FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 sep 2019, 00:01

Sjeverjecudo je napisao/la:
Nikad nisam rekao da bih ja tjerao upravu,Al ne svidja mi se ono sto rade i ja licno ne vidim nikakvo poboljsanje od kad su oni na celu,evo kao primjer cu ti navesti strajk igraca,znaci bez Nama nisu bili u stanju osigurati ono osnovno a to su plate igracima,meni licno se ne svidja ,,Sabra" Al ne tjeram je niti je ja kao pojedinac mogu otjerati,Al moje misljenje je da ona na celu sa upravom ne radi dobar posao,isto kao sto mislim da Husref radi dobar posao sa timom (izuzimam poraz u derbiju). Iskreno mozda imam takav stav pa ne vidim neke stvari kao sto ih ti gledas,Al ne vidim sta je ova uprava dobro uradila.I zato Sam napisao to,nikad nista konkretno ni ne kazu a ni ne urade bar kako ja vidim.
Ne razumijem zašto ti uopće pratiš sport i navijaš za neki sportski kolektiv? Predlažem ti da navijaš za neke firme. Recimo Bingo. Nađeš neki forum i kritikuješ Džambića kako to da pravi objekat na bombama, kako radnicima ne poveća plate, zašto ih izrabljuje itd. Ili to, ili na sjever ponesi transparent s tematikom poslovno-infrastrukturnog uspjeha/neuspjeha, nemojte pjevati pjesme koje se tiču terena i sporta. Nemojte pjevati "hajde samo zabi' gol", nego pjevajte "hajde se usudi bez Nama u pos'o" ili tako nešto. Isplatili su plate zahvaljujući Namu, Husref je osvojio duplu krunu zahvaljujući ubjedljivo najboljoj ekipi u ligi koju mu je omogućila uprava. Ako je kritika upravi što nije obezbijedila novac bez Nama, zašto Husref nije uzeo duplu sa Melunovićem, Radulovićem i Tadejevićem?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 sep 2019, 00:12

Zdrav rivalitet jeste bio sa nase strane nikad sa njihove samo cu vas podsjetit, na par primjera
Bolje zrinjski nego cigani
35000€ za koristenje njihovoh stadiona, celik teska bjeda i jad dali nam za 12000€ i docekali nas za 10
Idivo u savez od istog tog husrefovog guznog havera da razbija place psuje samo radi tog sto je FK SARAJEVO trazilo odgod utakmice za jedan dan.

I kad smo ih karnuli bekic kad su izgubili titulu rekli su kako smo mi dusmani kluba kao zapeli a ko fol trebali smo ih pustit

Znam da se pricalo nesto za amawa da je namjestio nesto protiv slobode u korist leotara

A dokazano i osuden je osim ivica otac amarow za namjestanje utakmica bio suspendivan i klubu su oduzeti bodovi slucaj TRESNJAVKA .

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 13 sep 2019, 00:15

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Nikad nisam rekao da bih ja tjerao upravu,Al ne svidja mi se ono sto rade i ja licno ne vidim nikakvo poboljsanje od kad su oni na celu,evo kao primjer cu ti navesti strajk igraca,znaci bez Nama nisu bili u stanju osigurati ono osnovno a to su plate igracima,meni licno se ne svidja ,,Sabra" Al ne tjeram je niti je ja kao pojedinac mogu otjerati,Al moje misljenje je da ona na celu sa upravom ne radi dobar posao,isto kao sto mislim da Husref radi dobar posao sa timom (izuzimam poraz u derbiju). Iskreno mozda imam takav stav pa ne vidim neke stvari kao sto ih ti gledas,Al ne vidim sta je ova uprava dobro uradila.I zato Sam napisao to,nikad nista konkretno ni ne kazu a ni ne urade bar kako ja vidim.
Ne razumijem zašto ti uopće pratiš sport i navijaš za neki sportski kolektiv? Predlažem ti da navijaš za neke firme. Recimo Bingo. Nađeš neki forum i kritikuješ Džambića kako to da pravi objekat na bombama, kako radnicima ne poveća plate, zašto ih izrabljuje itd. Ili to, ili na sjever ponesi transparent s tematikom poslovno-infrastrukturnog uspjeha/neuspjeha, nemojte pjevati pjesme koje se tiču terena i sporta. Nemojte pjevati "hajde samo zabi' gol", nego pjevajte "hajde se usudi bez Nama u pos'o" ili tako nešto. Isplatili su plate zahvaljujući Namu, Husref je osvojio duplu krunu zahvaljujući ubjedljivo najboljoj ekipi u ligi koju mu je omogućila uprava. Ako je kritika upravi što nije obezbijedila novac bez Nama, zašto Husref nije uzeo duplu sa Melunovićem, Radulovićem i Tadejevićem?
Ok druze,imamo najbolju upravu na svjetu koja je za sve ovo sto imamo zasluzna,sa njima cemo osvojti ligu prvaka jer ni Barcelona nema tako dobru upravu,Za sve nas Sabra je Sarajevo :sick:
Veliki Sam navijac Amko comerca
Cuj sto gledas rad uprave,prije par godina umalo se nismo ugasili zbog tih uprava i nesposobnih ljudi u njima i kaze sto gledas rad uprave.Kad ih vec tako branis navedi 5 dobrih stvari koje su uradili ?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2019, 00:16

