FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 21:25

Buddy je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise :roll:

Zanimljivo 2-3 navijaca su pametnije od grupe :roll:

@Buddy

Kad mi kazes zasto te to zanima onda cu odgovoriti
Onako, vidim drama ga gotivite, a nije neke ozbiljne promjene napravio.
e pa da ti kažem ali več je rečeno pa smaramo više ali napravio je i radio je da se stanje u klubu popravi ali mu banda ruke svezala odbili su sve soponzore od kluba.Vratio-li raju na stadion nigdje belaja ne prave a vi šta radite vi mislim na Lakaču i slične njemu,imali smo led ekran gledali i počeli ličiti na nešto evropsko ali lopovi zatvorili svaki priliv sredstava u klub i to je polako nestalo,imamo godišnje na kojima bi nam mnogi pozavidjeli i neki evropski timovi,imamo preko 1000 registrovanih članova sa plačenom članarinom,imamo nekog ko poštuje volju navijača i ne dozvoljava da se sa njima postupa kao da su konc logoru mislim na Grbavicu i komfor koji nam nude,ne bi dozvolio ni ovo u Lištici ali ovi što kažu bio u Milanu, znaju pravi navijači upučeni što je bio a vi sad crknite zajedno sa Mirzom od muke,na kraju krajeva mi smo BP,UNFKS;HZ,PITARI a mi to podržavamo a svi članovi uprave koji su podnijeli ostavku su članovi BP-a eto šta mi podržavamo našu volju naš izbor a sad umjesto Blekića mogao je biti MUJO MUJKIĆ svejedno bi imao podršku jer mi imamo plan i cilj koji če se ako Bog da ostvariti jer to je plan koji su iznijeli BP ako ste več toliko pratili to bi trebali znati.Eto šta je uradio Blekić čitaj BP jer on je dio tog i sumnjam da bi mu neko od BP dozvolio da radi a da iste ne upozna sa svime šta radi.I neču vam više objašnjavati još samo da dodam vrijedi pravo dok ste vi toliko protiv njega ne bi vi digli ovoliku hampu da ga-ih se ne bojite, niste vi baš toliko naivni a nešto se previše brinete za nas. :D
Sarajevo ljubavi moja!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 11 nov 2010, 21:26

elSaik je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Onda ga gotivimo samo onako.
Gotiviš ga zato što ti je sa vrha rečeno da ga treba gotiviti. Da vam "grupa" kaže da pojedete ****, pojeli biste bez pogovora. Karakteri bez vlastitog mišljenja i stava kojima bez problema mogu manipulisati polupismeni primati. Ne čudi što je Blekić jedan od vas.
Potpis :!: Ima tu još stvari,ali ne bih da peglam komšinice,neka rade kako misle da je ispravno.
ali nema para,sve se rastalilo....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 nov 2010, 21:27

KARL HAJNC je napisao/la:Možete misliti kad su nam igrači ,,gladni" mi treći na tabeli.....šta bi tek bilo da su,, siti"...........imali bi 10 bodova viška ispred drugoplasiranog tima premijer lige
p.s. ipak je te strašne igrače trebao dovesti u FK SARAJEVO,a zna se ko ih je doveo GOSPODIN ZIJAD BLEKIĆ

:D ponudi im pare igrat ce i u vrbanjusi...ali hajde
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 21:30

HZ1982 je napisao/la:Vjerovatno ce biti ban ali ovo moram reci i unaprijed se izvinjavam moderatorima.

prvo:
Prvi put me stid sto ovakvi ljudi navijaju za sarajevo. A vi istomisljenici BLEKICA kojima samo noge vire iz njegovog rektuma jeste li vi toliko plitki. Sada da ja kazem istinu o Blekicu koji je neke iz mog bliskog okruzenja izradio za certifikate i vjerujte mi da ce zavrsiti kao Mihrija Pelak. Al eto vama to nije ni bitno. Vama je bitno da vam se kaze beri grozdje cupaj travu i vi to i radite.
Ima li koji pametnjakovic da mi kaze sta je trebao Blekic uraditi osim da dovede sponzore da donese novac itd. a on nije ni to uradio. Pa na kraju krajeva kada je Dzek sto ne bude kao NIjaz Gracic i otjera Mirzu i da mu obestecenje i dovede Vahu Halilhodzica sto nije smeker kao Mamic. Sta glumi DZEK nema para da otjera MIrzu eto on mu kriv. Kako ste jadni vi malogradjani. Blekic konta da Sarajevo postoji od kada je on dosao. Covjek koji se stidi svog rahmetli oca. On da nam bude presjednik FUJJJJJJJJJJ.

