FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Najbolje bi bilo da se ponovi rezultat iz kupa u BL ...
...

- zeljkobacinski1993
- Kontakt:
Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivih
u subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD

U srcu mome je crveno-plavi tim i gdje god igra ja cu biti s njim, jer on je svetinja i ljubav jedina u srcu mome on je zauvijek...i kada prodje sve u meni ostaje na cijelom svijetu Bog,nebo i TI.............
zeljkobacinski1993 je napisao/la:Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivihu subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD
Brate , dobro dosao ti nama ...
Ja i ti se poznajemo sa Sportski portal borca , i tako odma da ti kazem da ima nas i nije tacno da je tema zapustena , vidis da smo poslije zelje i sarajeva najpopularniji

Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
e ovako sta sam im radio po onom tamo forumu dok sam ovdje bio banovan ali se pale ko sibice
jednom rjecju djeca
za utakmicu nemam sta reci 2 ko frizider

jednom rjecju djeca
za utakmicu nemam sta reci 2 ko frizider
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Tooo odrasli .... samo naprijed . ovo je 100% da odem pare staviti na kladionicu , recesija ubija pa da se zaradi koji dinar ?
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mislim da je @pabizo sigurniji,ako si već mislio pare ulagati.PrPaAaa je napisao/la:Tooo odrasli .... samo naprijed . ovo je 100% da odem pare staviti na kladionicu , recesija ubija pa da se zaradi koji dinar ?

ali nema para,sve se rastalilo....
a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil 

Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
niste ja i pabizo smo razliciti likoviPrPaAaa je napisao/la:a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil
ali pabizo je jedan veliki gospodin
ali se palite pogotovo nekakav fazimestanac smjesan je

Nema sta Vas dva ste gospoda prava ...
eee imam ja jedan prijedlog posto ste vec odrasli mozete vas dovijica za ruke pa u vrtic zajedno nemoraju vas keve vise voditi
eee imam ja jedan prijedlog posto ste vec odrasli mozete vas dovijica za ruke pa u vrtic zajedno nemoraju vas keve vise voditi
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Pozdrav rajo.Zeljo dobija Borca jer je od strane mesetara ponuđena bas mala suma novca i tako -vrlo vjerovatno poraz Borca i odose bodovi Železnicaru.A kao drugo samo da znate da je obavljen razgovor sa novim trenerom-PROFESOROM u motelu Cubic,ADIO narcise ---FK SLOGA iz Trna te ocekuje,,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:a odkud znas mozda smo isfurali pabiza pa je napravio novi profil
Ja , brate jesi ti iz gl da se ja i ti upoznamo jer sma impresioniran tvojima idejama ...
btw . mozes me dodati na facebook Prpa Ognjen ...
btw . mozes me dodati na facebook Prpa Ognjen ...
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
sta se ti javljas je li to schlager dozvoliotatamata je napisao/la:ti si degenerikzeljkobacinski1993 je napisao/la:Deste raja, ovo mi je prvi post nisam do sada pisao al kako vidim niko iz Banjaluke ne pise pa eto cisto da se zna da i nas ima zivihu subotu ce Borac uzeti sigurno to prvo da naglasim :PPP e sad sto se tice stadiona naseg i popunjenosti to je u mnogome krivo sto nam je skoro citav grad Zvezda-Partizan i ****, al ono sta je mene bas nako potreslo hajd razumijem ljudi navijaju pa neka i navijaju al kad vidim da medju nasim navijacima ima ih koji navijaju za Zvezdu-Partizan ja bi njima glave odsjeko matere mi :S neko je gore stavio post nesto ''kad nema Zvezde uvijek ste s Borcem'' i to je apsolutno tako i kad dodje Zvezda u Banjluku(a dolazi skoro svake godine) e tad bude vise ljudi nego sto je bilo kad je Borac igrao evropu ove godine i mi je stvarno bzvz...... jedino se nadam da ce uspjeti onaj slogan '' ocistimo grad od Zvezde i Partizana-cuvajmo okolinu'' :DDDDD dace Bog :DDDDD
i ti istoPrPaAaa je napisao/la:Nema sta Vas dva ste gospoda prava ...
E samo da vam javim da gubite 3 boda

hahaha jel to dogovorena tekma
ajmoo Borac

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
Cek , druze .. a zashto vise ne od...bes ??????
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!
pabizo je napisao/la:Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
jooj djecko tebe ko da su vanzemaljci oteli...sam sa sobom pricas i pricas nebuloze haj sad napisi jedan je nijaz gracic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kakve veze ima g.NG sa ovim.Ovo je istina i istina je da vanzemaljci vode Borac tamo gde nije dobro a Dzimi je pravi lik i retko posten covek,,,,,,,nick je napisao/la:pabizo je napisao/la:Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
jooj djecko tebe ko da su vanzemaljci oteli...sam sa sobom pricas i pricas nebuloze haj sad napisi jedan je nijaz gracic
duboki naklon gospodine pabizopabizo je napisao/la:Sve se zna i sve je jasno i BISTRO.Frka,problemi,zivkanje sudija sa sakrivenih brojeva,urgiranje da Borac pobjedi ali dzaba kada je malo love ponuđeno od strane rezisera Borca koji se bave mutnim poslovima.Halo,uzmite se u pamet i radite posteno---nemojte sklanjati iz tima Muminovica,Vukelju i druge i to samo kada im je doslo vrijeme za dogovorene rate a vi nedate momcima lovu.Naravno bice bolje vrijeme jer dolazi posten i castan i odgovoran trener PROFESOR a vjerovatno i Budo Stankovic covek za mjesto prijesednika i koji kada nesto obeca to i ispuni i tada ce Borac liciti na klub.FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje narcisa koji ima pricu za njih i da mogu biti stabilni PREMIJERLIGASI ali da se mali murinjo-narcis pita za sve,,,,,,,,,,,,,,,PrPaAaa je napisao/la:Dobro dosli vi nama .. a za 3 boda cemo se vec nekako dogovoriti
potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.