Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pitar6785 je napisao/la:Meni nije jasno kako se husref sa konjima moze druzitrobertkosar je napisao/la:Husrefu i treba jer on se lize sa amavoom i njegovim bratom na cetiri nogejoker90 je napisao/la:Husrefu poslat jedan da ima kući, jedan u autu, jedan u stanu kod švalerke! Da više nikad ne dozvoli da nas gurbeti ovako nadigraju. I jedan nek ima da briše šupak sa njim, jer za to su željkanovi dresovi najpogodniji.
Kralju imam ja havera strunfa i vjeruj mi par dana pred derbi posebno kad smo bili osnovna srednja skola bilo je saketanja i kasnije se izmirimo i sve tako. Al ti kao trener koji prestavljas najveci klub u drzavi i samim tim i mene i nas navijace i rahmetli Asima i sve druzis se prvo sa sportskim kriminalcima drugo amaw i cacamu mrze vise FK SARAJEVO nego da im Asimu neko **** pred ocima.. Husrefa volim al radi druzenja sa kriminalcima ima negativnu recku jos jednuLecler je napisao/la:Ajd ba k'o da vi nemate prijatelje željovce šta pišete gluposti. Nek se druži ko s kim hoće to uopšte nije bitno.
skoroalen je napisao/la:Hajd ne pretjerujte, ima na internetu nekoliko slika Haseta i Osima kako zajedno hodaju gradom. Nek se druži ko s kim hoće.
Ko je ovo napisao?adem993 je napisao/la:Iz(g)radimo stadion zajedno
U dva navrata sam se obraćao direktorici FK Sarajevo (31.7. i 9.8.) Sa zahtjevom za sastanak sa direktorom ZOI84 i ministrima u Vladi KS u vezi projekta "Bordo arena" čije idejno rješenje se nalazi na zemljištu ZOI84.
Nažalost direktorica nikada nije odgovorila na pozive za sastankom iako su ministri i direktor bili veoma raspoloženi za inicijalni razgovor na ovu temu.
Očigledno da neko poslije najveće blamaže i igranja europskih utakmica u Zenici ( sve zahvale domaćinima u Zenici na organizaciji i atmosferi) sada za cilj ima izmjestiti FK Sarajevo izvan teritorije glavnog grada.
Nakon te bruke prvi sam javno prozvao i bivšeg načelnika iz moje stranke i aktuelnog iz SDA jer ne održavaju stadion u skladu sa standardima.
Zahvaljujući ministru Damiru Filipoviću sada postoji registar imovine u vlasništvu Kantona pa neka uprava slobodno pogleda razne lokacije na teritoriji glavnog grada.
https://mpz.ks.gov.ba/imovina
Iako godinama imam godišnju kartu za utakmice FKS, večeras mi nije bilo dozvoljeno da prisustvujem "druženju" sa navijačima na kojem se razgovaralo na temu izgradnje stadiona.
Možda je upravo razlog taj što neko pokušava FK Sarajevo odvesti u Butmir i ne bi volio da se čuje ova strana priče.
Nisam ranije htio pisati na ovu temu jer nisam želio da se shvati to kao politizacija sporta, ali kao bolesniku za FKS neke stvari ne mogu da gledam sa strane i nakon mjesec dana sam odlučio i napisati neke stvari.
I neka niko ne misli da sport koristim za političke poene, ipak sam ja ljubav prema bordo boji dobio od malih nogu, politika i sve ostalo ide iza toga.
Eto kako se nasa direktorica ponasa
ako se ne varam Cengic iz SDP-azagorski je napisao/la:Ko je ovo napisao?adem993 je napisao/la:Iz(g)radimo stadion zajedno
U dva navrata sam se obraćao direktorici FK Sarajevo (31.7. i 9.8.) Sa zahtjevom za sastanak sa direktorom ZOI84 i ministrima u Vladi KS u vezi projekta "Bordo arena" čije idejno rješenje se nalazi na zemljištu ZOI84.
Nažalost direktorica nikada nije odgovorila na pozive za sastankom iako su ministri i direktor bili veoma raspoloženi za inicijalni razgovor na ovu temu.
Očigledno da neko poslije najveće blamaže i igranja europskih utakmica u Zenici ( sve zahvale domaćinima u Zenici na organizaciji i atmosferi) sada za cilj ima izmjestiti FK Sarajevo izvan teritorije glavnog grada.
