kancer se mora odstranit a to su ovi iz saveza koji su sada vec usrali 3 kvalifikacije, koji nikad lopte Sutnuli nisu, koji nista ne rade ni za premijer ligu, itd itd da sad ne nabrajam Jos milion stvari jer zna se da ne rade nista i da neznaju nista. . BOJKOT #PRAZNOBILINO
Kakav glupson :rol: lutvo miran budi, uz nogu stoji i tisina. Nismo te nista pitali.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 10 sep 2019, 12:10

Najmanje je ovo do selektora, sa par igrača se treba pozdraviti. Za Armeniju ne treba selektor, protiv Armenije igrači treba da se sastanu, popiju po pivu izađu i dobiju utakmicu. Selektor je tu za velike utakmice gdje treba razradit' taktiku do najsitnijeg detalja, protiv ozbiljnih protivnika koji imaju plan A B C D E... na utakmici i to bez problema mijenjaju. Odbrana nam je truba. Kao ''ekipa'' ne disemo pobjednickim mentalitetom ove kvalifikacije. Lako potcjenjujemo protivnike. Sa par osvježenja, tj. mladih igrača u ekipi bili bi dosta jači. Recimo Bešić je kar*na igrač. Malo proradi u defanzivi, ofanzivno je nula. Višća je igrač koji se ne izgleda ne trudi na ovim malim utakmicama. Po meni svim silama treba ubijedit' Roberta Prosinečkog da ostane na klupi, jer najmanje je ovo do selektra. Robert je profesionalac. A ako ćemo već birati novog Zlatan Nalić, realno čovjek ima fudbalsko znanje, možda i najbolja opcija jer zna ujediniti ekipu, napraviti od ekipe da dišu kao jedan, da se svako za svakoga bori i da izgaraju na terenu. Što se tiče defanzive tu je izuzetno dobar taktičar, a to nam je očigledno ahilova peta. Po meni najrealnije rješenje.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 sep 2019, 12:11

Nije nama selektor problem nego hadalji igraci.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 12:13

Rokoko87 je napisao/la:
Ma 'ajde. :bih:
bhfanatic14
Post04 jan 2018, 09:47

E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama

Biće Željo opet Šampion!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 10 sep 2019, 12:17

mohikanac12 je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:
bhfanatic14

E ovako da sve sumiramo i da zavrsimo sve diskusije jer istina je samo jedna. Dakle oko 10anketa sam do sada zapazio, svih 10 anketa je pobjedio Robert Prosinecki! I to sve glatko Bez i jedne mrlje. Znaci 99% ljudi zeli zutog na klupi, a 1% amku to su ovi zeljini inace nebi nikog bilo ko je za njega. Dakle sve osim izbora roberta danas, donosi jedan veliki skandal i fijasko sa teskim posljedicama
Pa normalno meksikanac necu bit za amku lutva koji je dobio 9 odbijenica Po austrijskim trecim ligama...koji samo sejlu moze vodit preko starca i zato sto su mu duzni repe...robert je pokazo da nezna i zato ide, bio je sluga samo steta za njega kao sportistu i covjeka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 sep 2019, 12:18

Rokoko87 je napisao/la:
bhfanatic14

Auuu :rol: vidi ti fanatica :rol:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 10 sep 2019, 12:23

Zar i Amar lupa Šejlu, moj Zika...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 sep 2019, 12:31

bhfanatic14 je napisao/la:
bhfanatic14

Pa normalno meksikanac necu bit za amku lutva koji je dobio 9 odbijenica Po austrijskim trecim ligama...koji samo sejlu moze vodit preko starca i zato sto su mu duzni repe...robert je pokazo da nezna i zato ide, bio je sluga samo steta za njega kao sportistu i covjeka.
Dobro sada, što se uzbudujes. Ispao glupa neznalica, prosuo se ko repka u Jerevanu, pa sta.

Samo ti nas savjetuj sta je najbolje. :bih:

Biće Željo opet Šampion!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Scholl i 25 gostiju.