e pa da ti kažem ali več je rečeno pa smaramo više ali napravio je i radio je da se stanje u klubu popravi ali mu banda ruke svezala odbili su sve soponzore od kluba.Vratio-li raju na stadion nigdje belaja ne prave a vi šta radite vi mislim na Lakaču i slične njemu,imali smo led ekran gledali i počeli ličiti na nešto evropsko ali lopovi zatvorili svaki priliv sredstava u klub i to je polako nestalo,imamo godišnje na kojima bi nam mnogi pozavidjeli i neki evropski timovi,imamo preko 1000 registrovanih članova sa plačenom članarinom,imamo nekog ko poštuje volju navijača i ne dozvoljava da se sa njima postupa kao da su konc logoru mislim na Grbavicu i komfor koji nam nude,ne bi dozvolio ni ovo u Lištici ali ovi što kažu bio u Milanu, znaju pravi navijači upučeni što je bio a vi sad crknite zajedno sa Mirzom od muke,na kraju krajeva mi smo BP,UNFKS;HZ,PITARI a mi to podržavamo a svi članovi uprave koji su podnijeli ostavku su članovi BP-a eto šta mi podržavamo našu volju naš izbor a sad umjesto Blekića mogao je biti MUJO MUJKIĆ svejedno bi imao podršku jer mi imamo plan i cilj koji če se ako Bog da ostvariti jer to je plan koji su iznijeli BP ako ste več toliko pratili to bi trebali znati.Eto šta je uradio Blekić čitaj BP jer on je dio tog i sumnjam da bi mu neko od BP dozvolio da radi a da iste ne upozna sa svime šta radi.I neču vam više objašnjavati još samo da dodam vrijedi pravo dok ste vi toliko protiv njega ne bi vi digli ovoliku hampu da ga-ih se ne bojite, niste vi baš toliko naivni a nešto se previše brinete za nas.Buddy je napisao/la:Onako, vidim drama ga gotivite, a nije neke ozbiljne promjene napravio.Megamon je napisao/la:Samo mi nisu jasni ovi likovi.Napisu 9 postova i vide da ih niko ne j*be ni 2% i opet pise![]()
Zanimljivo 2-3 navijaca su pametnije od grupe
@Buddy
Kad mi kazes zasto te to zanima onda cu odgovoriti