Od večeras će 'reemitovati' neke čuvene NBA tekme (počeli su u 21h na AS1 sa GS-TOR 6. meč), a bit će npr i Chicago-Utah iz '97 i '98 itd...MElloo je napisao/la:gdje sta kako objasni da upratimtm01hzne je napisao/la:Ovaj Arenin uvod u NBA (10ak 'čuvenih' utakmica nekad) je super![]()
Sport i TV
Re: Sport i TV
uh,bice lijepo podsjetiti se tih starijih tekmi
moraju komentatori glumiti da prenose tekme
GS - TOR 6. meč je bio klasik do povrede Klaya.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sta kurcaju ovi amateri na Novoj sa tonom?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Poseban akcenat stavljen je na odabir najatraktivnijih sportskih sadržaja. Septembarske utakmice 5. i 6. kola kvalifikacija za EURO 2020, reprezentacija Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije, najavile su i uzbudljivu nogometnu jesen na Novoj BH.
Do kraja godine, gledatelje očekuje završnica Kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sve tri selekcije, a Nova BH kao medijska kuća reprezentacije BiH ekskluzivno će prenositi i utakmice našeg tima u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.
Nakon tromjesečne pauze najglamuroznije nogometno takmičenje, Liga prvaka, ponovno je srijedom na ekranima Nove BH. Gledatelji će ekskluzivno na kanalu Nove BH pratiti i Evropsko prvenstvo u nogometu 2020, koje će se igrati u 12 evropskih gradova.
Ljubitelji engleske Premier lige ovu vijest će dočekati s oduševljenjem, jer će putem Nove Sport moći bodriti svoje favorite među 20 klubova sa ostrva.
Uz najmoćniju englesku Premier ligu, tu su i utakmice španske La Lige ili popularne Primere, u kojoj već godinama vladaju Barcelona i Real, a čije okršaje ćemo gledati i u novoj sezoni na Novoj Sport. Novi kanal bit će i kuća američkog nogometa kroz najzanimljivije utakmice NFL lige.
Uživanje u nogometu upotpunit će i uzbudljivi mečevi rivala Fenerbahce – Galatasaray, Sporting – Benfica, Ajax – PSV, Shakhtar – Dynamo Kyiv, Besiktas – Fenerbahce, Porto – Braga. Osim nogometa, novi kanal prenosit će i košarkaške utakmice Eurolige i Eurokupa, kao i najuglednije teniske turnire iz Japana, Kina i SAD-a.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ovaj Nova sport nešto uz pomoć Sport Kluba 100%. I nova i Sklub imaju istog stranog vlasnika.
Pa ja ne kontam šta je sad ovo, program sad isti ko sa SK.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa isti je vlasnik kao SK pa će biti neka utakmica na ovom njihovom kanalu.
Dakle uskoro mozemo ocekivati prenose Engleske lige uz komentar Bahe.
Spektakl na Old Trafordu... Gigs, Skols, Nevil i druzina protiv ljutih rivala iz Mersisajda koje predvodi Džerard, Karager i Ditmar Haman.
Spektakl na Old Trafordu... Gigs, Skols, Nevil i druzina protiv ljutih rivala iz Mersisajda koje predvodi Džerard, Karager i Ditmar Haman.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nek dovedu Velida Spahu.
Ovo da imamo i mi nase komentatore.EL KLASIKO uz Adisa Hadzica
mirgerr je napisao/la:Dakle uskoro mozemo ocekivati prenose Engleske lige uz komentar Bahe.

Profilna

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
jedan od poznatijih sportskih kanala u Evropi se zove Nova sport, mozda budu imali problema s tim
Drago mi je ako ce bosanski jezik biti malo zastupljeniji, ali neka ostave opciju da gledam te dogadjaje i na SK zbog strucnosti komentatora, za svaki slucaj
Drago mi je ako ce bosanski jezik biti malo zastupljeniji, ali neka ostave opciju da gledam te dogadjaje i na SK zbog strucnosti komentatora, za svaki slucaj

Don't believe the hype.
Vala oni na srpskom su sve, samo ne stručni što se fudbala tiče.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.