Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
jel moguce da ljudi tripuju da big Robi radi za malu platu haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Ćiro uzeo milion KM
Safet Sušić: prvi mandat 10 hiljada KM, drugi mandat 20 hiljada KM i nakon Brazila 50 hiljada KM
Meša Baždarević: prvi mandat 40 hiljada KM, drugi mandat 50 hiljada KM.
Robert Prosinečki: 50 hiljada KM.
Safet Sušić: prvi mandat 10 hiljada KM, drugi mandat 20 hiljada KM i nakon Brazila 50 hiljada KM
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nakon brazila pisanje po sirotinjiemir79 je napisao/la:Ćiro uzeo milion KM

Bome ako ne prodjemo na euro zavrsit cemo u bankrotu ko i rukometna repka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Možda bi tad tek shvatili da smo qarinaSalih1984 je napisao/la:Nakon brazila pisanje po sirotinjiemir79 je napisao/la:Ćiro uzeo milion KM
Robert Prosinečki: 50 hiljada KM.![]()
Bome ako ne prodjemo na euro zavrsit cemo u bankrotu ko i rukometna repka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Susic prije Brazila
https://www.forbes.com/sites/ricardoger ... b717be4274
352470 dolara godisnje, sto je u to doba bilo 507000 KM, ili ti 42325 mjesecno
Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.
Jel se to SaHvet priziva nazad? Hahaahahah tu sam vas cekao
Pravit cemo mi Saju od plastelina
Pravit cemo mi Saju od plastelina

27.10.2020
Nebi ni jedan svjetski trener ali jedan solidan trener bi sigurnodinoze je napisao/la:Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.
Ne bi svjetski dosao u ovu splacinu od ekipe ni za milijardu
Pa Robi da je igrao ko ovi nasi hadalji, ne da ne bi bio prvak svijeta, vec bi bio anonimac u proslim vremenima
Pa Robi da je igrao ko ovi nasi hadalji, ne da ne bi bio prvak svijeta, vec bi bio anonimac u proslim vremenima
27.10.2020
Navedi jednog solidnog za te pare da ima ucsece na prvenstvima i da je slobodan? A da nije SajoSalih1984 je napisao/la:Nebi ni jedan svjetski trener ali jedan solidan trener bi sigurnodinoze je napisao/la:Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.

Muslin bi prihvatio ja mislimdinoze je napisao/la:Navedi jednog solidnog za te pare da ima ucsece na prvenstvima i da je slobodan? A da nije SajoSalih1984 je napisao/la:Nebi ni jedan svjetski trener ali jedan solidan trener bi sigurnodinoze je napisao/la:Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.

