FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Haman u kupu u gostima kod Kozare
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- transandino
- Kontakt:
Dobio sam batina i obiso stadiona sa slobodom kao maloljetnik sto ti neces za zivota.. Prema tome ne seri. .A sloboda ce ovako tavorit i vucarat se ismijavat dok god postoji.. Samo zivce jede ljudima, rupa bez dna. Svi vi to znate samo glumite neke spasioce .. Zatvori bravu i pravi novi klub, mozda ce se u narednih 100 godina moje unuce radovat makar jednoj tituliMMA075 je napisao/la:Kolko mene to nervira kad neko pise gasi ovo ono, ako ti je do gasenja sto jednostavno ne prestanes pratit Slobodu, gledaj Juventus, Barselonu i rahat si.
AVANTI LIBERTA 1919
-
- Kontakt:
Eno okk zgrce titule lopatomtransandino je napisao/la:Dobio sam batina i obiso stadiona sa slobodom kao maloljetnik sto ti neces za zivota.. Prema tome ne seri. .A sloboda ce ovako tavorit i vucarat se ismijavat dok god postoji.. Samo zivce jede ljudima, rupa bez dna. Svi vi to znate samo glumite neke spasioce .. Zatvori bravu i pravi novi klub, mozda ce se u narednih 100 godina moje unuce radovat makar jednoj tituliMMA075 je napisao/la:Kolko mene to nervira kad neko pise gasi ovo ono, ako ti je do gasenja sto jednostavno ne prestanes pratit Slobodu, gledaj Juventus, Barselonu i rahat si.

Meni kad nesto jede zivce ja to samo otpisem, nista nije vrijedno zivaca.transandino je napisao/la:Dobio sam batina i obiso stadiona sa slobodom kao maloljetnik sto ti neces za zivota.. Prema tome ne seri. .A sloboda ce ovako tavorit i vucarat se ismijavat dok god postoji.. Samo zivce jede ljudima, rupa bez dna. Svi vi to znate samo glumite neke spasioce .. Zatvori bravu i pravi novi klub, mozda ce se u narednih 100 godina moje unuce radovat makar jednoj tituliMMA075 je napisao/la:Kolko mene to nervira kad neko pise gasi ovo ono, ako ti je do gasenja sto jednostavno ne prestanes pratit Slobodu, gledaj Juventus, Barselonu i rahat si.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kupimo kartu, podrzimo klub do pobjede. 5000 navijaca i automatski neke pare igracima, a mozda i dobar rezultat.
Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Sta je Todorovic uradio, i on ucestvuje u kupovini ulaznica za narednu utakmicu?MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
Hvala Vojvodicu od srca, uvijek je volio nas klub, postovao ga, a ne tako davno mu se kenjalo kako je ovakav, te onakav... volio bih da tih njegovic 50 ulaznica se proslijedi nekome ko ne moze kupiti karte i tako Tusanj bude puniji sutra. To je sto mi mozemo uraditi u ovom momentu. Sad mi malo i krivo sto smo se onoliko napalili na Slogu i dali onolike pare, kad vidim u kolikoj smo zaista pusioni mi. Te pare bi sad odlicno sjele Slobodi, ali jbg...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kupio 20, imas na njegovom fb pageu.Beduin je napisao/la:Sta je Todorovic uradio, i on ucestvuje u kupovini ulaznica za narednu utakmicu?MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
Hvala Vojvodicu od srca, uvijek je volio nas klub, postovao ga, a ne tako davno mu se kenjalo kako je ovakav, te onakav... volio bih da tih njegovic 50 ulaznica se proslijedi nekome ko ne moze kupiti karte i tako Tusanj bude puniji sutra. To je sto mi mozemo uraditi u ovom momentu. Sad mi malo i krivo sto smo se onoliko napalili na Slogu i dali onolike pare, kad vidim u kolikoj smo zaista pusioni mi. Te pare bi sad odlicno sjele Slobodi, ali jbg...
Fin gest al ništa to ne rješava, ti da prodaš 10000 karata možeš zagasiti požar i to je to.
Kozo obilazi firme nabijem te.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Sta ce pomoc ulaznice kada sudska plijeni sve.Heller je napisao/la:Fin gest al ništa to ne rješava, ti da prodaš 10000 karata možeš zagasiti požar i to je to.
Moze plijeniti na stadionu, mada ne mora znaciti. Koliko znam nema aktivnih tuzbi. Ako se kupi kod Mide ili gdje jos ima, onda ne mogu nista.Sviuodbranu je napisao/la:Sta ce pomoc ulaznice kada sudska plijeni sve.Heller je napisao/la:Fin gest al ništa to ne rješava, ti da prodaš 10000 karata možeš zagasiti požar i to je to.
Jedan grad, jedna ljubav!
Jedino pametan potez ove bezvezne uprave i trenera.Polufudbaler-napadač, citavu sezonu i 2 pripremna perioda dao 0 golova osim ako mu se ne broji onaj Pršin protiv Sarajeva kad je trznuo golmana a fulao loptu!!desperados je napisao/la:

