nama se to dešavalo 7god... hvala BOGU pa je iza nasfanatic1991 je napisao/la:iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nama se to dešavalo 7god... hvala BOGU pa je iza nasfanatic1991 je napisao/la:iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....
Kakvih bolan sedam godina!?harinjo je napisao/la:nama se to dešavalo 7god... hvala BOGU pa je iza nasfanatic1991 je napisao/la:iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....
Šta te čudichanchi je napisao/la:Kakvih bolan sedam godina!?harinjo je napisao/la:nama se to dešavalo 7god... hvala BOGU pa je iza nasfanatic1991 je napisao/la:iskreno jesam navijac Zelje al` mi je zao komsija.....jbg to je teska situacija mogla se i nasima desiti.....iskreno volio bih da sto prije rijese te probleme.....
Šta radi ta pitarska (propagandna) mašinerija!!!
e baš u 5 deka, znaš kako ono vi kažete da imate duplo više titula u 1 ligi Yu, e mi ti drug imamo četri puta više titula nego vi u PL, e čuj u 5 deka...samosarajvo je napisao/la:Posljednjih 5 godina Sarajevo je uspjesnije,tj 2005-2010. Od 2000-2005 je Zeljo bio bolji.
Od 1995 pa do 2000 opet Sarajevo bolje...ugl sve je to u pet deka ja mislim
Da, samo što je razlika u tome što u periodima kad je Sarajevo bolje Željo uzme jednak ili već broj, a u periodima kad je Željo veći broj titula.samosarajvo je napisao/la:Posljednjih 5 godina Sarajevo je uspjesnije,tj 2005-2010. Od 2000-2005 je Zeljo bio bolji.
Od 1995 pa do 2000 opet Sarajevo bolje...ugl sve je to u pet deka ja mislim
Zadnja dešavanja na to jasno ukazuju. Žvaljo legenda. Dvadeset dana poslije, treba ga linčovati. Zalizani voli Torpedo, odjednom Zalizani je grobar Torpeda. Bljakić je legenda, pa ne valja, pa opet valja. Kako im kažu, tako jeste, bez pogovoraIzraz dogma generalno se koristi da bi se označio temeljni princip jedne vjere, ili onih filozofski formuliranih uvjerenja koja su postavljena u osnovi datih učenja. Značaj i snaga dogme se ogleda u tome što se ne smije dovesti u pitanje od strane vjernika, odnosno sljedbenika. Osim u vjerskim ili filozofskim sistemima pojam se u datom smislu može široko primijeniti u različitim disciplinama.
Sad su i mene motivisali da promijenim avatar.fanatic1991 je napisao/la:btw pojedini me sada zbunjuju avatarima sto si ih postavili pa malo zastanem da razmislim ko je ko![]()
Je.bo "kupljene titule"elSaik je napisao/la:Nikad izvini, morat ću te ispraviti. Željo jeste bio u krizi 7 godina, jer prosto mi smo uvijek u krizi kada nismo prvaci. Nešto ko Bayern. Ne osvojiš titulu - propala sezona. Nismo oni pa da nam je uspjeh 4. ili ti ne daj Bože 5. mjesto. Kao što mi nekad reče jedan njihovih "vi jeste bili češće prvi, ali mi nismo nikad ispod petog mjesta." Da te Bog sačuva i zakloni takvog razmišljanja.
ja svoj necu mijenjati vise.....ovaj stoji.....moj idol.....elSaik je napisao/la:Sad su i mene motivisali da promijenim avatar.fanatic1991 je napisao/la:btw pojedini me sada zbunjuju avatarima sto si ih postavili pa malo zastanem da razmislim ko je ko![]()
edit: Eto ga.
lešinaru pssssssss http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... IM&h=10effPrPaAaa je napisao/la:Jaooooooooooo manijaci , manijaci ... dobro nam dosli
axaxaxaxaxaxaxa znaci nevjerujem
mislite da cete proci kao u tuzli ????
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blank123, Levin, Lynx, Stratocaster i 41 gost.