1. Doveli emira hadzica
2. Ostavili husrefa nakon atalante
3. Uspjesno proveli prelazak vlasnistva sa tana na Nama
4. Fan shop presao u nase vlasnistvo
5. Otjerali carsiju iz kluba
6. Uzeli duplu
7. Ostavili 3 sezone skoro isti igracki kadar
8. Prodali igraca za 1mil eura
9. U ekipi 5-7 akademaca
10. Nema menadzera i menadzerskih igraca u i oko kluba

Ako cemo u buducnost.
S vlasnikom dogovorili gradnju stadiona i dogradnju kampa. Sve u nasem vlasnistvu 100%. Nesto nisam uvjeren da Nam dopusta da uprava trazi finansije, vec sluze iskljucivo za sprovedbu njegovih zamisli i uvazava njihove ideje koje uprava predlozi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 13 sep 2019, 00:30

Pantelija je napisao/la:1. Doveli emira hadzica
6. Uzeli duplu
9. U ekipi 5-7 akademaca
Ok svaka cast,ma da za pola tih uspjeha smatram zasluzne Husrefa,Emira i sportski segment,Al eto nek bude i to plus upravi.Svaka cast naveo si 10 stvari argumentovano.
Al evo,zasto sute i ne rade apsolutno nista oko stadiona kao mulci,zasto imamo problema u finansijskom segmentu,zasto akademija stagnira ili puno slabije radi u odnosu na prosle uprave,ni sa kampom se nista ne radi,zasto je marketing nikad losiji uprkos tome sto imamo zaposlenika kao citava PLBIH zajedno, zasto su konama sponzor neke firme od ljudi iz nase uprave a nama ne(Tek nakon medijske hajke postaju sponzor) zasto nam igraci strajkuju nakon osvojene DK ako je sve bajno,ne znam za takav primjer u svijetu da neko osvoji DK i da odmah poslije igraci strajkuju?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 sep 2019, 00:39

Pitar6785 je napisao/la:Zdrav rivalitet jeste bio sa nase strane nikad sa njihove samo cu vas podsjetit, na par primjera
Bolje zrinjski nego cigani
35000€ za koristenje njihovoh stadiona, celik teska bjeda i jad dali nam za 12000€ i docekali nas za 10
Idivo u savez od istog tog husrefovog guznog havera da razbija place psuje samo radi tog sto je FK SARAJEVO trazilo odgod utakmice za jedan dan.

I kad smo ih karnuli bekic kad su izgubili titulu rekli su kako smo mi dusmani kluba kao zapeli a ko fol trebali smo ih pustit

Znam da se pricalo nesto za amawa da je namjestio nesto protiv slobode u korist leotara

A dokazano i osuden je osim ivica otac amarow za namjestanje utakmica bio suspendivan i klubu su oduzeti bodovi slucaj TRESNJAVKA .
Istina da su oni u zadnje vrijeme najzaslužniji za jačanje "mržnje" i netrepeljivosti, počevši od smanjenog broja ulaznica za derbi pa do ovih dresova i to. Al ne zaboravi da smo i mi imali Dinu Selimovića koji je pijan pjevao "predaj se štrumfe" na proslavi naše titule, kompleksaški. Dino je rekao "neka prvo plate vodu pa nek šalju pare za Dulju". Ponuda, kakva takva, je bila na stolu a Dulja je otišao džaba, vratilo nam se bahaćenje. Ni te izjave nisu bile u sportskom duhu nit su priličile funkcioneru kluba. Al mi smo se riješili takvih uhljupa a oni se oko svojih okupljaju i hvale se njima, u tom je razlika.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2019, 00:41

Istina, imao je Dino izleta i izvala, ali njegove su bile na nivou infantilnog glupka, kakav i jeste. Ove njihove su puno podlije uvijek bile, zlonamjerne do srži. Da je dočekati da se oporave ovi što fale i da u ned Rahman počne ako Bog da, pa da idemo u odbranu titule, onda je lako dušmane skinut s belegije.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2019, 00:41

Evo redom cu ti odg

Ako si bio vcrs fino je receno da se radi na lokaciji i da ce u 3 godine biti zavrsen. Ne mozes izaci pred ljude i reci gradimo a ne znas gdje, sta i kako. Kad dogovore sve sa opstinama, namom itd. Znat cemo.

