U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je danas 0:0 u prijateljskom meču u Međugorju sa vršnjacima iz Albanije.
Bh. je nastupio u sastavu: Belmin Dizdarević, Ajdin Hasić, Elvir Muminović, Mirza Hasanbegović, Vedad Radonja, Alen Mehić, Vladimir Arsić, Adrian Leon Barišić, Silvio Ilinković, Amar Jašarević, Melvin Bajrović.
Igrali su još: Josip Radoš, Dal Varešanović, Amar Dedić, Ajdin Mujanović, Elmin Herić, Edvin Cimirotić, Vedad Kovač, Gabrijel Čoko, Sedad Subašić, Amer Hebibović.
Izabranici Slavena Muse će sa Albanijom u Međugorju odigrati još jedan meč 9. septembra u 11:00 sati.
Bh. je nastupio u sastavu: Belmin Dizdarević, Ajdin Hasić, Elvir Muminović, Mirza Hasanbegović, Vedad Radonja, Alen Mehić, Vladimir Arsić, Adrian Leon Barišić, Silvio Ilinković, Amar Jašarević, Melvin Bajrović.
Igrali su još: Josip Radoš, Dal Varešanović, Amar Dedić, Ajdin Mujanović, Elmin Herić, Edvin Cimirotić, Vedad Kovač, Gabrijel Čoko, Sedad Subašić, Amer Hebibović.
Izabranici Slavena Muse će sa Albanijom u Međugorju odigrati još jedan meč 9. septembra u 11:00 sati.
Zna li neko ima li prijenosa vecerasnje tekme iz Belgije i na kojim kanalima?
Hvala
Hvala
ArenaSport BiHhurem je napisao/la:Zna li neko ima li prijenosa vecerasnje tekme iz Belgije i na kojim kanalima?
Hvala
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Odlicno.Maestro je napisao/la:ArenaSport BiHhurem je napisao/la:Zna li neko ima li prijenosa vecerasnje tekme iz Belgije i na kojim kanalima?
Hvala
Hvala
Evo ima u programu u 20hhurem je napisao/la:Odlicno.Maestro je napisao/la:ArenaSport BiHhurem je napisao/la:Zna li neko ima li prijenosa vecerasnje tekme iz Belgije i na kojim kanalima?
Hvala
Hvala
Jedina nasa fudbalska reprezentacija vrijedna paznje igra u 20:00 sati.
Sastav:

Sastav:

Beganovic > Sabanovic
Ovaj Danilovic je bio los u svakoj utakmici Borca koju sam ja odgledao. Ako bude takav i veceras, ima da puknemo u veznom redu, pogotovo sto tu imamo i Cavara, koji je jos uvijek bez kluba. Mustedanagic je svakako dizelas, tako da se ne nadam nicemu dobrom. Najgore sto i na klupi recimo imamo Sabanadzovica, koji takodjer ne igra utakmice mjesecima.
Ovaj Danilovic je bio los u svakoj utakmici Borca koju sam ja odgledao. Ako bude takav i veceras, ima da puknemo u veznom redu, pogotovo sto tu imamo i Cavara, koji je jos uvijek bez kluba. Mustedanagic je svakako dizelas, tako da se ne nadam nicemu dobrom. Najgore sto i na klupi recimo imamo Sabanadzovica, koji takodjer ne igra utakmice mjesecima.
Mora da igra Danilovic i mi svi znamo sto. trebao je staviti Djokanovic za njega.
Sa Danilovicem nemamo sredinu nikako.Bolji Djokanovic duplo...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Svilar - Benfica
Busi - Charleroi
Bornauw - Koln
Faes - Oostende
De Smet - St.Truiden
Verstraete - Gent
Antonucci - Volendam
Peeters - Juventus
Saelemaekers - Anderlecht
Amuzu - Anderlecht
Openda - Club Brugge
Busi - Charleroi
Bornauw - Koln
Faes - Oostende
De Smet - St.Truiden
Verstraete - Gent
Antonucci - Volendam
Peeters - Juventus
Saelemaekers - Anderlecht
Amuzu - Anderlecht
Openda - Club Brugge
Dobro, vec smo navikli na to da Marinovic gura igrace iz Borca. U proslim kvalifikacijama je to bio Trkulja koji je primio gol direktno iz kornera protiv Rumunije.
Ali se nadam da ce biti dobro. Treba nam najmanje 1 bod u ovoj utakmici.
Ali se nadam da ce biti dobro. Treba nam najmanje 1 bod u ovoj utakmici.
Pisete gluposti,Danilović igra standardno cijelu sezonu i to pristojno,za razliku od Mujakića,Čavara,Demirovića....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Trebao bi Nikolic upisat koje minute ovdje da otklonimo dileme bar neko vrijeme hoce li igrat za Orlice 

Mislim da ova generacija Belgije u21 nije toliko jaka kao par prethodnih ali s druge strane i mi smo slabiji tako da recimo nam igra ekipa od prošlih kvalifikacija mislim da bi bili 50:50 u ovoj utakmici, ovdje prije svega nemamo krila ovog malog iz PSV-a nisam nikad gledao i nisam siguran dal je krilo mu primarna pozicija dok vidim evo barem formacijski da bi desno trebao biti Bojo a znamo svi da je on centralni vezni, mislim da nam je odbrana jači dio s tim da mi nije poznat kvalitet Milicevica, golman je ok s obzirom da je već prvi golman Širokog ove sezone. Sve u svemu naprijed momci i Marinovic osvjetlajte obraz BiH nakon debakla A tima
- Tristan
- Kontakt:
Danilovic je godinama medju najgorim igracima Borca, ali ima zabetonirano mjesto u prvih 11 kako u Borcu, tako i u U21 reprezentaciji BiH. Kad Vinko ode vjerovatno nece biti ni pozivan.
Trkulja je povrijedjen kao i obicno, zato ga sad nema. On se gura preko iste veze. Edit: tj. gurao se, sad je i star za U21.
Trkulja je povrijedjen kao i obicno, zato ga sad nema. On se gura preko iste veze. Edit: tj. gurao se, sad je i star za U21.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Link?
AS1Alnes je napisao/la:Link?
Samo da nas ona lopata Šabanović ne zavali. Očito su Belgijanci dobro iskautiralo ko je najveća slabost u odbrani.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz, Skojevska i 11 gostiju.