Predobro...mohikanac12 je napisao/la:A kada kosa uz tebe osijedi...
Naprijed Željo ljubavi moja!
I kad budem dedo voljet cu te Zeljo.....
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Predobro...mohikanac12 je napisao/la:A kada kosa uz tebe osijedi...
Naprijed Željo ljubavi moja!
https://sportsport.ba/fudbal/ocitovao-s ... kom/333210Daleko najveću kaznu dobio je Željezničar zbog dešavanja na derbiju s gradskim rivalom Sarajevom. Plavi će u kasu Saveza morati platiti iznos od 3.000 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, a izrečena je i kazna u vidu zabrane prisustva gledalaca na južnoj tribini u trajanju od dvije utakmice. Uz to Željezničar će morati platiti i dodatnih 1.000 KM za upotrebu pirotehničkih sredstava na meču protiv Slobode.
Osjetila se ta atmosfera u ekipi prije derbija zaista, samo tako nastaviti– Bili smo sigurni da ćemo pobijediti Sarajevo. Jednostavno vladala je takva atmosfera u ekipi i znali smo da ćemo pobijediti. I na poluvremenu, kod rezultata 2:2, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo postići treći gol i doći do pobjede. Na kraju smo postigli pet i svi smo presretni zbog toga – ističe Zec.
@Osim13Rokoko87 je napisao/la:Svani!
Drug, nemoj da se lazemo, nikakvi su. Nemaju pojma gdje im vise skripi. Uz to, na dnu su tabele, i da imaju neki kvalitet, sve bi poslozili do cetvrtog, petog kola. Mislim da cemo sutra dobiti utakmicu....Alipasino je napisao/la:Sutra vrlo tesko i moja procjena 1-1.Nisu oni uopste losi cak su bolji od pola lige.Pitarcice su nadigrali na lavoru i primili hinjski go.