Mod. izivnite i cao
Cuj Gracic otjerao Mirzu!????!?!? Buhahahahahaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajde strumfic cao! Budi slobodan covjek, odleti u dolinu cupova ;) Opet ponavljam sljedeci put ce vas manje

boliti, imacemo to u vidu kor izbora novog rukovodstva ;)
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 11 nov 2010, 21:33, ukupno mijenjano 2 puta.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 nov 2010, 21:30

kao sto neko rece,jedni brane blekica a jedni mirzu,isto tako jedni vrijedjaju blekica a drug mirzu a kriminalce koji su klub zavili u crno niko i ne spominje i ko god dodje u upravu jadan je taj nakon njih,usanovic je mala maca za njih i bojim se gasenja kluba zbog njihovih dugova

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 21:33

@elSaik

Joj jest mi te zao,posto posljednjih dana ne radi fksinfo samim time propala ti je i najveca zanimacija.A to je citanje naseg foruma.

al brate koliko mozes sra*i,hos tariguz da se obrises :? :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 nov 2010, 21:33

Ma jok, treba mu salveta ;)

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 11 nov 2010, 21:40

sekac je napisao/la:
Buddy je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise :roll:

Zanimljivo 2-3 navijaca su pametnije od grupe :roll:

@Buddy

Kad mi kazes zasto te to zanima onda cu odgovoriti
Onako, vidim drama ga gotivite, a nije neke ozbiljne promjene napravio.
e pa da ti kažem ali več je rečeno pa smaramo više ali napravio je i radio je da se stanje u klubu popravi ali mu banda ruke svezala odbili su sve soponzore od kluba.Vratio-li raju na stadion nigdje belaja ne prave a vi šta radite vi mislim na Lakaču i slične njemu,imali smo led ekran gledali i počeli ličiti na nešto evropsko ali lopovi zatvorili svaki priliv sredstava u klub i to je polako nestalo,imamo godišnje na kojima bi nam mnogi pozavidjeli i neki evropski timovi,imamo preko 1000 registrovanih članova sa plačenom članarinom,imamo nekog ko poštuje volju navijača i ne dozvoljava da se sa njima postupa kao da su konc logoru mislim na Grbavicu i komfor koji nam nude,ne bi dozvolio ni ovo u Lištici ali ovi što kažu bio u Milanu, znaju pravi navijači upučeni što je bio a vi sad crknite zajedno sa Mirzom od muke,na kraju krajeva mi smo BP,UNFKS;HZ,PITARI a mi to podržavamo a svi članovi uprave koji su podnijeli ostavku su članovi BP-a eto šta mi podržavamo našu volju naš izbor a sad umjesto Blekića mogao je biti MUJO MUJKIĆ svejedno bi imao podršku jer mi imamo plan i cilj koji če se ako Bog da ostvariti jer to je plan koji su iznijeli BP ako ste več toliko pratili to bi trebali znati.Eto šta je uradio Blekić čitaj BP jer on je dio tog i sumnjam da bi mu neko od BP dozvolio da radi a da iste ne upozna sa svime šta radi.I neču vam više objašnjavati još samo da dodam vrijedi pravo dok ste vi toliko protiv njega ne bi vi digli ovoliku hampu da ga-ih se ne bojite, niste vi baš toliko naivni a nešto se previše brinete za nas. :D
On da je radio kako treba on bi tu bandu otjero, a to da ste licili na neki evropski tim to samo vi mislite. Za ova navijacka sranja necu o tome da se raspravljam, jer sta god da napisem vi ste uvijek u pravu, vi ste uvijek bajni sjajni itd. A sad Mirzu mrzite i psujete ga a kad je Blekic izjavio da ima njegovu apsolutnu podršku, vama je odjednom bio on super. http://sportsport.ba/bh_fudbalp-43139.htm
To kobajagi strah nas samo cu se nasmijat :D :D
Sretno vam u nastavku

