Subota putevi vode u Gracanicu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Danas odlično
Opet isti sudija 2 utakmice za redom,prvo Kazlagic sada ovaj iz Tuzle i protiv Dizdaruse i protiv Gracanice u subotu
Odlican je prolaz u kupu ako je igro drugi tim, tj. rezervefender13 je napisao/la:Danas odlično
Protiv Zrinjskog kup
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Iz ove utakmice Zvijezda moze samo profitirati,ocekujem ogromnu posjetu(nadam se da cu i ja napokon uspjeti da stignem da pogledam Zvijezdu) a ako se posreci mozda i prodjemo dalje...Mostarci su nam ostali veliki duznici one god. kada smo ispali( katastrofalno sudjenje)...Orhan je napisao/la:Protiv Zrinjskog kup
Ljudi bez straha lopta je okrugla ocekujem malo puniji stadion,domaci teren,ne treba se predavati prije borbe,samo da pitam jel se i u kupu vodi pravilo da pocinju 3 igraca do 21 godine ?
Vi ste sve budala do budale zašto se zanositi glupim kupom treba ispasti odmah, samo da nas ljudi ne nabiju ne možemo mi igrati forsirat ss Zrinskim imamo bitnu utakmicu odmah u subotu Olimpik dolaze budite normalni važnije Olimpika tući nego finale kupa po meni!
Ne mora se protiv Zrinjskog glava gubit na terenu ali i ne moraju nas nabit jos pred domacom publikom,posjeta ce biti duplo veca nego sto ce biti protiv Olimpika i publika treba da gleda lijep nogomet a ne unaprijed predaja,mada nemamo neke sanse al treba odigrati utakmicu kao i svaku drugu,nije fer unaprijed naglasavati da cemo uci u utakmicu onako radi reda samo,ako je tako neka je otkazu i neka se cuvaju za Olimpika,ha ya
Roooodjoooo,brisi to ,,glupi kup,,haloooo,sto bi bio glupi,pa nas je,predaje nema,sad prvo rijesiti komsije ako bog da,pa sta god bude sa Zrinjskim...pa nisu Barcelona i oni su ranjivi,pa onda Olimpik polahko a nismo mi za baciti
Zvijezda Sampion!
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Igramo protiv Bratstva, Zrinjskog i Olimpika nadam se sto boljoj prezentaciji nasih fudbalera i da zvijezda napravi dobar rezultat ove tri utakmice, mozda se ovde dosta toga bude znalo na cemu smo sto se tice Sporta
Draza bi mi pobijeda bila protiv Gracanice i Olimpika, nego prolaz u kupu protiv Zrinjskog... Utakmica protiv Zrinjskog moze dosta pokazat kakav je nas tim i ocekujem nakon dugo vremena da stadion bude pun.desetkamarakane je napisao/la:Igramo protiv Bratstva, Zrinjskog i Olimpika nadam se sto boljoj prezentaciji nasih fudbalera i da zvijezda napravi dobar rezultat ove tri utakmice, mozda se ovde dosta toga bude znalo na cemu smo sto se tice Sporta
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Nemamo mi rostera za dva fronta kazem vam bitnije je olimpika da pobjedimo, pustite se zanosa da pobjedimo ekipu kao Zrinjski nije ne mouce al slomit cemo ekipu nasu.Pajo59 je napisao/la:Roooodjoooo,brisi to ,,glupi kup,,haloooo,sto bi bio glupi,pa nas je,predaje nema,sad prvo rijesiti komsije ako bog da,pa sta god bude sa Zrinjskim...pa nisu Barcelona i oni su ranjivi,pa onda Olimpik polahko a nismo mi za bacitiZvijezda Sampion!
Koja nekultura,bezobrazluk i nadobudnost nazivati sagovornike na forumu "budalama", ej cuj "vi ste svi budala do budale". Pa ja ko pripadnik stare aristokratske familije moze sebi svasta dopustit.
Oducit cemo ih od fudbala 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Realno razmisljanje da ovaj kup treba odigrati relaksirajuce da se ovi mladi momci kale koji imaju 18 godina cak dvojica i 17.Okrenut se ovim predstojećim utakmicama u prvenstvu ako budu isle po planu lansiraju nas u vrh, rizikovat kroz kup povrede i kartone bi bilo pogubno.
Ma treba sa ovima dogovorit 1:2 ili tako nesto. Oni prodju, nama zanimljivo. Svi zadovoljni 
Budimo realni, nije Zvijezda 09 ko prosle sezone. Nabit ce nas ljudi dzaba iz kopacki
Budimo realni, nije Zvijezda 09 ko prosle sezone. Nabit ce nas ljudi dzaba iz kopacki
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jaka Zvijezdaa

Žalosno izgubit od jedne Graćanice
3:0
-
Zvijezda1986
- Kontakt:
Nuće ućeram ti materi **** 
- 7aprildomemoj
Pa vi ste nam uvijek bili redovne mušterijemrvica45 je napisao/la:Žalosno izgubit od jedne Graćanice
Čemu čuđenje
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.