Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
+Sarrifufna je napisao/la:Dingac ili Vukoje Vranac rezervaHeller je napisao/la:Nego koje vino uzet u rasponu 20-30-50 KM?
uzmi malu višnjevaču, pa u one shot čašice sa kockom leda, kao aperitif, pred jelo...same se skidaju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Obzirom da imam nekog iskustva na poziciji gastegebera, mogu reci kako mlade dame, pogotov u restoranima veceg renoma vole uzeti kruskovac te gemist (obavezno sa Zilavkom).
Od koktela, ono sto npr. Svabice najvise forsiraju tu je jednostavni miš-maš, koji se sprema tako sto u pola case fante dodas obicno crno vino al sipano na kasiku, da bi ostao vidljiv omjer pola/pola.
Od koktela, ono sto npr. Svabice najvise forsiraju tu je jednostavni miš-maš, koji se sprema tako sto u pola case fante dodas obicno crno vino al sipano na kasiku, da bi ostao vidljiv omjer pola/pola.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ja pitam koje vino na babine da nosim oni meni pričaju o guženju švabica.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nullius in verba
Gdje se kreća ona po gradu van radnog vremena, da nemaš informacije iz prve ruke?Osim13 je napisao/la:Hanaaaa
U Chipasu jede često, to znamFinn je napisao/la:Gdje se kreća ona po gradu van radnog vremena, da nemaš informacije iz prve ruke?Osim13 je napisao/la:Hanaaaa
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E jesi mi pomog'o, pa tu joj posao u blizini.Osim13 je napisao/la:U Chipasu jede često, to znamFinn je napisao/la:Gdje se kreća ona po gradu van radnog vremena, da nemaš informacije iz prve ruke?Osim13 je napisao/la:Hanaaaa
Treba to malo istražiti.
Koja Hana?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Da pogodim, otkad imaš tu informaciju i ti tu jedeš stalno?Osim13 je napisao/la:U Chipasu jede često, to znamFinn je napisao/la:Gdje se kreća ona po gradu van radnog vremena, da nemaš informacije iz prve ruke?Osim13 je napisao/la:Hanaaaa
Jeo sam i prije al sam sa jednom mjesečno podigao posjećivanje na 8x sedmičnoASD je napisao/la: Da pogodim, otkad imaš tu informaciju i ti tu jedeš stalno?
Džaba ćeš tražitiFinn je napisao/la:
E jesi mi pomog'o, pa tu joj posao u blizini.![]()
Treba to malo istražiti.
Smrdljivu spodobu i litu proljevitisa Čamparu ne može haman ni Hana saprati, cenzurišite ga
Pita direktor kolegu pred nekom delegacijom, jel zadovoljan platom, kad ovaj ko iz topa: đe ću bolan bit zadovoljan 
Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
Ne znam koju bih prije, Hanu ili Minelu 
Je li iko sa foruma išao u Englesku? Kakva je procedura sa vizom, jel moguće dobiti?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Dan gay parade će ujedno biti i zadnji trenutne Vlade KS" - 28.08.2019.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.