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 21:54

Buddy ima li ijedan moj post koji se odnosi na nk/fk Željezničar nema, jer me ne interesujete ,nisam rekao da se trebate ili da se plašite nas to su tvoje riječi, ali je očito da vas nešto kopka jer previše smarate na temi vezanoj za FK SARAJEVO je li istina ali iskreno!?Mi konačno imamo zajedništvo uprava, navijači, igrači a to nekom ne prija, eto to može da prouzrokuje ljubomoru,strah ili ne znam ti šta već .A sad kad imate ove lopove (naše)to pokušavate iskoristiti i gledate da se to zajedništvo uništi i okalja na bilo koji naćin pa makar i Mirzu podržavali samo nek je protiv onog što može biti dobro za FK SARAJEVO Ne treba nama ta podrška sa vaše strane, vjeruj prije bi pomislili da je Mirza u pravu da se vi niste upetljali ali tek sad kako jedan naš reče vidim da je Blekić-BP u pravu nije to bez veze ima smisla zar ne!? :D
Sarajevo ljubavi moja!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 nov 2010, 22:06

Posljednju platu igrači Sarajeva su primili za mjesec maj. Doduše, dobili su još jednu premiju i to je to. Pa mnogi su bukvalno gladni, eto na šta su doveli Sarajevo. Nazovite Jahovića i Hamzagića i pitajte ih imaju li struje, koliko im je puta gazda prijetio izbacivanjem iz stana. Šćepanović mi u šali kaže da u frižderu ima samo sijalicu, ali to je istina. Igrači Sarajeva igraju na hrenovkama, a to je vjerovatno sportska ishrana. Stanje je alarmantno i to je jedina istina. Međutim, i pored toga ovi momci krvare za dres Sarajeva i oni su pravi heroji. Mjesecima igraju bez marke, a ostavljaju srce na terenu, to se najbolje vidjelo jučer u Širokom. Ponavljam, mogao sam ovo sve iznijeti u javnost prije tri mjeseca jer i tada je situacija bila ista, ali nisam želio zbog dušebrižnika i sada mi je teško što ovo sve govorim jer znam da će se mnogi naslađivati", govori razočarani Varešanović.
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 nov 2010, 22:10

najbolje da vam blekonja ostane predsjednik a varešanović trener od srca vam to želim
FKŽ !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 11 nov 2010, 22:13

TeaM87 je napisao/la:najbolje da vam blekonja ostane predsjednik a varešanović trener od srca vam to želim
Ništa od želje ne mogu skupa. :D jedan če morati otpasti na vašu žalost MIRZA ako Bog da
Sarajevo ljubavi moja!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 11 nov 2010, 22:20

sekac je napisao/la:Buddy ima li ijedan moj post koji se odnosi na nk/fk Željezničar nema, jer me ne interesujete ,nisam rekao da se trebate ili da se plašite nas to su tvoje riječi, ali je očito da vas nešto kopka jer previše smarate na temi vezanoj za FK SARAJEVO je li istina ali iskreno!?Mi konačno imamo zajedništvo uprava, navijači, igrači a to nekom ne prija, eto to može da prouzrokuje ljubomoru,strah ili ne znam ti šta već .A sad kad imate ove lopove (naše)to pokušavate iskoristiti i gledate da se to zajedništvo uništi i okalja na bilo koji naćin pa makar i Mirzu podržavali samo nek je protiv onog što može biti dobro za FK SARAJEVO Ne treba nama ta podrška sa vaše strane, vjeruj prije bi pomislili da je Mirza u pravu da se vi niste upetljali ali tek sad kako jedan naš reče vidim da je Blekić-BP u pravu nije to bez veze ima smisla zar ne!? :D
Nema ja sam pogrijesio, izvini. Da me kopka nesto i ne bas, a to da smaram mozda i da. Ali sad i ti moras priznat da kod nas malo sta da se lose desi, vas 50 ulijece na nasu temu i pocne smarat. Ne znam kako mi mozemo te vase lopove iskoristit !?
Ok necemo se vise mjesati ni podrzavati, barem ja necu. :mrgreen: Ulijetat cu ponekad da podjebajem i to je to :P

