Čestitke momcima na bodu, iako je Njemačka rasula Wels večeras mislim da i oni nisu neki bauk barem ovo što je igralo večeras, mada duge su kvalifikacije ne znači da neće iskociti recimo za godinu neki extra igrač tako da mislim da je dobro što igramo s njima sljedeći mjesec kuci jer znači trebalo bi da isti igrači 90% igraju i protiv nas. Kod njih godinama unazad je oko 80% rostera u ovoj selekciji do 21godine igralo u bundesligi i to sa dobrom minutazom u svojim timovima i sa renomiranim imenima pa tako recimo prošle kvalifikacije su im igrali klosterman, amiri, kehrer, henrichs, dahoud, tah, neuhaus, torunarigha, oztunali, anton, nubel, serdar (ko prati bundesligu zna o kakvim igračima je riječ i da su manje više standardni u svojim klubovima bili i tad) dok ove kvalifikacije za sada ima tek par igraca uopste iz bundeslige a i oni nisu standardni u svojim klubovima na početku sezone pa tako tu su najpoznatija imena kapiten eggestein(werder), desni bek baku (mainz), lijevi bek Schlotterbeck(Freiburg) i možda najveće ime Nmecha koji nije bio starter protiv Welsa(wolfsburg) ostatak je iz zweite što opet ne mora da znaci da nisu kvalitetni i svakako su i dalje favoriti protiv nas ali da ćemo imati šansu mislim da da, moramo "roditi" neko krilo do tada, kako bi samo dobro došao ove kvalifikacije jedan Menalo, Jukic ili Peco, Sabanovic ne smije početi na beku pored Beganovica i Nikolica