Pare ? Mi nemamo problem. 6. Put pisem. Datumi arumentovani . 18.3. Plate, 25.6. Plate. 30.8. Plate. Znaci jednom kasnilo 15 dana, drugi put 7. Strasno... bas strasno. Kasnilo je zbog toga sto je problem poslati pare iz komunisticke zemlje vijetnam u najkorumpiraniju zemlju u evropi. Procvjere i preispitivanje gfje sta i kako. To veze s upravom nema, a Nam nnee dozvoljava da se dizu krediti i slicne stvati niti da neko daje za plate.

Opet ponavljam, akademija postoji da bi igraci prelazili u prvi tim. To se radi bolje nego ikada. Imas u prvih 11 kovacevica, pidru, sabanovica, cesto igraju andrej, mustafic, kurdic... ne znam sta smatras podnslabim radom u akademiji. Da mozw boljw moze, ali bivse uprave su samo prale pare preko akademije a ni jedan igrac nije igrao u prvom timu.

Sa kampom sw nista ne radi jer se ceka odobrenje Nama za finansijska sredstva da se gradi hotel.

Za marketing stoji. Mada se propravio u zadnje vrijeme. A nismo ni mi za pohvaliti se. 3000 na stadionu.

Napisao sam.datume uplata igracima ... nisu strajkali kad su na pocetku priprema pijancili na svadbama pa povracali na treningu. Ok. Kasnila, strajkali, dobili. I? Onda fasuju 5 komada od kona.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 sep 2019, 00:43

KuHac bi se uzela dupla da Uprava nije obezbikedila sredstva da se sacuva igracki kadar. I jos XY primkera.
Husrefoljupci sve sto valja pripisuju SAMO njemu. Dok ostala raja kritikije i hvali i nkega i Upravu. Sve po zaslugama.
I kada Hisref opet aBd donese titulu, aplauz, kada dobijemo Brgule, aplauz...a kada izvede 442 prvi put i derbiju kritikovat cemo jbg...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 sep 2019, 00:46

U suštini, svakom se qrčenje uvijek stostruko vratilo. Ne bi me začudilo da zbog ovih dresova mi njih razmontiramo u novembru. I prije je bilo ovakvih situacija gdje se jedni dignu pa budu brutalno spušteni, samo tad niko nije smio gola zabit' pa dobiješ jedan razlike i ser.eš godinu dana. Sad sve ulazi, neko se digne pa ga ohladiš s par komada, i to je dobro. U novembru ima da im yebemo nanu naninu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 sep 2019, 00:51

I uprava i Husref imaju mane i vrline, ne smiju ni on ni uprava biti svete krave. Kritikovati uvijek, kritika je kad izneseš svoje mišljenje, kritika nije pljuvanje. Kritika isto nije kad napišeš "Husrefe yebem ti mamu, Sabrina yebem ti familiju". To je pljuvanje. Čisto da malo razgraničimo.. :lol:

Rezultat uvijek zamaskira stvari koje se odvijaju iza kulisa, sigurno da ima nekih stvari i oko uprave i Husrefa koje bi navijačima bole oči, možda je i bolje da ih ne znamo. Trenutno je stanje u klubu zadovoljavajuće, samo da rezultat ne izostane, pa se mogu istrpiti mane i Husrefu i ovim u upravi. Čim ovaj dio na zelenom terenu zakaže, napravit ćemo mi 101 problem, znaš nas. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 sep 2019, 01:00

Pantelija je napisao/la:Evo redom cu ti odg

Ako si bio vcrs fino je receno da se radi na lokaciji i da ce u 3 godine biti zavrsen. Ne mozes izaci pred ljude i reci gradimo a ne znas gdje, sta i kako. Kad dogovore sve sa opstinama, namom itd. Znat cemo.