Nakon te bruke prvi sam javno prozvao i bivšeg načelnika iz moje stranke i aktuelnog iz SDA jer ne održavaju stadion u skladu sa standardima.
Zahvaljujući ministru Damiru Filipoviću sada postoji registar imovine u vlasništvu Kantona pa neka uprava slobodno pogleda razne lokacije na teritoriji glavnog grada.
Iako godinama imam godišnju kartu za utakmice FKS, večeras mi nije bilo dozvoljeno da prisustvujem "druženju" sa navijačima na kojem se razgovaralo na temu izgradnje stadiona.
Možda je upravo razlog taj što neko pokušava FK Sarajevo odvesti u Butmir i ne bi volio da se čuje ova strana priče.
Nisam ranije htio pisati na ovu temu jer nisam želio da se shvati to kao politizacija sporta, ali kao bolesniku za FKS neke stvari ne mogu da gledam sa strane i nakon mjesec dana sam odlučio i napisati neke stvari.
I neka niko ne misli da sport koristim za političke poene, ipak sam ja ljubav prema bordo boji dobio od malih nogu, politika i sve ostalo ide iza toga.
Irfan Čengićzagorski je napisao/la:Ko je ovo napisao?adem993 je napisao/la:Iz(g)radimo stadion zajedno
Svejedno, Husref i Amar su dva sportska radnika, ko zna kako je došlo do prijateljstva njih dvojice al i ne zanima me plaho. Nek se druže, ne vidim problem. Murinjo i Ferguson su poslije svake međusobne utakmice išli na večeru i jedan drugom plaćali najskuplja vina. Kad je Husref imao srčanih problema zadnji put, pred derbi je Amar na pitanje novinara "šta očekujete od utakmice" odgovorio "očekujem da Musemić bude dobro".bordopoeta je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Hajd ne pretjerujte, ima na internetu nekoliko slika Haseta i Osima kako zajedno hodaju gradom. Nek se druži ko s kim hoće.
Nikad Hase nije "hodao gradom" sa Osimom! Znam na koju fotografiju misliš, nastala je na B. Čaršiji. To je samo poza, a novinari su insistirali da se njih dvojica slikaju, te je Osim došao i tako je nastala ta slika. A Hase ih nije mogao smisliti. Neka se druži ko s kim hoće, ali trener mog kluba se ne može družiti i prijateljevati sa našim najvećim dušmanima. To Husref nije smio sebi dozvoliti.
I Hase i Vahidin Musemic su se druzili sa Osimom, kao i on sa njima, mani se supljaka i poza. To sto su se privatno druzili ne znaci da je neko nekoga izdavao u necemu. Meni moje, tebi tvoje. Prestanite izigravati po internetu neke mega huligan fajtere. Pravite bespotrebno cirkus ovdje.bordopoeta je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Hajd ne pretjerujte, ima na internetu nekoliko slika Haseta i Osima kako zajedno hodaju gradom. Nek se druži ko s kim hoće.
Nikad Hase nije "hodao gradom" sa Osimom! Znam na koju fotografiju misliš, nastala je na B. Čaršiji. To je samo poza, a novinari su insistirali da se njih dvojica slikaju, te je Osim došao i tako je nastala ta slika. A Hase ih nije mogao smisliti. Neka se druži ko s kim hoće, ali trener mog kluba se ne može družiti i prijateljevati sa našim najvećim dušmanima. To Husref nije smio sebi dozvoliti.
emir79 je napisao/la:Tobe jarabi idiotluka ovdje. Cuj sto se druze.
Koji ste vi qrci palci da vam neko polaze racune sa kime ce se druziti?
Pojma ti nemas.bordopoeta je napisao/la:emir79 je napisao/la:Tobe jarabi idiotluka ovdje. Cuj sto se druze.
Idiot ti je onaj što te napravio. Qrac si ti, a ja sam navijač mog kluba i ne mogu odobravati da se trener istog druži sa našim najvećim dušmanima, a vamo se kune u ljubav prema FKS. Uostalom, pokazao je svoju ljubav prilikom potpisivanja posljednjeg ugovora i ucenjivanjem našeg kluba
P.S. Nikada u našoj historiji ni jedan igrač niti trener, barem ne javno, nije prijateljevao sa njima. I eto našao se ovaj papak iz Janje i trenerska ubleha i bez imalo obraza da prijateljuje sa Starom.
bordopoeta je napisao/la:emir79 je napisao/la:Tobe jarabi idiotluka ovdje. Cuj sto se druze.