Sta ce nam himnadvopek je napisao/la:Po kome ces ti da opletes, Adweenie![]()
Daj skuckaj tu himu za PodrinjeCity

Nego bas si zavrsio smjenu za veceras,ajd iskreno koliko je tjesta proslo kroz ruke za veceras?

Sta ce nam himnadvopek je napisao/la:Po kome ces ti da opletes, Adweenie![]()
Daj skuckaj tu himu za PodrinjeCity
Gorštak
Rodjen je tamo gde se zemlja sa nebom ljubi.
Pre nego je izgovorio "mama", zubima je pregrizao medvedu vratnu zilu jer ga je isti uznemiravao dok je cepao drva za potpalu.
Prva ljubav mu se zvakla Smiljka, a imena ostalih nije zapamtio jer je stado ovaca bilo trocifreno.
Rakiju pije iskljucivo iz opanaka.
Kada prica, on vice kao da doziva prvog komsiju (zive na razdaljini od 4km vazdusnom linijom).
Gradsko okruzenje ga nije promenilo, jer seta za Smiljkom nikada nije prestala da tinja u njemu. U spomen njoj, nosi dzemper od vune koju je sa nje skinuo.
Daj se uljudi, Adweenie!BosanacGorstak je napisao/la:Podrinjska braca![]()
![]()
![]()
Samo mlakonje navijaju za SLoboduI ono bi sutalo navijaci Tuzle i Podrinjce po gradu
Gorštaci su stanovnici brdskih i planinskih krajeva. Reč je o ljudima koji se još nazivaju i brđani ili planinci, a za njih je karakteristično da žive u nešto primitivnijim uslovima života.
Termin gorštaci ima i svoje pejorativno značenje, prema kojem se ova reč koristi da označi necivilizovane ili nekulturne ljude. Obično se osobe koje su sklone razbojništvu, tučama i ostalom nasilnom ponašanju nazivaju gorštacima.
Često se i ljudi koji žive u veoma primitivnim zajednicama ili plemenima nazivaju gorštacima.
slobodaTZ je napisao/la:
Gorštak
Rodjen je tamo gde se zemlja sa nebom ljubi.
Pre nego je izgovorio "mama", zubima je pregrizao medvedu vratnu zilu jer ga je isti uznemiravao dok je cepao drva za potpalu.
Prva ljubav mu se zvakla Smiljka, a imena ostalih nije zapamtio jer je stado ovaca bilo trocifreno.
Rakiju pije iskljucivo iz opanaka.
Kada prica, on vice kao da doziva prvog komsiju (zive na razdaljini od 4km vazdusnom linijom).
Gradsko okruzenje ga nije promenilo, jer seta za Smiljkom nikada nije prestala da tinja u njemu. U spomen njoj, nosi dzemper od vune koju je sa nje skinuo.
Da.Jednostavno je presmijesnoslobodaTZ je napisao/la:
Mojne da ljutimo walmart magacineraBosanacGorstak je napisao/la:Da.Jednostavno je presmijesnoslobodaTZ je napisao/la:
Prva ljubav mu se zvakla AZMILJKA, a imena ostalih nije zapamtio jer je stado ovaca bilo trocifreno.
![]()
Evo ti jedan smajli da ti uljepsam vece,kad ti tvoj klub nije uljepsao u posljednjih 100 godina postojanja![]()
I de ziv bio ako gdje naletis na Lazarevica ili Crnogorca,baci im koju marku nek imaju sta jesti.Dobili su valjda za stanarinu,jos da dobiju za hranu i mogu dignute glave hodat Tuzlom.Koja tuga,ljudi u 21 vijeku ne mogu naplatit stanarinu,dobit pare za hranu a o plati da ne pricam..Svaki put mi bude jako tesko i potresno.Najbolje bi bilo da se gradjani organizuju pa da pomaze ko koliko moze kao migrantima recimo.Migranti imaju dostojanstveni zivot u Tuzli..strasno..staragarda je napisao/la:Danas kad sam išao po sendvič i sok reče mi Hazmir podrinjac da će opet pomoći stogodisnjaku...kad krene Tuzla za Krupu mogu i igrači slobode sa njima pa će ih istovarit usput...bit će i po sendvič sa dvojnim c.....mogu se i koza hipnoza a i onaj drugi klaun brandalik nagurati u bus pa sa navijačima na istu tribinu
Samo ti laj, av av.staragarda je napisao/la:"Ćaršija" je OPET uspjela nabit 2000 kazne klubu za koji žive....čestitam....što ti je reći kad na asfaltu odrastes![]()
Jel to onaj bus koji je kupio parama upisanim Slobodi kao pozajmica....Hvala pjeske cemo halal vam bilostaragarda je napisao/la:Danas kad sam išao po sendvič i sok reče mi Hazmir podrinjac da će opet pomoći stogodisnjaku...kad krene Tuzla za Krupu mogu i igrači slobode sa njima pa će ih istovarit usput...bit će i po sendvič sa dvojnim c.....mogu se i koza hipnoza a i onaj drugi klaun brandalik nagurati u bus pa sa navijačima na istu tribinu
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Direktorcic, tuitamo i 32 gosta.