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 11 nov 2010, 22:23

Evo tek sam sad procito tekst na naslovnoj, al od maja, ne mogu da vjerujem, pa sta je Blekic radio, zar on nema pare ? Stvarno grozno...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 11 nov 2010, 22:25

Od 14 postova 8 je od strane ultra pekara :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 11 nov 2010, 22:29

Da zakljucim :

Jedini krivci za ovakvo stanje u FKS je agentura Hordi zla i bivse vodje , koji su dobijali stanove i pare da bi se kriminalci dobro utemeljili u klub i dok oni sada uzivaju mi imamo pune ruke posla sa gov.nima ... da su tada nase vodje koje su za to dobijale platu , voljeli FKS i borili se za njega danas tipove poput Baljka , Alihodzica ne bi ni spominjali !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 nov 2010, 22:31

Sta se ba vi strumfovi javljate ovoliko strastveno na nasu temu. Nasa tema,nas problem koji cemo razrijesiti kao sve do sada,a i gorih je bilo. Sam Blekic je tu najmanje bitan,vise je bitno princip i nacin poslovanja koji se pokusao promijeniti i klub staviti na transparentnoj i poslovnoj osnovi.
Al' sta vi znate o tome,da ste toliko samosvjesni nebi se kleli u Amara i ekipu,koja ce se opet negdje ispaliti sa lovom koju uspiju zaraditi preko kluba,a vi cete u njega & co. gledati kao u toteme i svetu kravu,ne shcajuci ponetu problematike i Sarajeva a i vasega Zeljeznicara.
To je ocito visa matematika za vas,jer da ste to uspjeli shvatiti davno bi se borili za svoju tribinu,a ne samo za klub. Ali..kod vas je jako cesto prisutno to ali koje vas koci da nas dostignete ;) (citaj-nedostatak mu*da )

Opusteno samo,gledajte svoja posla.

CIAO ALBANEZI :mrgreen: :mrgreen:

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 11 nov 2010, 22:33

Naše je da navijamo a ne da se bavimo politikom kluba
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 11 nov 2010, 22:34

-A- je napisao/la:Sta se ba vi strumfovi javljate ovoliko strastveno na nasu temu. Nasa tema,nas problem koji cemo razrijesiti kao sve do sada,a i gorih je bilo. Sam Blekic je tu najmanje bitan,vise je bitno princip i nacin poslovanja koji se pokusao promijeniti i klub staviti na transparentnoj i poslovnoj osnovi.
Al' sta vi znate o tome,da ste toliko samosvjesni nebi se kleli u Amara i ekipu,koja ce se opet negdje ispaliti sa lovom koju uspiju zaraditi preko kluba,a vi cete u njega & co. gledati kao u toteme i svetu kravu,ne shcajuci ponetu problematike i Sarajeva a i vasega Zeljeznicara.
To je ocito visa matematika za vas,jer da ste to uspjeli shvatiti davno bi se borili za svoju tribinu,a ne samo za klub. Ali..kod vas je jako cesto prisutno to ali koje vas koci da nas dostignete ;) (citaj-nedostatak mu*da )

Opusteno samo,gledajte svoja posla.

CIAO ALBANEZI :mrgreen: :mrgreen:
S razlogom, Amar dodje nakon 6-7 godina, od toga 4 godine suše, i odma titula, dupla kruna izmakla za dlaku, a Zijad, navedi mi cime je on zasluzio da vi u njega gledate kao TOTEM ILI KAO U SVETU KRAVU?
Za zivot cijeli!

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 11 nov 2010, 22:35

Megamon je napisao/la:Od 14 postova 8 je od strane ultra pekara :roll:
....i anamo oni se kao sekiraju za naš klub,ne mogu vjerovati koje licemjerstvo :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Chony533, HordasDolacMalta, juka55, nedimmmm1337 i 62 gosta.