Pare ? Mi nemamo problem. 6. Put pisem. Datumi arumentovani . 18.3. Plate, 25.6. Plate. 30.8. Plate. Znaci jednom kasnilo 15 dana, drugi put 7. Strasno... bas strasno. Kasnilo je zbog toga sto je problem poslati pare iz komunisticke zemlje vijetnam u najkorumpiraniju zemlju u evropi. Procvjere i preispitivanje gfje sta i kako. To veze s upravom nema, a Nam nnee dozvoljava da se dizu krediti i slicne stvati niti da neko daje za plate.

Opet ponavljam, akademija postoji da bi igraci prelazili u prvi tim. To se radi bolje nego ikada. Imas u prvih 11 kovacevica, pidru, sabanovica, cesto igraju andrej, mustafic, kurdic... ne znam sta smatras podnslabim radom u akademiji. Da mozw boljw moze, ali bivse uprave su samo prale pare preko akademije a ni jedan igrac nije igrao u prvom timu.

Sa kampom sw nista ne radi jer se ceka odobrenje Nama za finansijska sredstva da se gradi hotel.

Za marketing stoji. Mada se propravio u zadnje vrijeme. A nismo ni mi za pohvaliti se. 3000 na stadionu.

Napisao sam.datume uplata igracima ... nisu strajkali kad su na pocetku priprema pijancili na svadbama pa povracali na treningu. Ok. Kasnila, strajkali, dobili. I? Onda fasuju 5 komada od kona.
Prije 6 mjeseci je receno da ce biti gotov za 3 godine, znaci jos 2,5. Ja odbrojavam vec, nemoj da me vracaju na start :mrgreen:
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2019, 01:36

Ma nije ni bitno 1.2.3. Godine, samo da naprave. To je glavni cilj, da imas svoj dom, da navijaci dodju suhi i odu suhi i da mozes u wc otici da ne fasujes tifus. Da na poluvremenu kupis sok, sendvic, cokoladicu. Ko pije pivo...
Na kosevo kad ides usput odes u apoteku. Jddna za smirenje i jedna za gripu

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 13 sep 2019, 01:44

Ok,hajmo reci da su Dali obecanje u vezi stadiona,ma da mislim da to nista nije zvanicno ni sigurno,Al pomak je jer izasli su u javnost sa informacijama. Amin da bude napokon tako i da za 3-4 godine igramo tekme na nasem stadionu. Sto se tice para opet ponavljam nisu sposobni donijet neke pare u klub,bez Nama,kazes Nam se protivi donosenju para u klub,hajde nek bude i to,Al ne vidim logiku zasto bi se protivio prilivu novca u klub.
Problem akademije je sto nema na vidiku novih kovacevica,sabanovica itd. Ne ide se po nekim znacajnim turnirima po kojim se islo i ne vrsi se u tom smislu promocija akademije,pa i skauting.
Kamp, mahalske price,cekam nesto a nikad ne docekam,znaci nista konkretno.
Da slazem se nismo ni mi pohvaliti sto se tice posjete.
Za strajk,kako se uopste dopustilo da dodje nakon strajka,nakon osvajanja DK.Uglavnom hvala ti na odgovorima,al zavrsit cu diskusiju na ovu temu, moje misljenje je i dalje da ne rade posao dobro.Ti ces braniti upravu bez obzira na sve,isto kao sto ja branim Husrefa u ovom trenutku,I samo cemo pisati u nedogled i smarati ostale nasim prepucavanjima,a ni ja ni ti misljenje necemo promjenit.Bar ja necu sad za sad,a u buducnosti se nikad ne zna.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 sep 2019, 02:24

Pa vidi, ne moze biti novih kovacevica kad smo i ovoga slucajno dobili. Kao i pidru i mujakica itd.
Jednostavno, ne mozes na silu. Mozda iduce godine bude 10 a mozda jedan.
Za turnire se slazem da bi trebali, ali igrali su koliko znam ovaj na zlatiboru, a na kvarner ne idu jos od onda kad je bilo seljackog ponasanja domacina i sudijske lakrdije, osim nas jos ekipa je odustalo od toga.

Npr fin je bio onaj turnir u italiji ali koji je razlog ne znam ja a ni ti vjerovatno.

Sto se Nama i para tice. Vrlo jednostavno. Klub ima sponzore. Dosta novih sponzora, medjutim nasa zemlja a i liga je takva da niko nece da placa sponzorstvo nekim ciframa jer je prenos na moja tv koju gldda 30% stanovnistva ako i toliko, a slika iz 42' ... realno ne mozes procitati reklamu na dresu. Na stadionu 3-5 milja i kako da izvuces pare? Na osnovu cega?
I logicno da vlasnik kluba ne dopusta druge prilive novca sem svog jer ako neko drugi daje svoj novac onda je logicno da i zaradu ili ti ga udjele ima. Ko to daje pare danas onako? Za marketing? Smijesno... firme , ako si imao doticaja u toj sferi, ciganisu oko 1000 maraka za reklamni prostor da plate a ne da danju 200 000 da se isplate plate...