idemo masovno kupovati karte,moze se tako pomoći fudbalerima!!!
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
zao mi nas je
Tamam kad sam mislio sa ne moze gore ono ode jos nizbrdo
Mozemo da pravimo novi klub al nije to isto jer ni dita nije ista ko prije sad je djl berbic a sve sa faraonovim igricama sdp/pda itd.
bama je spas privatizacija ali necsvakakca tipa azmira jer bi zavrsili ko ttu i livnica nego neka inostrana kao sto je šibenik uradio .asad zbog 2mil.km prema sisoju niko bas ni ne zeli
Tamam kad sam mislio sa ne moze gore ono ode jos nizbrdo
Mozemo da pravimo novi klub al nije to isto jer ni dita nije ista ko prije sad je djl berbic a sve sa faraonovim igricama sdp/pda itd.
bama je spas privatizacija ali necsvakakca tipa azmira jer bi zavrsili ko ttu i livnica nego neka inostrana kao sto je šibenik uradio .asad zbog 2mil.km prema sisoju niko bas ni ne zeli
-
- Kontakt:
Za svaku pohvalu je ko god i koliko može kupi karata. Međutim, Vojvoda kupio 50 tj, dao 250 KM a svi mediji prenijeli tu vijest. Veoma jeftino se čovjek izreklamirao. Daj i šuti pa za članak u medijima mu treba oko 200KM.MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
a Samju boli cuna, Senci mu obezbjedio preko 3000 mjesecno a on opravdava golovima i asistencijamadesperados je napisao/la:

ko god ga je izbacio kapa do poda

Sloboda Tuzla
TAKO JEEEEEEE DRUGsloboda1921 je napisao/la:Za svaku pohvalu je ko god i koliko može kupi karata. Međutim, Vojvoda kupio 50 tj, dao 250 KM a svi mediji prenijeli tu vijest. Veoma jeftino se čovjek izreklamirao. Daj i šuti pa za članak u medijima mu treba oko 200KM.MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.

Sta je tako drug, svaka mu cast, u svemu trazite dlaku u jajetu.
Da su bogdom svi pouceni njegovim djelom makar upolovili.
Da su bogdom svi pouceni njegovim djelom makar upolovili.
- Beduin
- Kontakt:
A mozda je prvi Darko kupio karte i javno pozvao i ostale da se pridruze toj akciji, a onda se odazvao Vojvodic i pomogao. Nije to njegova promocija, sta on ima od toga osim da ga pozovu na klupu Slobode u skorije vrijeme, ali je ovako postidio mnoge pa se mozda i oni odazovu i pomognu u ovako teskim vremenima.sloboda1921 je napisao/la:Za svaku pohvalu je ko god i koliko može kupi karata. Međutim, Vojvoda kupio 50 tj, dao 250 KM a svi mediji prenijeli tu vijest. Veoma jeftino se čovjek izreklamirao. Daj i šuti pa za članak u medijima mu treba oko 200KM.MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
Ne gledajte sve tako crno brate. Ne budimo MIRZA24.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
RK Sloboda 100 karti.Beduin je napisao/la:A mozda je prvi Darko kupio karte i javno pozvao i ostale da se pridruze toj akciji, a onda se odazvao Vojvodic i pomogao. Nije to njegova promocija, sta on ima od toga osim da ga pozovu na klupu Slobode u skorije vrijeme, ali je ovako postidio mnoge pa se mozda i oni odazovu i pomognu u ovako teskim vremenima.sloboda1921 je napisao/la:Za svaku pohvalu je ko god i koliko može kupi karata. Međutim, Vojvoda kupio 50 tj, dao 250 KM a svi mediji prenijeli tu vijest. Veoma jeftino se čovjek izreklamirao. Daj i šuti pa za članak u medijima mu treba oko 200KM.MMA075 je napisao/la:Svaka cast za Todorovica i Vojvodica.
Ne gledajte sve tako crno brate. Ne budimo MIRZA24.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 9 gostiju.