Slažem se da je velika većina odigrala ispod svakog nivoa u Armeniji, ali mi i nemamo mnogo bolje alternative. Vidim da se na forumu priziva Jajalo, Begović, Đurić, Hajrović, Dilaver... Neki od njih bi mogli sigurno pomoći, ali iste te igrače(osim Dilavera) se tjeralo nakon sličnih kriminalnih partija kao ove sada. Tako da je upitno kakva su to pojačanja za ekipu. Možda samo kao trzaj nekima da probude voljni momenata u repki, ali kvalitetno manje više isti nivo.
Šehića se jedva čekalo na golu nakon kikseva redovnih kikseva Begovića, a sada se istog priziva bez igranja u kontinuitetu.
Mislim da nemamo baš luksuz odricati se nekih igrača npr. čitam negdje komentar da treba prestati pozivati Bičakčića zbog 4 gola u Erevanu

Pa igra čovjek u Bundesligi, možda i najstandarniji uz Džeku i Pjanića u svojoj ekipi. Kakve su to alternative...Cocalić?
Jednostavno nemam mi mnogo bolje od ovoga. Svakako da je ekipa jača od levela Armenije, ali kada analizirate dublje i vidite fenomen Višće(igre klub-repka), fenomeni tipa Kodro(jak klub po imenu, ne igra), igrače po S.Arabiji ili donedavno Koreji, onda je upitno jesmo li toliko jači...