Ja ne branom upravu, imaju fosta gresaka, moze to bolje ali poslije carsijske raje kuste, dine i ekipe, neka ovih iz tuxle zivi i zdravi bili 1000 godina. Carsijski ljubitelji sarajeva da su ostali jos pola godine, klub bi danas bio u drugoj ligi. Minimalno.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 13 sep 2019, 02:45

Panto brate, povecaj tastaturu na mobu, fulas slova ko i ja dok nisam skonto ovu caroliju.
Ja sam ZA ovu upravu i ZA Husrefa sam jos dugo i ZA stadion i sve ostalo.
Ima sponzora sijaset, ima i Nam fine love, tu je i Tan koji uleti sa parama kad su zapele onda. Gase pozar konstantno, a mi ga palimo isto tako. Nakon jednog poraza napravili smo od sampiona Zvijezdu 09.
Pa bilo je svakakvog sljama i u upravi i na klupi i evo nas danas na svakoj poziciji imamo igraca koji su bolji nego prije. Odma hocemo Evropu, strah me da ne pocnemo kukati ako ne uzmemo trofej LE. Ponasamo se kao da je sve bilo bajno i sad odjednom neko sve usro, a mi se gasili prije Tana. Ne znam odakle ovolika razmazenost. Pa prosle godine imali +11 i prosuli bodove odma pritisak i psovanje.
Hajde ako je sjever los, hajde istok poguraj 10x na tekmi gromoglasno. Hajde podrska da uzmemo i ove godine. Mi od Celtica ispali ovdje se pljuje svako. Boze sacuvaj.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 sep 2019, 03:19

**** zelju **** amawa nego igramo protiv zvijezde 40

Jel se zna jesul se picke odmorile i hocel moci pobjedit sad u nedelju abd...

Nek onaj sad prati prognozu u sledece 3 utakmice da uzmem dres free

FK SARAJEVO vs nk namjestam rezultate 1-0 ahmet

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 sep 2019, 06:40

Nije bas direktorica rekla sinoc da nemamo problema. Ima ali puno manje nego ranije.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 13 sep 2019, 06:42

Pantelija je napisao/la:1. Doveli emira hadzica
6. Uzeli duplu
9. U ekipi 5-7 akademaca
Ok svaka cast,ma da za pola tih uspjeha smatram zasluzne Husrefa,Emira i sportski segment,Al eto nek bude i to plus upravi.Svaka cast naveo si 10 stvari argumentovano.
Al evo,zasto sute i ne rade apsolutno nista oko stadiona kao mulci,zasto imamo problema u finansijskom segmentu,zasto akademija stagnira ili puno slabije radi u odnosu na prosle uprave,ni sa kampom se nista ne radi,zasto je marketing nikad losiji uprkos tome sto imamo zaposlenika kao citava PLBIH zajedno, zasto su konama sponzor neke firme od ljudi iz nase uprave a nama ne(Tek nakon medijske hajke postaju sponzor) zasto nam igraci strajkuju nakon osvojene DK ako je sve bajno,ne znam za takav primjer u svijetu da neko osvoji DK i da odmah poslije igraci strajkuju?
Mislim da je Husref najzaslužniji za akademce i to što nema menadžerskih igrača :rol: :rol:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 sep 2019, 06:57

Stadion se gradi kad se kamp zavrsi. A to bi mozda trebalo kroz pola godine-godinu krenuti. Prema sadasnjoj situaciji.
Poznavajuci Bosnu i kakl u istoj sve funkcionise, mozemo samo cekati vise :D

Jedna je istina, bez kvalitetne infrastrukture, dobrih i kvalitetnih igraca ce biti jako malo ili nikako...

Kako moze neko reci da je uprava losa, ako igraci imaju sve uslove, trening centar, rezultati, prica se napokon pomakla dva metra oko stadiona, ulaze se u ekipu... Itd, itd...

Neko je morao dovesti i trenera i igrace koji mogu uzeti titulu. Ko je doveo i potvrdio, ako ne uprava.
Ako kazete da je ista losa, onda smatrate njihov potez ostavljanja Husrefa na klupi losim ?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Hajdeee, nedimmmm1337 i 86 gostiju.