Edit:on je prosao na jedno prvenstvo ali ga je menadzerska mafija sprijecila u tome da ode s repkom Srbije na prvenstvo
Koliko to reprezentacija ima "svjetske" trenere i ko kaže da nam treba takav? Oni su u klupskom fudbalu.dinoze je napisao/la:Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.
Zna Forbes ne zna Ivica Osim. Bas bi Usanovic i kompanija dali Susicu 40 hiljada platu, al u qrcu.soko je napisao/la:Susic prije Brazila
Niko nije imao visoke plate sve dok nismo uzeli milione od Brazila. Jedino je Ciro uzeo milion KM zahvaljujuci slobodi pri sponzorstvu.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 10 sep 2019, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa koji god do sada da je dosao nije nam valjao ali eto sto nama nevalja nego sto ga igraci ne respektuju. Valjda nam je mentalitet takav da nasim igracima treba trener koji je veci od njih. Neko ko im moze zagorcati zivot i u klupskom fusdbalu ako se budu mangupisali u repki. A takav nece doci za pisljivih 25 hiljada eura.Drape je napisao/la:Koliko to reprezentacija ima "svjetske" trenere i ko kaže da nam treba takav? Oni su u klupskom fudbalu.dinoze je napisao/la:Pa da vidimo koji svjetski trener bi radio za te pare.
Ma malo mu je to. Ja bi to digao na 45 milja evra jer je očigledno težak posao a on ga odlično radi za sada!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
25 hiljada eura mjesečno je "pišljivo" za Guardiolu i Mourinha ali za 90% trenera u Europi nije, bukvalno pola reprezentacija sa zadnjeg svjetskog prvenstva je imala selektore sa platom manjom od 1 milion eura godišnje(bez bonusa). Ako našim igračima treba neki od najboljih trenera svijeta da bi prošli Finsku i Armeniju onda ništa nema smisla.dinoze je napisao/la: Pa koji god do sada da je dosao nije nam valjao ali eto sto nama nevalja nego sto ga igraci ne respektuju. Valjda nam je mentalitet takav da nasim igracima treba trener koji je veci od njih. Neko ko im moze zagorcati zivot i u klupskom fusdbalu ako se budu mangupisali u repki. A takav nece doci za pisljivih 25 hiljada eura.
Pa po onome sto pokazuju na terenu i izvan njega sto se tice repke izgleda da im treba neko za koga oni smatraju da je iznad njih.
Kako drugacije objasniti da nikada ne ispostuju ono sto se dogovori i svlacionici i da se treneri satrase od galame sa vana. Robi je na trenutak ostao bez rijeci kao i Mesa i Sajo onda kada je popizdio.
Znaci igraci ili nemaju igracke sposobnosti ili su ljeni ili su bezobrazni nema sta drugo biti.
Ako jednom Visci kazes digni glavu dok centriras i vracaj se u odbranu a on to ne uradi ili ako Kolasincu kazes ne idi naprijed ili Zukanovicu ne duge lopte, Besicu ne na uklizuj nego iznesi loptu od noge do noge a oni suprotno rade onda ocigledno da je nesto od gore navodenog ili su maloumnici.
Kako drugacije objasniti da nikada ne ispostuju ono sto se dogovori i svlacionici i da se treneri satrase od galame sa vana. Robi je na trenutak ostao bez rijeci kao i Mesa i Sajo onda kada je popizdio.
Znaci igraci ili nemaju igracke sposobnosti ili su ljeni ili su bezobrazni nema sta drugo biti.
Ako jednom Visci kazes digni glavu dok centriras i vracaj se u odbranu a on to ne uradi ili ako Kolasincu kazes ne idi naprijed ili Zukanovicu ne duge lopte, Besicu ne na uklizuj nego iznesi loptu od noge do noge a oni suprotno rade onda ocigledno da je nesto od gore navodenog ili su maloumnici.
Ma ja ne zna Forbes. To je samo savez slagao kad svaka zemlja prije SP prijavi koliko placa selektora. Ti znas bolje....emir79 je napisao/la:Zna Forbes ne zna Ivica Osim. Bas bi Usanovic i kompanija dali Susicu 40 hiljada platu, al u qrcu.soko je napisao/la:Susic prije Brazila
Niko nije imao visoke plate sve dok nismo uzeli milione od Brazila. Jedino je Ciro uzeo milion KM zahvaljujuci slobodi pri sponzorstvu.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta ce nam dobar selektor kad mi u reprezentaciji imamo 3 igraca da valjaju 3 prosjecna i ostalo tarabe....a malo koji selektor bi ova **** rastjero...platio bi ceh jedan igrac koji ne zasluzuje tipa Begovic
Forbes objavljuje i najbogatije ljude na svijetu, a znamo koliko fulaju. Toliko o njimasoko je napisao/la:Ma ja ne zna Forbes. To je samo savez slagao kad svaka zemlja prije SP prijavi koliko placa selektora. Ti znas bolje....emir79 je napisao/la:Zna Forbes ne zna Ivica Osim. Bas bi Usanovic i kompanija dali Susicu 40 hiljada platu, al u qrcu.soko je napisao/la:Susic prije Brazila

Ovo je rekao Ivica Osim kada se produzio Susicu ugovor, ako nisi gledao press konferenciju nisam ti ja kriv.
Da citiram:
Do sad je imao 10 hiljada Maraka platu, sad smo mu nesto malo povecali. Zaversen citat.
Vise vjerujem Osimu, nego Forbesu.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Hrammm1921, jasmin10, kakarut i 13 gostiju.